η αναμονη τελειωσε

Re: Απάντηση: η αναμονη τελειωσε

Το θέμα είναι ότι είναι...αντιδεοντολογικό για 500 γραμμάρια μέταλλο να πληρώνεις πολλά χιλιάρικα ευρά. Χρυσάφι να ήτανε πιο φτηνά θα κάνανε...

Δεν έχω μελετήσει τη φιλοσοφία της κάθε εταιρίας και το γιατί τα καλώδια είναι τόσο ακριβά... Και εμένα μου φαίνεται κοροϊδία, γιατί ναι μεν πρέπει η εταιρία να αποσβέσει κάποια στιγμή το κόστος μελέτης του καλωδίου αλλά όχι να το πουλάει επ' άπειρον σε αυτή την τιμή...

Στην τιμή που πουλάνε ένα σετάκι valhalla μπορείς να αγοράσεις 16 τόνους χαλκού. :p

Άρα δεν μιλάμε για κόστος παραγωγής.

Eντάξει υπάρχει κι η κοινή λογική.Δεν μπορεί να πληρώσεις για ένα καλώδιο τόσα χρήματα ακόμα κι άν δεν ξέρεις πόσα έχεις.
Αλλά όπως λέει κι ο Μορφέας,αρχίζεις να ψάχνεσαι σε κάποια λογικής τιμής.

Το έβαλε επάνω στην πηγή και μετά απο λίγο,έφαγα την ...κεραμίδα.Ολα ζωντάνεψαν και βελτιώθηκαν.Εμεινα αμήχανος και δεν ήξερα τι να πώ...

Τώρα το συνεχίζω ψάχνοντας,"χρησιμοποιόντας" σαν ακροατή την...γυναίκα μου,γιατί εξακολουθώ κάπου μέσα μου ν' αμφιβάλλω.
Την φωνάζω,χωρίς να ξέρει τι κάνω κι ακούει.
Κουνόντας συμπονετικά το κεφάλι,ακούει κι αυτή τις διαφορές.Ετσι και μάθει πόσο κάνουν αυτά τα καλώδια,με βλέπω να ψάχνω για την επόμενη!:slapface:

Γυναίκα που ακούει διαφορές σε καλώδια ρεύματος είναι θησαυρός, μην την αλλάζεις με τίποτα, κάτσε εκεί που είσαι.

Άντε πάλι με "τα μέτρα μου". Ποια είναι επιτέλους αυτά τα μέτρα μου;

Σας είχα ρωτήσει κάποια πράγματα σε ένα παλαιότερο ποστ και αποφύγατε να μου απαντήσετε.Απαντήστε μου πρώτα εσείς και μετά να σας πώ για τα μέτρα σας πολύ ευχαρίστως..

σε αυτη την κατηγορια συνηθως δεν σου απαντανε λογο κυρους-γνωσεων-
επιπεδου
γιαυτο το ερειξα στα αρλεκιν
μιας και το επιπεδο ειναι high class