paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,706
κριμα, εγω θα ηθελα κανα ΦΦ στα λεφτα της 60D/7000d , και ας εβγαζε μονο φωτο, χωρις video
In Canada, the 5D Mark II body only is out there for $1999 at Henry’s and Vistek.
There will be an instant rebate on the 5D Mark II in the USA starting September 25 and running until October 29, 2011.
Μην ξεχναμε οτι η εταιρεια εχει ηδη παρουσιασει απο τον απριλιο φακους με pl mount και για αναλυση 4k !!
Να τους εβγαλε μονο και μονο για την RED ? Δυσκολο....δεν ειναι Sigma η Canon....να ειναι ουρα στους μεγαλους.
Προφανως κατι τετοιο θα παρουσιασει, το μεγαλο γεγονος θα ειναι ο νεος τροπος εγγραφης , μακρια απο Mpg4 ,θα παει μαλλον σε MJPEG 4.2.2 , η κατι παρομοιο.
Κι όμως Ναθαν, η canon στα ψηλά επίπεδα οσον αφορά το video αυτό το ρόλο που περιγράφεις παίζει. Broadcast camera για studio δεν βγάζει. Ούτε cine. Είναι όμως η πρώτη επιλογή σε φακούς όλων των ειδών στην πρώτη κατηγορία, και σε zoom φακούς στο cine.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει ο καθένας να παρουσιάσει μια δική του μοντούρα. Δηλαδή λίγες έχουμε μέχρι τώρα;
Αυτό που περιγράφεις έγινε στις πρώτες DSLR που έγραψαν video HD, τις Nikon D90 και D5000. Πολύ καλός αλγόριθμος όσον αφορά το μοντάζ αλλά πολύ πιο απαιτητικός σε bandwidth. Για να πιάσει τα επίπεδα του Η264 σε εικόνα πρέπει να διπλασιάσει τουλάχιστον το bandwidth. Οπότε αυτό που θα κερδίσεις από την πιο εύκολη κωδικοποίηση στο μοντάζ, θα το χάσεις από το βαρύ bandwidth. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.