Προσωπικα ειμαι χρηστης pc 25 χρονια δεν ειμαι επαγγελματιας για να χρειαζομαι apple στη δουλεια μου.
Παλια ηταν απλησιαστα λογω κοστους και τωρα που ειναι πιο προσιτα υπαρχει ενα πραγμα ρε παιδια που με εκνευριζει απιστευτα: να βλεπω αυτοκινητα με κολλημενο στικακι μηλαρακι στο πισω παρμπριζ!!
Εχω ενα ψυγειο και μια κουζινα πιτσος 17 χρονια ειμαι υπερευχαριστημενος για την καλη αγορα μου και δεν εχουν χρειαστει μια φορα μαστορα αλλα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη να κολλησω λογοτυπο πιτσος στο αμαξι μου!!
Ειναι εξαιρετικα μηχανηματα αλλα τα ακολουθει ενα σιχαμερο lifestyle.
Οταν λοιπον μαζι με το στικακι apple δω και samsung πιτσος κτλ. Τοτε μπορει να μπω στο πειρασμο να αποκτησω ενα!
Για να μπεις στο facebook και να στείλεις ένα mail δεν χρειάζεται να στήσεις τίποτα ιδιαιτερο ούτε σε Mac ούτε σε PC.
Η δική μου περίπτωση δεν είναι του μέσου όρου φαντάζομαι και δεν είναι παράδειγμα για να συγκριθώ μαζί σου. Μου δίνει όμως την δυνατότητα πιστεύω να μπορώ να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις απαιτήσεις των πιο απλών χρηστών απο ότι αυτοί για τις δικές μου.
Με βάζεις να επαναλάβω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το που θα ξοδέψει ο κάθενας τα χρήματά του, αλλά ύμνοι για τα Μac απο χρήστες "Facebook, Twitter άντε και κανένα mail" δεν έχουν καμία βάση για σοβαρή αξιολόγηση, και αυτοί είναι η πλειοψηφία των χρηστών σήμερα. Το μπαμ με τα Μac έχει γίνει λόγω μόδας και όχι πραγματικών αναγκών για κάτι πιο αξιόπιστο. Αν εσυ δεν το βλέπεις αυτό γύρω σου σήμερα....ο καθένας έχει την αντίληψή του. Για σένα τα βλέπω εγώ λάθος, δεκτό.
Δεν έχουν καταλλήξει σε συμπέρασμα χιλιάδες συζητήσεις περι του θέματος σε όλο το ίντερνετ χρόνια τώρα και ούτε θα καταλλήξουμε κάπου και εδω εννοείται. Απλά κουβέντα να γίνεται...
υ.γ. Μπορώ να να χρησιμοποιήσω και γω φαντεζί χρώματα αλλά προτιμώ να κάνω quote όταν χρειάζεται.
Παντως η πραγματικοτητα ειναι οτι, αν εξαιρεσουμε οσους ασχολουνται με προγραμματα επεξεργασιας εικονας/video επαγγελματικα, ο μεσος ορος των χρηστων OSX ειναι naive οσον αφορα τους υπολογιστες (HW) και τα λειτουργικα (OS).
Δεν ειναι κακο, γιατι να ειναι αλλωστε, ο καθενας εχει PC για τους δικους του λογους, ειναι μια πραγματικοτητα ομως.
Παντως σας παρακολουθω με ενδιαφερον και σε αυτο το τοπικ.
(Linux inside)
Είναι κάτι σαν αφελής, εύπιστος, άπειρος.Τι ακριβώς εννοείς ως "naive";
Τι ακριβώς εννοείς ως "naive";
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.