Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΟ IPHONE!!!!

ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK...

http://www.navigadget.com/index.php/2007/07/13/nokia-n98-with-gps-concept/
http://www.mobinice.com/phones/Nokia/N98
http://www.hitnews.net/nokia-n98-new-threat-to-iphone/

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν98 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

* 7.2 mega pixel camera with Carl Zeiss lens
* 5x optical zoom (20x with digital)
* 3.5″ inch touch screen
* integrated GPS receiver
* integrated TNT receiver (Télévision Numérique Terrestre - this is what French call digitally broadcast TV channels)
* Symbian S70 3rd edition
* 3D graphics accelerator
* bluetooth
* Wi-Fi (b,g,n)
* HSDPA
* video recording at 720×576 and 30fps
* Multimedia support

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ....
ΤΙ ΛΕΤΕ???????
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ....
ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ?????

Το πάχος θέλω να δω, λόγω του συρόμενου πληκτρολογίου...

Καλή η προσπάθεια, ε, σε κανά 2 μοντέλα θα καταφέρουν να ενσωματώσουν τις λειτουργίες κλήσης μέσα στην οθόνη και όχι με hard buttons....

Σαν δυνατότητες όντως φαίνεται να είναι πολύ καλό..
Αλλά το θέμα ειναι και το software..Μέχρι τωρα σε όλα τα κινητά δεν φτάνουν την apple στο λειτουργικό..Κ ας περιμένουμε να δούμε τις εφαρμογές μετα το sdk...

Γιατι εφτασε η apple τα PPC στο λειτουργικο και το software και δε το πηρε ειδηση ο πλανητης?
χαχαχαχαχα... καλο και αυτο! να το παρει και ο αρκας!

Απάντηση: Re: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΟ IPHONE!!!!

Γιατι εφτασε η apple τα PPC στο λειτουργικο και το software και δε το πηρε ειδηση ο πλανητης?
χαχαχαχαχα... καλο και αυτο! να το παρει και ο αρκας!

το αστείο είναι ότι τρέχουνε να προλάβουν μην ξεχνάς ότι η μοτορόλα έβγαλε το πρώτο κινητό αλλά την ξεπεράσαν οι υπόλοιποι!! και τόσα άλλα παραδείγματα σε όλους τους τομείς.:grinning-smiley-043

To iphone το μόνο που δεν έχει ειναι δυνατότητες... ειναι τελείως basic αμερικάνικης φιλοσοφίας τηλέφωνο. Αυτό που κέρδισε σε σχέση με τον ανταγωνισμό ειναι το UI και η τέλεια κατασκευή.

Re: Απάντηση: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΟ IPHONE!!!!

Το πάχος θέλω να δω, λόγω του συρόμενου πληκτρολογίου...

Καλή η προσπάθεια, ε, σε κανά 2 μοντέλα θα καταφέρουν να ενσωματώσουν τις λειτουργίες κλήσης μέσα στην οθόνη και όχι με hard buttons....

Δεν νομίζω ότι έχει συρόμενο πληκτρολόγιο, τουλάχιστον δεν το δείχνει σε καμία φωτογραφία και λέει και κάτι για touch screen, anyway δείχνει ενδιαφέρον σαν τηλέφωνο και ελπίζω να μην το παίξει σαν την apple ντίβα και να το εμφανίσει μετά από 2 χρόνια στην ελληνική αγορά γιατί ούτε αυτό θα το πάρω...

Το Ν98 δεν στοχεύει το iPhone.Δεν μπορεί κατασκευαστικά ακόμη αλλά και το target της είναι διαφορετικό.
Η Νοκια γενικά ετοιμάζει και άλλα μοντέλα (στα προσεχώς άλλα 10) με πολλές βελτιώσεις.

Το Νοκια εχει maximum memory 4gb ...Το iphone 16 GB

to nokia εχει symbian και το iphone mac os
οπως και να το παρουμε το καθε ενα ειναι διαφορετικο

Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι όμως Apple !

Παιδια τι λετε?????
δεν διαβασε κανεις το πρωτο link στο post??

