Η Αρπαγή 2 – Taken 2

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    35
Απάντηση: Re: Taken 2

Ο Liam Neeson έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό ηθοποιό. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει γυρίσει πολύ καλές ταινίες με ωραίες ερμηνείες.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Όχι στο ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά στο κομμάτι της διάρκειας που αναφέρεσαι. Απλώς τα τελευταία χρόνια έχει συμμετοχές σε αρκετά blockbuster. Κάτι το ύψος του, κάτι η χαρακτηριστικότατη φωνή του (πως να μην λατρέψεις μετά το fallout 3 όταν με το ξεκίνημα ακούς τη χροιά του) την παρουσία του την έκανε αισθητή σε όποια ταινία και να έπαιζε. Εγώ τον πρωτοθυμάμαι στο μετριότατο Darkman που μου είχε αρέσει αρκετά ως ηθοποιός.

Στα δικά μας τώρα :), από μόνο του το σκηνικό είναι ιδεατό (κωνσταντινούπολη), μακάρι να κρατήσουν τη συνταγή της πρώτης ταινίας και να περάσουμε καλα

Ενδιαφερουσα η συνεχεια μιας και οπως ειπωθηκε το πρωτο ηταν απροσμενα καλο!

Re: Η Αρπαγή 2 — Taken 2 (2012)

Το πρώτο ήταν αρκετά πορωτικό. Ούτε gadgets ούτε πολύπλοκα μπλιμπλίκια ο θείος Liam
τα κάνει όλα όπα. Οι ερμηνείες του είναι πάντως πολύ καλές σε ότι και να παίξει
(αν και κατα τη γνώμη μου στη λίστα του Σιντλερ την παράσταση κλέβει ο Ralph Fiennes.)
Ανυπομονώ κι εγώ για το δύο!

Απάντηση: Η Αρπαγή 2 — Taken 2 (2012)

Στον τίτλο του θέματος, και λόγω κούρασης, αντί για "Αρπαγή 2" διάβασα "Αρπαχτή 2"... Ελπίζω να μην είναι σημαδιακό. Και ναι μου άρεσε το πρώτο, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αντίστοιχα πετυχημένο το δεύτερο... οι ξαναζεσταμένες ιστορίες συνήθως είναι κατώτερες (ως ΠΟΛΥ κατώτερες)

Λοιπόν μετά από 3 μηνάκια μπορώ να πω ότι ο φίλος lykman έπεσε μέσα.
Ήταν όντως ψιλοαρπαχτή... Το είδα εχτές σε μια ''προ πρεμιέρα'' στο village park.

Δεν ήταν τόσο προσεγμένη στα σημεία όσο η πρώτη και μάλιστα με διαφορά. Δηλαδή
έχεις φίλους στη cia και λές στην κόρη σου να σε βρεί πετώντας χειροβομβίδες στις
ταράτσες τη στιγμή που μας πετάς στη μάπα όλες τις i συσκευές που έχουν συστήματα
εντοπισμού και άλλες μόντες.
Επιπλέον ξεφεύγεις με την κόρη σου να οδηγάει μια πισωκούνα και να μπαινει με τις πάντες
τη στιγμή που έχει αποτύχει δύο φορές να πάρει το δίπλωμα.

Ε δεν το συνιστώ και θα ψηφίσω μέτρια. Εάν βγεί κανένα dvd δείτε το.
Και ήμουν φαν της πρώτης ταινίας:bigcry:

Δυστηχώς συνήθως έτσι γίνεται. Κρίμα όντως διότι το ένα ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της τότε χρονιάς.
Δε πειράζει όμως, ας όψεται η αδυναμία στον Λίαμ. Θα το δούμε και αυτό

Στις 11 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Κοιτάξτε εάν δεν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη τότε απλά θα επαληθευτεί αυτό που λέμε ότι "σαν την πρώτη ταινία δεν έχει"... Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να την ξεπεράσει...

Όπως και να το κάνουμε, η υπόθεση επαναλαμβάνεται. Οπότε θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Είδωμεν.

το είδα χτες σε avant premiere... στο KOSMOPOLIS.

