Η ταινία δεν έχει υποστεί ακόμα τη δοκιμασία του χρόνου. Ωστόσο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε είκοσι χρόνια από τώρα, σε ένα αντίστοιχο νήμα για τις "δικές μου ταινίες", θα τη συμπεριλάβω. Οπότε μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει μια ώρα αρχίτερα. Η καλύτερη ρομαντική ταινία τρόμου της δεκαετίας που μόλις τελείωσε: Άσε το κακό να μπει.
http://www.youtube.com/watch?v=ICp4g9p_rgo
να το πω και εγω
Η καλύτερη ρομαντική ταινία τρόμου της δεκαετίας που μόλις τελείωσε
Mια απο τις δικες μου αγαπημενες ταινιες..
Δεν εχει χασει τιποτα απο τον χρονο , αντιθετως..
![]()
Θα προσθέσω και δύο πρόσφατες ταινίες, η πρώτη είναι το "Έλα να δεις" του Έλεμ Κλίμοφ.
Αν και γυρίστηκε το 1985 η ταινία παίχτηκε πρόπερσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα ταυτόχρονα στους κινηματογράφους αλλά και στην "Κινηματογραφική Λέσχη" της ΕΤ-1 (respect για μια ακόμα φορά στον παμμέγιστο Γιάννη Μπακογιαννόπουλο). Το "Αποκάλυψη τώρα" ωχριά μπροστά του.
Uploaded with ImageShack.us
βρε παιδια αν προσεξετε την αρχη του νηματος δεν γραφουμε αριστουργηματα εδω μεσα
γραφουμε ταινιες ιδιαιτερες που αφορουν μονο εμας
ΛΩΡΕΝς ΤΗς ΑΡΑΒΙΑς πχ ειναι off topic
Είναι μιά πολύ ιδιαίτερη ταινία για μένα, που με αφορούσε άμεσα μιά περίοδο της ζωής μου. Το ότι είναι αριστούργημα είναι καθαρά συμπτωματικό. Επίσης στο ποστ #4 κάποιος πόσταρε το "2001 Οδύσσεια του Διαστήματος". Αυτό δλδ δεν είναι αριστούργημα; Άλλωστε στο αρχικό ποστ γράφεις:
εδω γραφουμε ταινιες οχι απαραιτητα αριστουργηματα ουτε cult
ταινιες λιγο αγνωστες και οχι μονο, που τις αγαπησαμε για καποιο λογο
ταινιες που γυριστηκαν ειδικα για σενα ........
Το "όχι απαραίτητα σημαίνει ότι επιτρέπονται και αριστουργήματα, ή κάνω λάθος;![]()
βρε παιδια αν προσεξετε την αρχη του νηματος δεν γραφουμε αριστουργηματα εδω μεσα
γραφουμε ταινιες ιδιαιτερες που αφορουν μονο εμας
ΛΩΡΕΝς ΤΗς ΑΡΑΒΙΑς πχ ειναι off topic
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.