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν98!!!!!! το λεει πανω πανω: CONCEPT :bang:

Αυτο που βλεπετε ειναι μια μετρια δουλεια στο photoshop... καποιου που ψαχνει για τα 15 λεπτα δοξας...
Ειναι αυτο που λεμε mockup δηλαδη πως φανταζεται καποιος οτι θα ειναι το Ν98 οταν και αν ποτε η ΝΟΚΙΑ φτιαξει κατι τετοιο

ελεος... ακομα δεν το σκεφτηκανε στη ΝΟΚΙΑ κι εμεις κανουμε συγκρισεις με το iPhone? :offtopic:

Πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο του post σε: Η απαντηση ενος τυπου που δεν ειχε τι να κανει στο iPhone :P

Last edited:
Σωστος ο παιχτης αλλα κανεις δεν βλεπει τι γραφουν η αλλοι ...αλλα παρα μονο εμεις ...και πως να βγαλουμε τα ματια ο ενας του αλλου...

I phone και πάλι I Phone
Τώρα, ότι άλλο, είναι ΑΠΛΑ άλλο

Η ευχρηστία που βρήκα με το I Phone και αυτό γιατί το χρειάζομαι κάθε 5-10 λεπτά για σημειώσεις ραντεβού, επαφέσ κλπ δεν παίζεται

I phone και πάλι I Phone

Απάντηση: Re: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΟ IPHONE!!!!

Παιδια τι λετε?????
δεν διαβασε κανεις το πρωτο link στο post??

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν98!!!!!! το λεει πανω πανω: CONCEPT :bang:

Αυτο που βλεπετε ειναι μια μετρια δουλεια στο photoshop... καποιου που ψαχνει για τα 15 λεπτα δοξας...
Ειναι αυτο που λεμε mockup δηλαδη πως φανταζεται καποιος οτι θα ειναι το Ν98 οταν και αν ποτε η ΝΟΚΙΑ φτιαξει κατι τετοιο

ελεος... ακομα δεν το σκεφτηκανε στη ΝΟΚΙΑ κι εμεις κανουμε συγκρισεις με το iPhone? :offtopic:

Πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο του post σε: Η απαντηση ενος τυπου που δεν ειχε τι να κανει στο iPhone :P

Προλαβαίνουμε τις εξελίξεις.. Ηδη κάποια νέα μοντέλα σκάσανε στο site της Nokia και σε λίγο έρχονται και τα "touch" μοντέλα.

Νομίζω ότι το θέμα μας εδώ είναι ότι πολλές εταιρίες σιγά σιγά προσπαθούν να πιάσουν το Iphone αλλά πραγματικά δεν τα καταφέρνουν...
Χθες ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο αγόρασε το Viewty και έκατσα και ασχολήθηκα καμία ώρα μαζί του μόνο και μόνο για να του εξηγήσω πως λειτουργεί. Ήταν η πρώτη φορά που το δούλευα και διαπίστωσα ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις δυνατότητες του Iphone και σε ποιότητα κατασκευής αλλά και ευχρηστία....
:award::award:Προσωπικά θεωρώ ότι το Iphone είναι το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου.......

.......Προσωπικά θεωρώ ότι το Iphone είναι το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου.......

Πράγματι! συμφωνώ κι εγώ απόλυτα μαζί σου. :SFGSFGSF:

Είναι βέβαια και θέμα προσωπικού γούστου, αλλά και των ιδιαίτερων απαιτήσεων που έχει καθ' ένας μας, απ' ένα κινητό τηλέφωνο.

Ας μη ξεχνάμε και το γεγονός πως το iPhone είναι τρεις συσκευές σε μια.

Το έχω από τα τέλη Οκτωβρίου και δεν το έχω βαρεθεί στιγμή. Είναι απόλαυση να το χρησιμοποιείς!

Ας μη ξεχνάμε και το γεγονός πως το iPhone είναι τρεις συσκευές σε μια.

Ναι... κατα σειρα σημαντικοτητας κανει ακριβως τα παρακατω:

1) πουλας μουρη,
2) ειναι κινητο, και
3) παιρνει τηλεφωνα! :award: