I AMM NTR83 ή Xtreamer Pro?

dimicatch

Established Member
9 December 2007
236
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλους. Μπήκα και εγώ λοιπόν σε τρυπάκι αγοράς media player και μετά από διάβασμα και διάβασμα στα διάφορα thread κατέληξα κυρίως στους 2 παραπάνω players.

Οι απαιτήσεις είναι λίγο πολύ οι γνωστές - να παίζει σχεδόν τα πάντα, να έχει υποδοχή για εσωτερικό δίσκο, να είναι όσο ποιο αθόρυβο γίνεται, να έχει δικτυακές ικανότητες, να έχει καλή υποστίριξη.

Μία επιπλέον ερώτηση είναι κατά πόσο μπορούν να αντικαταστήσουν τον αποκωσικοποιητή για τα κανάλια της digea?

Δεδομένου ότι υπάρχει και μία διαφορά τιμής που βαραίνει το NTR83, και ότι δεν αποκλείω κάτι άλλο που μπορεί να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά είναι κοντά σε τιμές, ποιο πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή?

Σωστή η παρατήρηση από τον κύριο Admin. Αν ξεχάσουμε το θέμα του αποκωδικοποιητή (έχω ήδη συσκευή αλλά είπα μπας και γλυτώσω κανένα remote), τι προτείνετε?

Δεν νομίζω ότι η σύγκριση έχει νόημα...

Και τα δύο είναι media player, αλλά το NTR83 έχει και το χαρακτήρα του PVR. Εάν το χρειάζεσαι τότε μονόδρομος αυτού του τύπου οι συσκευές - εάν όχι γιατί να τα πληρώσεις;
Εάν το βλέπεις από θέμα τιμής (παραπλήσιας), οπότε λες με αυτά τα λεφτά τι να προτιμήσω, δεν ξέρω τι να σου πω.
Ένας παράγοντας που ίσως είναι καθοριστικός είναι η σύνδεση με AV ενισχυτή (TrueHD k.a) που εάν το διαθέτεις ή σκέπτεσαι ότι σου είναι απαραίτητος τότε το X-treamer Pro είναι μονόδρομος.

Απάντηση: Re: I AMM NTR83 ή Xtreamer Pro?

Ένας παράγοντας που ίσως είναι καθοριστικός είναι η σύνδεση με AV ενισχυτή (TrueHD k.a) που εάν το διαθέτεις ή σκέπτεσαι ότι σου είναι απαραίτητος τότε το X-treamer Pro είναι μονόδρομος.

Γιατί; δεν δίνει το Iamm HD ήχο;

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Στο ενημερωτικό της Iamm αναφέρεται σε "υποστήριξη codec ήχουν DTS", κάτι που δεν γνωρίζω αν απαντάει στην ερώτηση του φίλου lemon.

Κάτι άλλο που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να ακούσω από κατόχους των εν λόγω media players είναι το θέμα του θορύβου. Και το αναφέρω αυτό γιατί σε μία κριτική από εξωτερικό ένας κάτοχος του Iamm αναφερόταν σε ενοχλητικό θόρυβο. Ευχαριστώ

Και μια ακόμη απορία που έχω. Έχουμε ένα router και επάνω συνδεδεμένο ενσύρματα το οποιοδήποτε media player που είναι δικτυακό. Έσουμε ένα laptop που βλέπει το router ασύρματα. Στην περίπτωση που ο media player φοράει εσωτερικό δίσκο, ο δίσκος αυτός είναι προσβάσιμος από το δίκτυο. Αν συνδέσουμε ένα εξωτερικό δίσκο πάνω στο Media Player, μπορεί να είναι και ο εξωτερικός προσβάσιμος μέσω δικτύου?

Και μια ακόμη απορία που έχω. Έχουμε ένα router και επάνω συνδεδεμένο ενσύρματα το οποιοδήποτε media player που είναι δικτυακό. Έσουμε ένα laptop που βλέπει το router ασύρματα. Στην περίπτωση που ο media player φοράει εσωτερικό δίσκο, ο δίσκος αυτός είναι προσβάσιμος από το δίκτυο. Αν συνδέσουμε ένα εξωτερικό δίσκο πάνω στο Media Player, μπορεί να είναι και ο εξωτερικός προσβάσιμος μέσω δικτύου?

Και βέβαια!!

Να ρωτήσω και γω κάτι για τους media players της Novatron, επειδή έχω μπερδευτεί.
Από τα NTRS-20, NTR 90, NTR-82-83
ποιο έχει τη δυνατότητα να συνδέεται ασύρματα με το moder router ;
Μπορεί να προβάλει βίντεο από YouTube;
Το έχουν όλα σαν δυνατότητα ενσωματωμένη ή πρέπει να αγοράσει κανείς και κάτι ακόμα;