δεν προσθέτει κάτι στην αρχική ταινία, και σαφώς δεν την φτάνει. Ομως δεν παύει να είναι μια σπιντάτη συμπαθητική περιπέτεια, που βλέπεται ευχάριστα (ισχύουν αυτά που γράφηκαν παραπάνω από τον cinevagos)

το είδα χτες σε avant premiere... στο KOSMOPOLIS.

δεν προσθέτει κάτι στην αρχική ταινία, και σαφώς δεν την φτάνει. Ομως δεν παύει να είναι μια σπιντάτη συμπαθητική περιπέτεια, που βλέπεται ευχάριστα (ισχύουν αυτά που γράφηκαν παραπάνω από τον cinevagos)

Άρα επαληθεύεται αυτό που λέμε ότι σαν την πρώτη ταινία δεν έχει...

Κατώτερη της πρώτης αλλά και πάλι βλέπεται ευχάριστα από τους φανς της δράσης.

Απάντηση: Re: Η Αρπαγή 2 — Taken 2 (2012)

Κατώτερη της πρώτης αλλά και πάλι βλέπεται ευχάριστα από τους φανς της δράσης.

+1 Πιστεύω ότι δεν έφτασε την πρώτη!
Δεν ήταν αυτό που περίμενα, την περίμενα καλύτερη...
Είχε δράση, ήταν περιπέτεια αλλά όχι σαν την πρώτη Αρπαγή!

Σαφώς και δεν φτάνει την πρώτη, διότι το θέμα της πρώτης ηταν πολύ αληθοφανές.

Οποιος είναι γονιός και μπει στην θέση του πρωταγωνιστή , τουλάχιστον ανατριχιάζει μόνο και μόνο στην σκέψη. Γι αυτό ήταν επιτυχημένη η πρώτη. Γιατί κάλιστα μπορεί να ήταν αληθινή ιστορία.

Η δεύτερη ΔΕΝ βασίζεται στο ίδιο στορυ. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση . Τελειως διαφορετικό πράγμα.

Διαπίστωσα ένα τρελό φάουλ:

Αν δεν κάνω λάθος όταν απαγάγανε τον πατέρα και την μάνα δεν τους πήγαν με καράβι σε κάποιο μέρος;
Η κόρη του όμως τους βρήκε πετώντας χειροβομβίδες ΧΩΡΙΣ να πάρει κάποιο καράβι.Ναι ή όχι;

Σας ενημερώνω ότι δεν με πήρε ο ύπνος παρόλο που το είδα σε Gold. ;)

Το Gold πρέπει να είναι τέλειο...
Μια φορά θέλω να πάω και να το δώ σε Gold, πρέπει να είναι άλλη φάση!!

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη περιπέτεια που βλέπω μετα το Expendables 2, που οι "κακοί" είναι από τηνΑλβανία.

[

Τάσο άν ειναι μόνο αυτό το φάουλ (ή τουλάχιστο το μεγαλύτερο) της ταινίας τότε μιλάμε για την καλύτερη ταινία δράσης. Οι άλλοι οι παλαβοί στο νήμα του προμηθέα έχουν φτάσει τα 520 σχόλια ξεκατινιάζοντας την ταινία και συνεχίζουν απτό ήτοι 😄😄😄😄

Re: Απάντηση: Η Αρπαγή 2 — Taken 2 (2012)

...

Αν δεν κάνω λάθος όταν απαγάγανε τον πατέρα και την μάνα δεν τους πήγαν με καράβι σε κάποιο μέρος;
Η κόρη του όμως τους βρήκε πετώντας χειροβομβίδες ΧΩΡΙΣ να πάρει κάποιο καράβι.Ναι ή όχι;

Σας ενημερώνω ότι δεν με πήρε ο ύπνος παρόλο που το είδα σε Gold. ;)

Ισχύει για το φάουλ αλλά νομίζω ότι αν ασχοληθούμε θα χρειαστεί να αναφέρουμε κ άλλα καραμπινάτα..

Τάσο άν ειναι μόνο αυτό το φάουλ (ή τουλάχιστο το μεγαλύτερο) της ταινίας τότε μιλάμε για την καλύτερη ταινία δράσης. Οι άλλοι οι παλαβοί στο νήμα του προμηθέα έχουν φτάσει τα 520 σχόλια ξεκατινιάζοντας την ταινία και συνεχίζουν απτό ήτοι 😄😄😄😄

:flipout::flipout::flipout: Κακίες κακίες