Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Ρε συ , βάζε και κανένα εισαγωγικό στην αρχή . Ανοίγω το PC πρωϊ πρωϊ , για να πιώ τον καφέ μου και διαβάζω , με την πρωτη γουλιά , δίπλα στο Σπύρος Σούρλας : "οπως γνωρίζετε συνελήφθηκα .... Ελπίζω να έγινα κατανοητή ..." και λέω "αμάν και αναρχικός και παρενδυσίας ο γιατρός " Κατατρόμαξα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται :eek::blink::blink::flipout::flipout:

:flipout::flipout::SFGSFGSF:

Σπύρος Σούρλας;252953 Από κει και πέρα το πώς θα κινηθείτε said:
Φυσικά το γνωρίζουμε καλό μου κορίτσι,αν και δεν το λέει σε εμάς στούς ´συντρόφους´το λέει....
Συγκεντρώσεις έξω απο το δικαστήριο ,ένα κείμενο συμπαράστασης στήν Ελευθεροτυπία(must)καταγγελία τού αδίστακτου κράτους κ.λ.π,κ.λ.π.
Πάντως ομολογεί ότι δεν βαράνε αλλά ασκούν ψυχολογική βία..

Κάποιος θα πρέπει να σού μιλησει για τήν ομάδα Μπάαντερ-Μάϊνχοφ,που τήν επιλογή τους τήν πλήρωσαν μέχρι τέλους.....

Στο θέμα της υγείας του κ.Μεταξόπουλου.

Δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστεύω οτι ο κ.Μεταξόπουλος παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα, ως επίσης και Ο Γετίμης να έχει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.Το θέμα για μένα είναι ότι αν επί παραδείγματι εγώ ήμουν στην θέση τους τα πράγματα θα ήταν ακριβώς ίδια. Το thread θα είχε τον ίδιο τίτλο, τα πράγματα προφανώς θα είχαν γίνει με τον ίδιο τρόπο, στα posts θα είχαν ειπωθεί τα ίδια πράγματα, και ίσως και κάποιον Μπαϊραχτάρη να τον έπιαναν οι ευαισθησίες του και να έλεγε κρίμα κάτι πρέπει να γίνει πρωτίστως με την υγεία του κ.Μεταξοπουλου και μετά υπάρχει όλος ο χρόνος για να προχωρήσουν τα πράγματα όπως ορίζει ο νόμος.

Αλλά αλήθεια? Ποια υποθετικά θα ήταν η αντιμετώπιση ανθρώπων σαν τον Μεταξόπουλο και τον Γετίμη απέναντι στο γεγονός?

Το φτωχό και ναι θα το πω λαϊκίστικο μυαλό μου σκεπτόμενο αφαιρετικά μάλλον καταλήγει στο ότι ή ότι ο χρόνος που θα σπαταλούσαν προκειμένου να τακτοποιήσουν τις δουλείες τους αλλά και να επενδύσουν τα κέρδη τους δεν θα τους επέτρεπε να αντιληφθούν εγκαίρως την κατάσταση μου, κοινώς θα με είχαν γραμμένο, ή αν κατά τύχη εντόπιζαν το γεγονός μάλλον θα έτρεχαν πανικόβλητοι να καλύψουν τα νώτα τους σκεπτόμενοι του πως την πάτησα και παίζει και να με "δούλευαν' κιόλας του στυλ "αυτά τα κόλπα θέλουν @ρχ@δι@ φιλαράκο. Εξάλλου οι πράξεις τους που απορρέουν από τον χαρακτήρα τους δεν υποδηλώνουν ευαισθησία, ανθρωπιά, αίσθηση του δικαίου, ανωτερότητα κλπ.

Προσπαθώ να με πιέσω λοιπόν προκειμένου να αδιαφορήσω σε πιθανές επιπλοκές στην υγεία τους σε οικογενειακά και πάσης φύσεως άλλα προβλήματα ,που ούτως ή άλλως τα αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου χαρακτήρα και στάση ζωής.

Να πω ότι γενικότερα δεν πιστεύω σε αυτό που λέμε ανταποδοτικό σύμπαν, ούτε στην Θεία Δίκη. Νομίζω ότι απλά οι πράξεις κάθε ανθρώπου διαμορφώνουν γύρω του μια πραγματικότητα που τις αντικατοπτρίζει. Απολύτως ανθρώπινο είναι σε μια δύσκολη κατάσταση σου να μην αντιμετωπίζεσαι “ελαστικά ”και δίκαια όταν η πραγματικότητα που έχεις δημιουργήσει με τις πράξεις σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Πιστεύω πάντως ότι για μια ακόμα φορά ο κ.Μεταξόπουλος αν και κανονικά δεν θα του άξιζε θα αντιμετωπισθεί με επιείκεια όσο αφορά το θέμα της υγείας του, και τουλάχιστον αν και πολύ αμφιβάλω ας γίνει αυτό το γεγονός αφορμή για να σκεφθεί και κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Καί κάτι ευχάριστο για το Πάντειο.
Είχα γράψει παλιότερα ότι η κυρία Ρεπούση γνωστή Γαλλικού και συγγραφέας βιβλίων Ιστορίας (λέμε τώρα)είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να φύγει απο το Α.Π.Θ όπου διδάσκει Παιδαγωγικά και να κατέβει στο Πάντειο σε τμημα Ιστορίας παρανομώντας εντελώς.
Τελικα παρά τήν υποστήριξη τών γνωστών ´εκσυγχρονιστηρίων´τού Παντείου η πλειοψηφία αντέδρασε έντονα και η κυρία απέσυρε τήν αίτησή της.
Το ευχάριστο το διάβασα απο το χτεσινό τεύχος τού περιοδικού ´Αντί´.
Καιρός ήταν ..............

Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Δηλαδή είναι ευχάριστο που έμεινε εδώ σε μας, ε;

Να μεταναστεύσει δε γινόταν;

Σε σάς είναι στο Παιδαγωγικό(και διδάσκει και τήν πρωτοετή ανηψιά μου!!!!!!!!!!!!!!).
Αλλά εάν κατέβαινε κάτω ήθελε να πάρει παράνομα θέση Ιστορικού,χωρίς να τεθεί σε αντικειμενική κρίση με συναδέλφους της.
Ζητούσε εσωτερική μετακίνηση.!!!!!!!
Να γίνει απο τήν πίσω πόρτα δηλαδή.
Οπότε Στέργιε η Πατρίς θρηνεί.Εχάθη ο νέος Παπαρρηγόπουλος..:flipout::flipout: