Η χαρά του head-fi-er

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Η χαρά του head-fi-er

Έβλεπα τις φωτογραφίες και σκεφτόμουν τι κρίμα να μην υπάρχει αντίστοιχος χώρος στην Ελλάδα… εκτός και εάν υπάρχει και δεν το γνωρίζω…

Source: http://www.6moons.com/industryfeatures/32ohmaudio/1.html

3.jpg

2.jpg

4.jpg

Στο http://www.6moons.com/audioreviews/audioreviews.html θα βρείτε και πρόσφατα άρθρα για μερικά από τα παραπάνω

υπάρχει...
έλα μιά φορά στη σοφίτα...
Η πρώτη μου θυμίζει τον τοίχο μου....:idea:

υπάρχει...
έλα μιά φορά στη σοφίτα...
Η πρώτη μου θυμίζει τον τοίχο μου....:idea:

Οκ το παραδέχομαι … το άνοιξα για να με καλέσετε σπίτι όλοι όσοι έχετε αντίστοιχη συλλογή :Banane0:

Αλλά αλήθεια… νομίζω ότι θα μπορούσε να συντηρηθεί αντίστοιχος εμπορικός χώρος (έστω) σε κάποια μεγάλη πόλη της Ελλάδας.

Τωρα θα γελασετε,αλλα θα γουσταρα πολυ να ειχα ενα καταστημα που να πουλαει μονο ακουστικα και ενισχυτες ακουστικων υψηλης ποιοτητας.

Ειμαι μεγαλος φαν των ακουστικων,θα ηθελα πολυ να υπαρχει καποιο μαγαζι η αλυσιδα καταστηματων αποκλειστικα για το "σπορ" αυτο.

Επισης προτεινω στην επομενη εκθεση hi end να υπαρχει και κατι για αυτους που ασχολουνται με ακουστικα.Κριμα να μην υπαρχει τιποτα.Φετος,υστερα απο συννενοηση,μου εφερε ο κυριος απο την audio spectrum τα grado gs1000,rs1,αλλα προσωπικα δεν καταλαβα καθολου τι ποιοτητα μπορουν να βγαλουν γιατι ουτε ο ra1 της grado με τις μπαταριες,αλλα ουτε και ενας ολοκληρωμενος της advance καταφερε να τα οδηγησει καλα.(τα rs1 κατι πηγαν να παιξουν,αλλα τα 1000...τιποτα,και πολυ πριματα)

Χαχαχα, για να παρουσιάσουμε λοιπόν όλοι εμείς οι Head-Fi-ers την συλλογή του τείχου μας!
Ξεκινάω πρώτος:
AKG K-240 600 Ohm
k240_mkII_474ec12e7ad37.jpg

Beyerdynamic DT-990 600 Ohm (δεν είναι ακριβώς αυτά της φωτό αλλά δεν πειράζει...)
5044_l.jpg

Sennheiser HD650 300 Ohm
headphones_lg_sennheiser_hd650.jpg

Stax SR-X Mk3 (ηλεκτροστατικά)
Srxmk3.jpg

Αντε να βαλω και εγω τα δικα μου!

Sennheiser hd 600(με καλωδιο των hd 650)

Shure srh 840

koss ksc 75

Re: Απάντηση: Η χαρά του head-fi-er

Τωρα θα γελασετε,αλλα θα γουσταρα πολυ να ειχα ενα καταστημα που να πουλαει μονο ακουστικα και ενισχυτες ακουστικων υψηλης ποιοτητας.

Αν το ανοίξεις, θα είμαι από τους πρώτους περίεργους που θα θέλουν τα ακούσουν όλα ;-)

Επισης προτεινω στην επομενη εκθεση hi end να υπαρχει και κατι για αυτους που ασχολουνται με ακουστικα.Κριμα να μην υπαρχει τιποτα.Φετος,υστερα απο συννενοηση,μου εφερε ο κυριος απο την audio spectrum τα grado gs1000,rs1,αλλα προσωπικα δεν καταλαβα καθολου τι ποιοτητα μπορουν να βγαλουν γιατι ουτε ο ra1 της grado με τις μπαταριες,αλλα ουτε και ενας ολοκληρωμενος της advance καταφερε να τα οδηγησει καλα.(τα rs1 κατι πηγαν να παιξουν,αλλα τα 1000...τιποτα,και πολυ πριματα)

+1000

Χαχαχα, για να παρουσιάσουμε λοιπόν όλοι εμείς οι Head-Fi-ers την συλλογή του τείχου μας!

Δεν παίζω το παιχνίδι σας, θέλω φωτογραφία από το ράφι/τοίχο σας :-)

Τα μόνα άξια προσοχής που έχω είναι τα hd650… και αυτά δε τα έχω χρησιμοποιήσει / συνηθίσει αρκετά ακόμα.

μονο αν κερδισω κανα τζοκερ θα ανοιξω τετοιο μαγαζι!
Δεν παιρνω τετοιο ρισκο:D

Το +1000 πηγαινε μονο για την εκθεση η και για τα grado?Τα εχεις δοκιμασει?

μονο αν κερδισω κανα τζοκερ θα ανοιξω τετοιο μαγαζι!
Δεν παιρνω τετοιο ρισκο:D

Το +1000 πηγαινε μονο για την εκθεση η και για τα grado?Τα εχεις δοκιμασει?

Οχι δε τα έχω δοκιμάσει :-(