Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Λοιπόν με γεια μας.
Για αρχή με τι θέμα θα αρχίσουμε να μαλώνουμε εδώ μέσα τώρα;
Τίποτα γύφτους, ρωσσοπόντιους, γνωστούς - άγνωστους, κλέφτες, αγιογδύτες, κακούς οδηγούς, επίορκους αστυνομικούς, εμπορους ναρκωτικών, παπάδες, δάσκαλους ;
Άντε ξεκινήστε κανέναν καυγά. Μαθαίνουμε πολλά όλοι.

Μελίδης Μιχάλης said:
Λοιπόν με γεια μας.
Για αρχή με τι θέμα θα αρχίσουμε να μαλώνουμε εδώ μέσα τώρα;
Τίποτα γύφτους, ρωσσοπόντιους, γνωστούς - άγνωστους, κλέφτες, αγιογδύτες, κακούς οδηγούς, επίορκους αστυνομικούς, εμπορους ναρκωτικών, παπάδες, δάσκαλους ;
Άντε ξεκινήστε κανέναν καυγά. Μαθαίνουμε πολλά όλοι.

Μιχάλη, το πρωί ήμουν στη γειτονιά σου για δουλειά και πέρασα να σε δω. Δεν σε βρήκα αλλά ακριβώς δίπλα από το μαγαζί είδα τη γειτόνισσά σου να έχει κατεβάσει το παντελονάκι του μικρού και του έπλενε τον ποπό με το λάστιχο για το πότισμα! Εβαλα τα γέλια και σε θυμήθηκα γι' αυτά που έλεγες...

Πανούσης Δημήτρης said:
Μιχάλη, το πρωί ήμουν στη γειτονιά σου για δουλειά και πέρασα να σε δω. Δεν σε βρήκα αλλά ακριβώς δίπλα από το μαγαζί είδα τη γειτόνισσά σου να έχει κατεβάσει το παντελονάκι του μικρού και του έπλενε τον ποπό με το λάστιχο για το πότισμα! Εβαλα τα γέλια και σε θυμήθηκα γι' αυτά που έλεγες...

και που το περίεργο ρε φιλαράκ?

Εσύ με τι τα πλένεις τα παιδιά σου? με karcher???

Πωπω! Είστε απαίσιοι! Ο καθένας μπορεί να πλένεται με ό,τι και όποτε θέλει. Λογαριασμό θα μας δώσει? :p

Ναι έχει πολύ πλάκα.
Και η μεγαλύτερη είναι να περνάς με την "αμαξάρα" σου, φεσκοπλυμένη (10 ευρώπουλα στο πλυντήριο) και να σου γίνει σαν τον πωπό του μικρού... από τα νερά που τρέχουν στον δρόμο...:mad:

Emilot said:
Λοιπόν ακούστε όλοι, το καλύτερο...

Ο απο πάνω μου (4ος Όροφος), πως πλένει το αμάξι του??

Από το μπαλκόνι......

Ακριβόπουλος Γιάννης said:
Ναι έχει πολύ πλάκα.
Και η μεγαλύτερη είναι να περνάς με την "αμαξάρα" σου, φεσκοπλυμένη (10 ευρώπουλα στο πλυντήριο) και να σου γίνει σαν τον πωπό του μικρού... από τα νερά που τρέχουν στον δρόμο...:mad:

Σαπουνι χρησιμοποιουσε?
Αν ναι , το παλευεις , διοτι απο το νομο απαγορευεται να ριχνεις νερο με απορυπαντικο στο δρομο, ενω νερο χωρις απορυπαντικο επιτρεπετε.

Ναι, ακριβως οπως το ακουσατε(διαβασατε)......:eek:

Ο μικρός πίνει ένα κουτάκι πορτοκαλάδα και μόλις το αδειάζει όλο, το πετάει έτσι μέσα στο δρόμο. Πάω και τον μαλώνω που το πέταξε και με κοροϊδεύει βγάζοντας τη γλώσσα του έξω.
Η μαμά του μου λέει "δικός σου είναι ο δρόμος; εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου ασιχτίρι"
Τι να πω...

Μελίδης Μιχάλης said:
Ο μικρός πίνει ένα κουτάκι πορτοκαλάδα και μόλις το αδειάζει όλο, το πετάει έτσι μέσα στο δρόμο. Πάω και τον μαλώνω που το πέταξε και με κοροϊδεύει βγάζοντας τη γλώσσα του έξω.
Η μαμά του μου λέει "δικός σου είναι ο δρόμος; εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου ασιχτίρι"
Τι να πω...
Eίναι θέμα παιδείας. Tί να πώ και το εγκονάκι όταν βλέπω τον παπούλη να τρώει το κρουασάν του και μετά να πετάει τη συσκευασία δίπλα στο δεντράκι. Λες και θα φυτρώσουν και άλλα κρουασάν. Tου λες τίποτα ή δεν του λες?...:confused:

Μπα το σαλιο σου θα ξοδεψεις. Εκτος κι αν θες να ξεσπασεις οποτε του το λες. Αλλα ετσι κι αλλιως το σαλιο σου θα το χασεις, δεν το γλιτωνεις.

Browser said:
Σαπουνι χρησιμοποιουσε?
Αν ναι , το παλευεις , διοτι απο το νομο απαγορευεται να ριχνεις νερο με απορυπαντικο στο δρομο, ενω νερο χωρις απορυπαντικο επιτρεπετε.

Ναι, ακριβως οπως το ακουσατε(διαβασατε)......:eek:

Σιγά μή χρησιμοποίησε σαπούνι. Οπως πλένουμε τα μαρουλόφυλλα έπλενε τον πισινό του μικρού.
Αρα είναι και νόμιμη!

Μπράβο ρε Αντώνη απο το μπαλκόνι ο αθεοφοβος, βγαζει το λάστιχο και του ρίχνει νερό και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν μπορώ να πώ όμως που και που βγάζει και το κεφάλι και ρίχνει μια ματιά.

χε εεε!!:eek: