Η δορυφορική εγκατάστασή μου

Χαιρετώ και σαν φρέσκος στραβάδι παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας! Από Αθήνα Πατήσια Gibertini 125x135 5 LNB MTI 0,1 δύο τεσσαρες μπάρες ενωμένες, πρώτο κοιτάζει 13 τελευταίο 39! Στην προσπάθεια μου να κεντράρω με 23,5 (μάλλον στο γάμο του καραγκιόζη, με εβλεπε ο κόσμος στον ψόφο και γέλαγε) και δεξιά-αριστερά 19,2-28,2(28,5) δέν τους βρίσκω πουθενά! Τους δύο ακραίους τους έχω ΟΚ! Μήπως μπερδεύομαι από τις παραπάνω φωτο των παιδιων λέτε να χρειάζομαι κι αλλη ανήψωση? (Μάλλον ηθικού ε!). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το πιατο σου που ειναι κεντραρισμενο το κεντρικο lnb πιον δορυφορο κατεβαζει

Last edited by a moderator:
Τελευταίες εξελίξεις

Τροχιακές θέσεις: 12,5W, 5W @ Gibertini OP80, 0,8/1W, 4,8E, 9/10E @ Ikusi 75 cm, 7E, 13E, 16E, 19,2E, 21,6E, 23,5E, 25,5/26E, 28,2/28,5E, 33E, 36E @ Gibertini OP120 & 39E, 42E @ Gibertini OP100

gibertiniop120.jpg

10lnbop120.jpg

gibertiniop100.jpg

gibertiniop80.jpg

2lnbop80.jpg

ikusi75.jpg

3lnbikusi75.jpg

Re: Απάντηση: Η δορυφορική εγκατάστασή μου

Τα "λεπτά" lnb που φαίνονται στις φωτογραφίες πως ονομάζονται και πόσο περίπου κοστίζουν; Κάνουν τη δουλειά τους όπως τα κανονικά; έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο για αγορά;

Ευχαριστώ,

Κώστας

Πάντα ανήσυχος και δημιουργικός ο Σεραφείμ

Οπως παντα αψογος σε ολα του -bye-

Είναι το slim της Inverto και αν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο που κυκλοφορεί.
Κόστος 15 - 20 .
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=inverto+lnb

Thanks AlexT, κάνουν τη δουλειά τους όπως τα κανονικά ή θα έχω κάποιου είδους "απώλεια'' στο σήμα μου;

Σύμφωνοι, μόνο που τα Alps (με μέτριες επιδόσεις) όπως και το αντίστοιχο της Sharp είναι απλώς slim μοντέλα. Αυτό είναι super slim, τοποθετείται εκεί που που δε χωράει κανένα άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η δορυφορική εγκατάστασή μου

Είδα αν δεν κάνω λάθος ένα πιάτο με 2 lnb που είναι σε κάγκελο(προεξέχει στον αέρα).

Ήθελα να σε ρωτήσω πως έβαλες το 2ο lnb, διότι θέλω να κάνω μία multi-lnb εγκατάσταση σε πιάτο που είναι έξω από κάγκελο και με προβληματίζει η τοποθέτηση των παράκεντρων lnb.

Eπίσης με κέντρο τις 23, βγάζεις το NBA TV στις 10?

Αν το κάτοπτρο είναι 80άρι, συνήθως έχει μικρό μπράτσο και μπορούν να τοποθετηθούν παράκεντρα lnb χωρίς μεγάλο κόπο. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά παλιές και έχω κάνει αλλαγές (σύντομα θα τις ανανεώσω). Τις 10°E, όπως έχω ήδη αναφέρει σε άλλα θέματα, τις λαμβάνω κεντρικά σε 73άρι gibertini.

7, 13, 16, 19.2, 21.5, 23.5 (κέντρο), 25.5/26, 28.2/28.5, 31.5/33°E @ Gibertini OP125

Attachments

• Lnb.JPG
    Lnb.JPG
    199.7 KB · Views: 286
  • OP125.JPG
    OP125.JPG
    101.5 KB · Views: 282
  • Κάτοπτρο.JPG
    Κάτοπτρο.JPG
    141.4 KB · Views: 277
Ένα μπράβο και από μένα. Τα έχει εγκαταστήσει όλα μόνος σου ; Με κάποιο πεδιόμετρο έχεις ρυθμίσει πιάτα και lnb ή με τον κλασικό τρόπο;