Η δορυφορική εγκατάστασή μου

Άκη βγάλε τα δεματικά (σε 6 μήνες θα έχουν ξεραθεί) και βάλε λευκή μονωτική... :SFGSFGSF:

Ένα μπράβο και από μένα. Τα έχεις εγκαταστήσει όλα μόνος σου ; Με κάποιο πεδιόμετρο έχεις ρυθμίσει πιάτα και lnb ή με τον κλασικό τρόπο;
Χρησιμοποιώ ένα monitor 9'' και το δέκτη clarke tech 3100 hd. Όλα τα έχω εγκαταστήσει ο ίδιος.
Άκη βγάλε τα δεματικά (σε 6 μήνες θα έχουν ξεραθεί) και βάλε λευκή μονωτική... :SFGSFGSF:
Τα αλλάζω συχνά. Γύρω στο χρόνο κρατάνε.

Σεραφειμ σου ευχομαι να αποκτησεις και το μεγαλο GIBERTINI 0P150.Λογω της γεωγραφικης σου θεσης θα εχεις τρομερες ληψεις.

Σεραφείμ, θέλω και φώτο της καρέκλας! :flipout::flipout::flipout:

Μπράβο, καλές θεάσεις!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ: Στο OP 125 να υποθέσω πως έχεις ακόμα μερεμέτια να κάνεις;

Σου εύχομαι πάντως οπως λέει και ο φίλος πιο πάνω να βάλεις και το OP 150 αλλα σε κινητό να καλύψεις όλο το τόξο.

Το έχει σχεδόν καλύψει και με το πλεονέκτημα της άμεσης αλλαγής καναλιών,πράγμα που είναι αδύνατο να πετύχει το μοτέρ.Αν έκανε λήψη και από Hispasat 30W θα ήταν εντελώς πλήρης!Αλλά είναι πολύ απομονωμένη η θέση αυτή από το τόξο που καλύπτει ο Σεραφείμ,οπότε χρειάζεται άλλο ένα πιάτο.

Εγω την άμεση λήψη την μηδενίζω με την μέγιστη λήψη σήματος σε όλο το τόξο με την μεγάλη διάμετρο του κατόπτρου.

Είναι πώς το βλέπει και πώς ικανοποιείται ο καθένας.2 (δύο) είναι τα μοτέρ που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και έχουν πάρει πλέον και τα 2 τη θέση τους στην αποθήκη.Μέγιστη λήψη δε λέω,σε όλες τις θέσεις...Αλλά προσωπικά μου ήταν πολύ κουραστική η αναμονή στο zapping.Ειδικά όταν έπρεπε να γίνεται εναλλαγή μεταξύ μακρινών δορυφόρων και ξανά ανάποδα,κατέληγα να αποφεύγω τέτοιες εναλλαγές.Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στη θέση που είπα.