Η Digea στον Εurobird 33E

Πάντως αυτές τις ημέρες το σήμα της digea και στις δύο συχνότητες έχει γίνει ισχυρότερο από τις προηγούμενες ημέρες κατά 3-4 db .

Εγω που εχω τηλεοραση με ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη θα μπορω να βλεπω Digea η πρεπει να βαλω αλλον δεκτη;

ναι εχει ανεβει το σημα αρκετα το παρατηρησα και εγω και στις 2 συχνοτητες

εχει ανεβει το σημα... αλλα αφου λενε οτι θα φυγουν απο εκει γιατι να γινει?

Στα 8,6 και 7,3 dB SNR αυτή τη στιγμή, βλέπω το ίδιο λίγο πολύ σήμα που ανεβοκατεβαίνει (το SNR του) όλη μέρα...

Εγω που εχω τηλεοραση με ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη θα μπορω να βλεπω Digea η πρεπει να βαλω αλλον δεκτη;

Το ξεχνάς, δεν είναι ελεύθερη, είναι κωδικοποιημένη... θέλεις δέκτη εξωτερικό που να μπορεί να παίρνει κλειδιά,.....

Το ξεχνάς, δεν είναι ελεύθερη, είναι κωδικοποιημένη... θέλεις δέκτη εξωτερικό που να μπορεί να παίρνει κλειδιά,.....

Ή CI module με υποστήριξη BISS, αν υποστηρίζει CI ο δορυφορικός δέκτης της TV.

Παιδιά στον dream δεν κατεβαίνουν τα κανάλια γιατί?
Σύμφωνα με τα στοιχεία του kingofsat..

Δεν ξέρω πόσο αυστηρό πρέπει να είναι το SR στον Dream, πάντως αυτό που ισχύει τώρα είναι 13960 και όχι το παλιό 14096 που δίνει το kingofsat.

Παντως παλια καρτα Nova περνει η τηλεοραση μου αλλα με ενα cam δεν θυμαμαι ποιο.

Μπα Σότο πάλι τίποτα,μήπως κατεβαίνουν σαν feed και γι'αυτο δεν τα βλέπει ο dream?

Όχι, τι feed; Κανονική εκπομπή είναι. Δες αν στο satellites.xml υπάρχουν αυτά τα στοιχεία για τις δύο συχνότητες στις 33Ε

Code:
<transponder frequency="11161000" symbol_rate="13960000" polarization="0" fec_inner="7" system="1" modulation="1"/>
<transponder frequency="11181000" symbol_rate="13960000" polarization="0" fec_inner="7" system="1" modulation="1"/>

Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

Παιδιά στον dream δεν κατεβαίνουν τα κανάλια γιατί?
Σύμφωνα με τα στοιχεία του kingofsat..

Τι dreambox έχεις; Η εκπομπή είναι DVB-S2

Παντως παλια καρτα Nova περνει η τηλεοραση μου αλλα με ενα cam δεν θυμαμαι ποιο.

Άρα έχει CI η τηλεόρασή σου. Οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα CAM με υποστήριξη κλειδιών BISS. Νομίζω το παλιό Matrix CAM έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν είμαι και ειδικός στα CAM.

edit: Λίγο που το έψαξα, BISS υποστηρίζουν τα παλιά Matrix/Magic CAM αλλά και τα Diablo.

Last edited:
Σε εμενα με 2 DM800 κατεβαινουν κανονικα,αλλα ενω στον εναν ανοιγουν στον δευτερο οχι.SR εχω 13980,και το σημα στην 11161 ειναι 10.3db και στην 11181 9.4db με πιατο 1.10

Last edited:
Σε εμενα με 2 DM800 κατεβαινουν κανονικα,αλλα ενω στον εναν ανοιγουν στον δευτερο οχι.SR εχω 13980,και το σημα στην 11161 ειναι 10.3db και στην 11181 9.4db με πιατο 1.10

13960 είναι το σωστό SR

Απάντηση: Re: Η Digea στον Εurobird 33E

Και ομως εμενα το κατεβαζει με 13980

Και με το παλιό 14096 μπορεί να κατεβαίνουν (εξαρτάται από το δέκτη), αφού υπάρχει ανοχή στο SR, δεν είναι απαραίτητη η ακριβής τιμή (μόνο στα πολύ χαμηλά SR). To SR όμως αυτή τη στιγμή είναι 13960.

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του, μήπως μπορέσω να δω κι εγώ ψηφιακό σήμα στο Βόλο, γιατί σε 2 σπίτια της οικογένειας στην πόλη κόψαμε το Νόβα και δεν πιάνουμε καν τα αναλογικά. Εδώ digea δεν προβλέπεται για πολύ ακόμη, αλλά υπάρχουν και περιοχές που δεν έχουν καθόλου λήψη του συμβατικού σήματος ακόμη και μέσα στη πόλη. Με τα δορυφορικά δεν έχω ασχοληθεί.
Τώρα που έχω την παροπλισμένη εγκατάσταση Νόβα (το κλασικό πιάτο και panasat), τι θα χρειαστώ;
Κάποιο άλλο δέκτη που να μπορεί να πάρει τα κλειδιά, σωστά;
Πως να το ψάξω αυτό, υπάρχει τίποτα φθηνό να προτείνετε; Θα ήταν καλύτερα με δέκτη για τον υπολογιστή; Και θα αρκεί το πιάτο που έδινε η Νόβα;

Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει...

Πάς σίγουρα για άλλο δέκτη.
Το πιατάκι της νόβα μπορεί και να σου φτάσει αν πάνε στις 3Ε.
ΔΕΝ θα σου φτάσει σίγουρα για τις 33Ε που θα βγει η ΕΡΤ (θέλεις 1-1.2m)
Υπομονή λίγες μέρες. Μπορεί να έχουμε καμμία έκπληξη και να μετακομίσει και η ΕΡΤ εκεί (3Ε).