η απεραντη ομορφια μιας γυναικας

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,819
Ελλαδα
.

εκεινο το καλοκαιρι του 1985 δεν την ηξερα καλα ...
ηταν ο Μανος η Γαλανη
ανεβηκε στην σκηνη τα εχασε εφυγε και ξαναγυρισε ....
ημουν εκει και δεν ηξερα οτι δεν θα την ξαναδω ...

να παρετε σημερα την εφημεριδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ
ενα εξωφυλλο για να το κανετε καδρο στο δωματιο σας
ενα βιβλιαρακι μεσα
και η φωνη της ...

νοιωθω πως ημουν παντα ενα συννεφο και τα συννεφα εξατμιζονται

.

εκεινο το καλοκαιρι του 1985 δεν την ηξερα καλα ...
ηταν ο Μανος η Γαλανη
ανεβηκε στην σκηνη τα εχασε εφυγε και ξαναγυρισε ....
ημουν εκει και δεν ηξερα οτι δεν θα την ξαναδω ...

να παρετε σημερα την εφημεριδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ
ενα εξωφυλλο για να το κανετε καδρο στο δωματιο σας
ενα βιβλιαρακι μεσα
και η φωνη της ...

νοιωθω πως ημουν παντα ενα συννεφο και τα συννεφα εξατμιζονται
Στελάκο είσαι ποιητικός στο λόγο και φειδωλός στην πληροφορία. :worshippy:

Θα μου επιτρέψεις, λοιπόν, να δώσω εγώ την πληροφορία...

Αυτό το Σάββατο, 2 Μαϊου, η εφημερίδα Επένδυση εξασφάλισε για τους όλους τους αναγνώστες της το ξεχωριστό άλμπουμ της συλλογής με τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι, Τα λειτουργικά. Πρόκειται για μεταγραφή παλαιών ρεμπέτικων τραγουδιών, για φωνή και πιάνο. Τραγουδά η Φλέρυ Νταντωνάκη και στο πιάνο ο Μάνος Χατζιδάκις.

Η ηχογράφηση προέκυψε από δοκιμές στο σπίτι του συνθέτη το 1970 στη Νέα Υόρκη.
Στον ίδιο δίσκο εντάχθηκαν, από ηχογραφήσεις της ίδιας εποχής, πέντε τραγούδια από τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ, δύο τραγούδια από την ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗΣ, ένα από το ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ και ένα από την ταινία TOPKAPI.

Το άλμπουμ αυτό κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα και για πρώτη και τελευταία φορά σε συλλεκτική συσκευασία μικρογραφίας βινυλίου! Το CD συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό του συνθέτη και των συνεργατών του.

Re: Απάντηση: η απεραντη ομορφια μιας γυναικας

.
βρε μαρτυριαρη Γρηγορη ...
αστους να ψαξουνε λιγο

-bye-

Να ψάξουνε?
Ποιός να ψάξει?

στην κοσμάρα μας είμαστε όλοι Στέλλιο μου.....

Το αγόρασα
Πέταξα εννοείται με την μία την φυλλάδα γιατί δεν γουσταρω στο σπίτι μου μέσα εφημερίδα με τίτλο "Επένδυση"
Η μόνη επένδυση που κάνω ειναι σε σχεσεις, σε δισκους και εννιοτε σε ποτά

Είμαι badass σήμερα :violent-smiley-008:

Μπάιρα, μπορείς να μου πάρεις και μένα ένα αντίτυπο ; ξαναπέτα την εφημερίδα και κράτα τον δίσκο να μου τον δώσεις όταν βρεθούμε ... εδώ που είμαι δεν ...

Πολύ όμορφη σειρά ομολογουμενως..Ένα θετικό είναι ότι βγαίνουν ακριβώς στο μέγεθος του 45ριου και ταιριάζουν στις ανάλογες ζελατίνες...
Τα προηγούμενα της σειράς για όποιον τα έχασε..Θα κυκλοφορησουν συνολικά 18 δουλειές του Μάνου..

P1019537_zpskk3qf6lk.jpg

Last edited by a moderator:
Πολύ όμορφη σειρά ομολογουμενως..Ένα θετικό είναι ότι βγαίνουν ακριβώς στο μέγεθος του 45ριου και ταιριάζουν στις ανάλογες ζελατίνες...
Τα προηγούμενα της σειράς για όποιον τα έχασε..Θα κυκλοφορησουν συνολικά 18 δουλειές του Μάνου..

P1019537_zpskk3qf6lk.jpg

Ξαναβγαίνουν?
γιατί τα ίδια είχαν βγεί με άλλη εφημερίδα πριν 2 χρόνια. Όχι σε μεγάλο μέγεθος, αλλά ποιοτικό δέσιμο άλμπουμ.
Αν και δεν βλέπω τη Ρυθμολογία....

Ξαναβγαίνουν?
γιατί τα ίδια είχαν βγεί με άλλη εφημερίδα πριν 2 χρόνια. Όχι σε μεγάλο μέγεθος, αλλά ποιοτικό δέσιμο άλμπουμ.
Αν και δεν βλέπω τη Ρυθμολογία....

Όντως..Τότε είχαν βγει με την Καθημερινή.
Το μέγεθος διαφέρει..Τότε είχαν στιβαρό δέσιμο και σκληρό εξώφυλλο, καθώς και το ίδιο βιβλιαράκι σε μικρογραφία,το οποίο εμπεριέχει στίχους και ένα σύντομο βιογραφικό.
Τώρα το βγάζουν σε απομίμηση gatefold βινυλίου σε διαστάσεις 45αριου..

[URL=http://s1369.photobucket.com/user/dabrutalas1/media/P1019540_zps2ci6zmch.jpg.html]
[IMG]http://i1369.photobucket.com/albums/ag223/dabrutalas1/P1019540_zps2ci6zmch.jpg[/URL][/IMG]

Προσωπικά έχω σκοπό να χαρίσω την παλιά σειρά στις ανιψιές μου γι' αυτό μαζεύω την καινούργια..