Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Δοκιμασε τις λιστες που υπαρχουν στο github, αν η μορφη τους ειναι συμβατη με το δεκτη σου.

Οι βασικες λιστες ανανεωνονται συχνα και απο οσο γνωριζω ειναι εντελως νομιμες, καθως βασιζονται τα επισημα internet stream των καναλιων με οτι αυτο συνεπαγεται - πχ ξενες σειρες/ταινιες συνηθως δεν προβαλονται λογω πνευματικων δικαιωματων.
Ευχαριστώ πολύ. Έγραψα χειροκίνητα 2-3 κανάλια, αλλά μου βγάζει"connect fail"

Καλησπερα,
Απο χθες το ERTNEWS στις 39° ειναι μαυρο! Ξερει κανεις κατι;;;;
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;;;;

Ευχαριστω

Κλείδωσε με το γνωστό των καναλιών της ΕΡΤ

Στάλθηκε από το 22111317PG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω πολυ.
Το βρηκα το προβλημα...

Εκτος απο το μπισκοτο, το πιο σημαντικο ειναι η εξης γραμμη στο oscam.dvbapi!

Code:
A: ::0029 2600:000000:1FFF ; ERTNEWS HD

Καλο βραδυ

Last edited:
Να ρωτήσω λίγο, ξέρουμε γιατί το ert news στις 39° στο δορυφόρο δεν έχει εικόνα [12223H & 12241H] ?

Εγώ δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι να το φορτώσεις αθλητικά όταν έχεις αλλά 3!!! Και οκ σκέφτομαι ένα λόγο,το προμο που θέλουν να του κάνουν για την σεζόν με το νέο πρόγραμμα. απλά ελπίζω να μη γίνουν μονιμότητα τα αθλητικά στο συγκεκριμένο καναλι

Εγώ δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι να το φορτώσεις αθλητικά όταν έχεις αλλά 3!!! Και οκ σκέφτομαι ένα λόγο,το προμο που θέλουν να του κάνουν για την σεζόν με το νέο πρόγραμμα. απλά ελπίζω να μη γίνουν μονιμότητα τα αθλητικά στο συγκεκριμένο καναλι
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!

Συμφωνούμε,Ουσιαστικά ναι αλλά για αυτούς υπάρχει ,να επανασυντονιστουν οι δέκτες για να εμφανιστεί το κανάλι σε όσους δεν εμφανίζεται και οι αγώνες είναι ένας λόγος όπως κ η διαφήμιση του προγράμματος.λαθος μεν αλλά ..

Μάλλον για τα δικαιώματα των αγώνων μπάσκετ...
Κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι:

-
"Έχουμε ένα ενημερωτικό κανάλι, πάμε να του ρίξουμε μέσα αθλητικά γιατί που να αλλάζουμε το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 τώρα, αυτό απαιτεί δουλειά και εμείς είμαστε του δημοσίου"

- "Μα θα πρέπει να το κρυπτογραφήσουμε λόγω δικαιωμάτων"

- "Ε, και;"

- "Να όσοι της ομογένειας στο εξωτερικό το βλέπουν μέχρι τώρα ως free sat δεν θα μπορούν να το βλέπουν"

- "Να πάνε να γ..."

Το ελληνικό δημόσιο σε όλο του το μεγαλείο.