Η αναζήτηση ξεκινά...

Παιδιά καλημέρα,

η αναζήτηση κάπου εδώ έλαβε τέλος.. τελικά με κέρδισε η Klipsch και η παραγγελία έγινε με μια μικρή αναβάθμιση.. Το σύστημα θα αποτελείται (όλα Klipsch):

Front: RF-82
Center: RC-62
Surround: RS-52
Subwoofer: RW-12d

Θα τα παραλάβω αύριο το απόγευμα και το ΣΚ έχει εγκατάσταση..

Τώρα για ενισχυτή θα παίξω με ένα δανεικό Yamaha RX-V659 (αναμένω τα νέα μοντέλα), όποιος μπορεί ας μου δώσει κάποιες οδηγίες για το στρώσιμο των ηχείων..

Re: Απάντηση: Η αναζήτηση ξεκινά...

Συνολική τιμή?

Φίλε μου δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζουμε τιμές στο forum.. Ας μας απαντήσει κάποιος συντονιστής...

Καμιά βοήθεια για το στρώσιμο.??? Πόσες ώρες, εντάσεις ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αναζήτηση ξεκινά...

Φίλε μου δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζουμε τιμές στο forum.. Ας μας απαντήσει κάποιος συντονιστής...

Εδώ γίνεται χαμός από τιμές.
Μην αγχώνεσαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αναζήτηση ξεκινά...

Καλορίζικα Jhal και καλές ακροάσεις.

Ανέβασε τιμές. ΟΚ.

Απο ενισχυτή σκέφτομαι να περιμένω λίγο αλλά θα είναι κάποιος της τάξης του Yamaha RX-v2700 (θέλω τον 2800 αλλά να δούμε χρονικά αν με παίρνει)

Γενικά σε τι στάθμες θ' ακούς;

Καλός ο Yamaha, αλλά έτσι και βάλεις τελικό θ' ακούσεις άλλα πράγματα. Παρόλο που είναι ευαίσθητα και θεωρητικά δεν απαιτούν πολλά watt, εντούτοις τα θέλουν τα ρεύματά τους... ;)

Τάσο σε ευχαριστώ.

Μου κόστισαν περίπου 2600 €..

Δεν θα ακούω σε τρελές στάθμες, αρχικά είχα ακούσει τα RF-62 με ένα RX-V659 και έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα με τα RF-82 θα παίξω όπως είπα αρχικά με ένα δανεικό RX-v659 και αργότερα κάποιον μεγαλύτερο πάντως τελικός δεν προβλέπεται (όχι στην αρχή τουλάχιστον)..

Έχεις να προτείνεις ώρες και στάθμες για στρώσιμο..??

ΟΚ δεκτόν. Απλά αν μπορέσεις να δανειστείς κάποια στιγμή και έναν τελικό, κάντο. Δεν είναι μόνο θέμα εντάσεων, θα ακούσεις και μπασάκι καλύτερο και έλεγχο, θα σου έλεγα παραστατικά σαν να "ανασαίνουν" καλύτερα τα ηχεία.

Οσο για τις ώρες και στάθμες, εγώ τα στρώνω στην πράξη και δεν ακολουθώ συγκεκριμένη μεθοδολογία.
Γενικά θα σου έλεγα να μην τα τσιτώσεις από την πρώτη μέρα. Ξεκίνα να ακούς κανονικά σε normal.

Οσο για τις ώρες και στάθμες, εγώ τα στρώνω στην πράξη και δεν ακολουθώ συγκεκριμένη μεθοδολογία.
Γενικά θα σου έλεγα να μην τα τσιτώσεις από την πρώτη μέρα. Ξεκίνα να ακούς κανονικά σε normal.

Τάσο να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τα μπροστά τα έχεις δηλώσει large ή small ?
Σχετικά με τον τελικό θα το έχω στο νου μου..

ΟΚ, θ' αναμένουμε. Αν δεν σου κάνει κόπο, ανέβασε στην photo gallery και καμιά φωτό από το setup σου -bye-

By the way, τι σε 'κανε να διαλέξεις Klipsch;

Φωτό θα βάλω αλλά λίγο υπομονή διότι ακόμα δεν έχω το έπιπλο και θα φαίνεται άσχημα. Μόλις μπει το έπιπλο θα πέσουν οι κατάλληλες φωτό..

Τα Klipsch δεν ήταν τα ποιοτικότερα ηχεία που άκουσα αυτό είναι αλήθεια.

Αυτό όμως που μου άρεσε ήταν οι δυναμικές τους (ελπίζω να το λέω καλά)..
Επίσης δεν ακούω κλασική μουσική και έψαχνα σύστημα για home cinema κατά 70%...Απ'την άλλη για τα αυτιά μου δεν ήταν καθόλου άσχημα και σε μουσική..
Έτσι με κέρδισαν τα Klipsch..

Τα Klipsch ή τα ερωτεύεσαι ή τα μισείς, ανάλογα με την μουσική που ακούς.
Έχουν αυτή την σκληράδα στους 4 χιλιόκυκλους, αλλά αυτός ο τσαμπουκάς τους ρε παιδί μου είναι άλλο πράγμα. :)
Γιατί δεν σκέφτηκες να παίξεις απλά με 5.0 και να διαθέσεις τα λεφτά του Sub για να πάρεις καλύτερο μοντέλο Klipsch; Δεν νομίζω ότι τα Klipsch έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για SubWoofer...

Απάντηση: Re: Η αναζήτηση ξεκινά...

Τα Klipsch ή τα ερωτεύεσαι ή τα μισείς, ανάλογα με την μουσική που ακούς.

Γι' αυτό και το ρώτησα...

Κακά τα ψέματα, στις ταινίες είναι απαραίτητο το sub. Ουτε για πλάκα δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά τα Klipsch. Αλλη δουλειά κάνει το ένα άλλη δουλειά το άλλο. Αλλο η ατάκα, το δυναμικό που συμφωνώ ότι έχουν τα Klipsch και άλλο τα δύσκολα 40hz στο πάτημα του δεινόσαυρου που πρέπει να τα νιώσεις σαν δεινόσαυρο και όχι σαν σκύλο....

Re: Απάντηση: Re: Η αναζήτηση ξεκινά...

Γι' αυτό και το ρώτησα...

Κακά τα ψέματα, στις ταινίες είναι απαραίτητο το sub. Ουτε για πλάκα δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά τα Klipsch. Αλλη δουλειά κάνει το ένα άλλη δουλειά το άλλο. Αλλο η ατάκα, το δυναμικό που συμφωνώ ότι έχουν τα Klipsch και άλλο τα δύσκολα 40hz στο πάτημα του δεινόσαυρου που πρέπει να τα νιώσεις σαν δεινόσαυρο και όχι σαν σκύλο....

Φτιάξτε με , φτιάξτε με...:music-smiley-005: :worshippy: