Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman (2012)

Καλύτερη από ότι περίμενα.

Πραγματι,καλυτερη, απο το αναμενομενο.Οντως η ταινια ειναι σε δυο επιπεδα :στο ενα, οταν παιζει η "Θεα" Charlize :worshippy::worshippy: ,αντε και οι νανοι (Ηoskins και Mcshane ειδικα) και αρκετα χαμηλοτερα οταν εχουμε την Stewart στο προσκηνιο,που μπορει και καλυτερα, αλλα φαινεται το μυαλο της, το ειχε στον σκηνοθετη. :smile:

Re: Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman (2012)

Θα μπορούσε άνετα να είναι και μισή ώρα μικρότερη.

Πάντως τα λεφτά τους τα κέρδισαν με το παραπάνω , 170 εκ. κόστισε , 400 έβγαλε.

Για τον ρόλος του Κυνηγού αναφέρεται ότι είχε προταθεί και στον Johhny Depp τον Viggo Mortensen και τον Hugh Jackman. Πιστεύω όμως ότι ο Chris Hemsworth ήταν πιο κατάλληλος ηλικιακά και φυσιογνωμικά.

Η πρωταγωνιστρια ειναι το μεγαλο μειονεκτημα της ταινιας μαζι με το σεναριο που ομως αναγκαστικα παταει στο παραμυθι.

Εχει το βλεμμα του ζομπι που της εχει μεινει απο τις βαμπιροταινιες και το περναει και στην Χιονατη.Θα κανει μεγαλη καριερα αυτη με το βλεμμα αυτο ειμαι βεβαιος :D

Κατα τα αλλα πολυ καλοφτιαγμενη ταινια που καπου ομως δεν δενει....βλεπεται ομως πολυ ευχαριστα και απαοζημιωνει οσους αρεσκονται σε ταινιες με ιπποτες κλπ.

Ολοι οι υπολοιποι ρολοι εξαιρετικοι και φυσικα η τελευταια εμφανιση του Μπομπ Χοσκινς.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μου φαίνεται ότι αυτό θα είναι καλύτερο. Θα το προγραμματίσω για προβολή.

Παιζει και ο αγαπημενος μου Νεηθαν Λειν ?

Γιαννη τι στοιχημα πας οτι αυτο θα ειναι 3 φορες χειροτερο ?

Και μόνο που βλέπω την "πανέμορφη" Roberts, αλλάζω πεζοδρόμιο...

Καλά η Roberts είναι η χειρότερη μου ηθοποιός , αυτή και ο Hugh Grant που όταν τον βλέπω στρίβω αλλά το trailer είχε πλάκα. Είδομεν.

Απάντηση: Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman (2012)

Με καλύψαν οι προηγούμενοι .
Θεά η Charlize .Η Stewart μόνο με την πανοπλία λίγο μ' άρεσε ,στην υπόλοιπη ταινία δεν μου άρεσε καθόλου.
Δεν μπορούσαν να βρούν καμιά πιο όμορφη.
Η μικρή Χιονάτη μου ήταν συμπαθείς.

Για την διάρκεια της ταινίας και εγώ νομίζω μπορούσε να ήταν μισή ώρα μικρότερη.

H ...Χιονάτη πληρώθηκε $34.500.000 για την ταινία.

Δεν είναι και άσχημα αφού μόλις έκλεισε τα 22.

Salary
Twilight (2008/I) $2,000,000
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) $12,500,000 + 7.5% of the gross
Snow White and the Huntsman (2012) $34,500,000
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012) $12,500,000 + 7.5% of the gross

Tην ειδα προσφατα , και ηταν ευχαριστη εκπληξη αφου την περιμενα πολυ πολυ χειροτερη.

Την ειχα δει στο cinema, την ειδα και σε μπλε και μπορω να πω πως με εντυπωσιασε, ειδικα δε η Σαρλιζ, ηταν θεα!!!

Ωραία η ταινία (με τη Σαρλίζ αυτό δα έλειπε)!:2thumb22sup: Αλλά πρώτη φορά βλέπω Χιονάτη ασχημότερη από την κακιά βασίλισσα. Τη Στιούαρτ βρήκαν να βάλουν;:smash:

Η καλυτερη κωμωδια της χρονιας.Μια σκηνη ειχε αλλα μπαινει ανετα στο Πανθεον με τις καλυτερες κωμικες σκηνες που εχουν γυριστει εβερ.

Ειναι η σκηνη που ρωταει τον καθρεφτη η Σαρλιζ ποια ειναι πιο ομορφη και ο καθρεφτης λεει η Κριστεν Στιουαρτ....:ADFADF1::ADFADF1::flipout:

Πολυ μπεκρα αυτος ο καθρεφτης.....

Το μονο που αξιζε ηταν οι νανοι.Ενας και ενας.

Η καλυτερη κωμωδια της χρονιας.Μια σκηνη ειχε αλλα μπαινει ανετα στο Πανθεον με τις καλυτερες κωμικες σκηνες που εχουν γυριστει εβερ.

Ειναι η σκηνη που ρωταει τον καθρεφτη η Σαρλιζ ποια ειναι πιο ομορφη και ο καθρεφτης λεει η Κριστεν Στιουαρτ....:ADFADF1::ADFADF1::flipout:

Ακριβώς έτσι!:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman (2012)

Το μονο που αξιζε ηταν οι νανοι.Ενας και ενας.

Epic comment το θα μπει εξισου στο πανθεον του avclub :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Χιονάτη και ο Κυνηγός — Snow White and the Huntsman (2012)

Παντως ο υπευθυνος του καστινγκ πρεπει να εχει χοντρο βυσμα για να κανει αυτη τη δουλεια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αστο καλύτερα, χαμενος χρονος.

"Καλη", μονο για τα εφε και το καστ. Ο Ian McShane παντα ανεπαναληπτος εστω και τα λιγα λεπτα που επαιξε.
Απο σεναριο και στορυ....μια πατατα σαπισμενη....

Αυτός ο σκηνοθέτης ρε παιδάκι μου, δεν μπορούσε να βρει ποιο ωραία γκόμενα για να την βάλει πρωταγωνίστρια; Τι της βρήκε δηλαδή και μας την κότσαρε;
Ποιό άχαρη, ανέκφραση, ατάλαντη δύσκολα θα βρει κάποιος απ' την Steward! Έλεος δηλαδή!