Είναι δύσκολο βέβαια λόγω του αυξημένου βαρους να μεταφέρω κάποιους και να τους στήσω. Όσον αφορά τα ICE power , έχω την εντύπωση οτι πέρα πό το αρκετό ρεύμα, η ποιότητα ήχου ίσως να είναι χαμηλότερη των προσδοκιών.
Ακόμα, έχω προ´σεξει ότι σε χαμηλές και μέτριες εντάσεις η ποιότητα ήχου είναι από πολυ καλή έως εξαιρετική παρόλο των av συνοδών, αλλά όταν ανεβάζω, παρόλο που γεμίζει το ηχείο σε σώμα , η ποιότητα πέφτει.
Αν με την προσθήκη του τελικού τα προενισχυτικά στάδια του AV μου δώσουν την καλή ποιότητα στις αυξημένες εντάσεις, τότε μάλλον λύνω πρόβλημα για κάποιον καιρό, αλλιώς.. μήπως να επενδύσω σε ολοκληρωμένο?
π.χ έναν Plinius Hiato?
Υ.Γ καλοί χρυσοί οι Bryston αλλά πολύ ασχήμια βρε παιδί μου
συμφωνώ εν μέρει με την ασχήμια των Bryston (ο σχεδιαστής είναι της minimal σχολής) αλλά αφενός δεν ακούμε με τα μάτια και αφετέρου ποιός είναι ο ορισμός της ομορφιάς σε μηχάνημα Audio?
DF
Υ.Γ καλοί χρυσοί οι Bryston αλλά πολύ ασχήμια βρε παιδί μου
συμφωνώ εν μέρει με την ασχήμια των Bryston (ο σχεδιαστής είναι της minimal σχολής) αλλά αφενός δεν ακούμε με τα μάτια και αφετέρου ποιός είναι ο ορισμός της ομορφιάς σε μηχάνημα Audio?
Σίγουρα δεν ακούμε με τα μάτια, αλλά όπως π.χ δεν θα αγόραζα ATC 50 Ή 100, αλλά άνετα Revel studio Ή salon,B&w nautilus, Focal utopia κλπ, έτσι και στα ενισχυτικά που θα βρίσκονται στο χώρο θα ήθελα κι ένα καλαίσθητο σχεδιασμό, υποκειμενικά πάντα. (ίσως είμαι και φετιχιστής) Π.χ θα αγόραζες Subaru impreza ή Audi TT? Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει και το WAF επισήμως στο διεθνή χώρο!!
Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα, αν δεν υπάρχει αντίστοιχο thread ευχαρίστως να ανοίξουμε ένα! θα χει πλάκα
Μαζεψτε ντοματες, αλλα η ακοη περναει και απο το ματι.
Ενίοτε και απο την μυτη
Μαζεψτε ντοματες, αλλα η ακοη περναει και απο το ματι.
Ενίοτε και απο την μυτη
????????????
να ανοίξω το λεξικό?
DF
Οχι φυσικα, μην ανοιξεις κανενα λεξικο.
Αστειευομαι.
Παντως ενα μηχανημα, για μια μεριδα ανθρωπων, "παιζει" και σβηστο ;-)
Αν ειχα να διαλεξω μεταξυ 2 μηχανηματων ιδιου κοστους, και ιδιας αποδοσης, το ενα κακασχημο, και το ενα πανεμορφο, θα επελεγα το δευτερο.
OK
συμφωνώ και για μένα το ίδιο είναι, αλλά αυτό που λέω είναι ότι το όμορφο τελικά για τον καθένα δεν είναι και για όλους (όμορφο)
π.χ. σας αρέσουν τα chord?
DF
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.