Λοιπόν ας μιλήσουμε για τον solarforce s2200.
http://www.solarforce.hk/index.php?controller=products&action=view&id=109

Και το MTG2
Προσωπικά θα πώ ένα απο τα καλύτερα και ομορφότερα κομμάτια αυτού του μεγέθους που έχω στην κατοχή μου.
Πρόκειται για search light, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες δραστηριότητές μας.
Ενας απόλυτα ισορροπημένος φακός που διαθέτει και εξάρτημα στήριξης σε φωτογραφικό τρίποδα.
Εχει κουμπί ενεργοποίησης στο tail cap και ξεχωριστό (μεγάλου μεγέθους και φωτιζόμενο) κουμπί για τα modes.
Το καλό είναι πως με ένα στρίψιμο της κεφαλής απενεργοποιείται το μείον (-) για αποφυγή άτυχων αναμμάτων του φακού.
Είναι απόλυτα χωρισμένος στα βασικά του μέρη: οπτικά, led/κύκλωμα/ψύκτρα, κυρίως σώμα και tail cap.
Οι τρείς 18650 είναι σε σειρά, με αποτέλεσμα 12,6V πλήρως φορτισμένων μπαταριών και μόλις 2,3Α κατανάλωση στα 2200 lumen (ή τουλάχιστον 2000 lumen που υπολογίζω εγώ). Η θερμοκρασία που σηκώνει είναι φυσιολογική και θα έλεγα πολύ λιγότερη απ' όση έχω συνηθίσει σε φακούς αντίστοιχους.
Το MTG2 παράγει neutral white σε αρκετά πιο λευκό τόνο απ' το συνηθισμένο neutral.
Οσο για την απόσταση έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος στα 500m που με ενδιαφέρουν, αλλά και εντυπωσιασμένος απο το χρήσιμο παραφώς που να πώ την αλήθεια μου δεν πίστευα πως θα δώ απο ένα μοναδικό led.
Τώρα όσο για τον OP reflector δεν μπορώ να πώ τίποτα, γιατί ποτέ μου δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του ή και αν τη κατάλαβα δεν τη πιστεύω και δεν τη δέχομαι.
Η αίσθηση στο πιάσιμο είναι εξαιρετική και συμπαγής. Μια ανάλογη θηκούλα μεταφοράς θα ήταν απαραίτητη. Επίσης πρέπει να τονίσω πως για μία φορά ο φακός αξίζει περισσότερα απ' όσα πλήρωσα για να τον αποκτήσω.