Η δυστυχία να είσαι Έλληνας και να έχεις τον Ν. Δήμου, Δ. Σαββόπουλο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η δυστυχία να είσαι Έλληνας και να έχεις τον Ν. Δήμου, Δ. Σαβ

Είναι 70 ετών Έλληνας.

Όχι. Είναι 70 χρονών και τέρμα. Το άλλο, αποκλείεται να παίζει...απλά γνωρίζει την γλώσσα μας (όχι και πολύ καλά, για να πω την αμαρτία μου...οι ανιψιές μου γράφουν καλύτερα στο Δημοτικό).

Θέλω να πω βρε παιδί μου αύριο πεθαίνει. (φυσικά μπορεί να πεθάνει οποιοσδήποτε από εμάς.) Δεν είναι ντροπιαστικό να αισθάνεται ότι έχει υπογράψει τέτοιο κείμενο; Αυτό το κείμενο δεν το υπογράφει ούτε δεξιός ούτε αριστερός παρά μόνο, ο Άδωνις Γεωργιάδης....

Απάντηση: Re: Η δυστυχία να είσαι Έλληνας και να έχεις τον Ν. Δήμου, Δ. Σαββόπουλο...

Θέλω να πω βρε παιδί μου αύριο πεθαίνει. (φυσικά μπορεί να πεθάνει οποιοσδήποτε από εμάς.) Δεν είναι ντροπιαστικό να αισθάνεται ότι έχει υπογράψει τέτοιο κείμενο; Αυτό το κείμενο δεν το υπογράφει ούτε δεξιός ούτε αριστερός παρά μόνο, ο Άδωνις Γεωργιάδης....

Αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτό το κείμενο μόνο ένας ραγιάς μπορεί να το υπογράψει ή ο....Μάτσας!!

Μα πιο είναι το σκεπτικό του; Δηλαδή σταχυολόγησε την ελληνική πραγματικότητα και την ιστορικότητα της στιγμής και αποφάσισε να γράψει ένα κείμενο. Από όλη την επικαιρότητα επέλεξε να γράψει επιστολή προς την μεγάλη ηγέτρια της Ευρώπης. Και να απολογηθεί για την "μικροπρέπεια" του ελληνικού λαού! Ο λύκος και αν εγέρασε..... Πόση δυστυχία να κρύβει μέσα του αυτό το υποκείμενο; Πόσο άνανδρο μικροπρεπές, μισάνθρωπο και κακόβουλο ον μπορεί να είναι;

Άντε, κάτι ήξερα ο νέος που πριν 20 χρόνια που μου τον σύστησαν δεν του έδωσα το χέρι και απλά έκανα ένα ανεπαίσθητο νεύμα...:flipout:

Ο Δήμου θεωρεί και αποδέχεται ότι είναι ευεργέτες οι τραπεζίτες που δανείζουν χρήματα. Πράγματα που και 15χρονοι έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους, ότι το χρήμα και το χρέος είναι εικονικός τρόπος για να ελέγχεις ολόκληρα κράτη.... Ούτε καν τις βασικές αρχές της οικονομίας δεν κατέχει και θέλει να ασκήσει ρόλο και να δείξει ήθος! Δηλαδή για τις υποσαχάριες χώρες που έχουν τεράστια χρέη φταίνε οι κάτοικοι τους που είναι "κλέφτες και ανήθικοι"!

Συγγνωμη δηλαδή, αλλά μετα απο τριαντα σελιδες νημα, ακομα δεν εχω καταλαβει, ποιο ειναι το εργο του κ. Δημου που κανει τη γνωμη του να εχει ιδιαιτερη βαρυτητα σε σχεση με οποιονδηποτε άλλου δημοσιογραφου?
Δεν ειναι ειρωνεια, ειλικρινα δεν γνωριζω!

Ο Σαββοπουλος απο την αλλη οτι και να λεμε εχει κανει κατι αξιολογο, ασχετως πως κατεληξε...

Αααχ ....
αυτες οι Τελειες Διαδρομες με την Porche με φαγανε .... :driver:

Αντε να μιλησω τωρα .... (μπα ... :icon15:)

Εδώ έφαγαν τον ίδιο τον συγγραφέα, για σένα λες; :flipout:

Είδες όμως κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου; Να θαυμάζεις μέσω του δημιουργήματος του συνεργάτη του Χιτλερ τον σημερινό ηγέτη του ίδιου κράτους. Να γράφεις για τον χρυσό κανόνα της Alfa Romeo (Μουσολίνι) και να έχεις και Renault 5 GT turbo (της γνωστής γαλλικής οικογένειας που θαύμαζε τον Χίτλερ).

Πουτ@ν@ ζωή ρε φίλε... .

Απάντηση: Re: Η δυστυχία να είσαι Έλληνας και να έχεις τον Ν. Δήμου, Δ. Σαββόπουλο...

Εδώ έφαγαν τον ίδιο τον συγγραφέα, για σένα λες; :flipout:

Είδες όμως κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου; Να θαυμάζεις μέσω του δημιουργήματος του συνεργάτη του Χιτλερ τον σημερινό ηγέτη του ίδιου κράτους. Να γράφεις για τον χρυσό κανόνα της Alfa Romeo (Μουσολίνι) και να έχεις και Renault 5 GT turbo (της γνωστής γαλλικής οικογένειας που θαύμαζε τον Χίτλερ).

Πουτ@ν@ ζωή ρε φίλε... .

Κι όλο μαζί, 11888. Αυτό κι αν ειναι σύμπτωση.

Re: Απάντηση: Re: Η δυστυχία να είσαι Έλληνας και να έχεις τον Ν. Δήμου, Δ. Σαββόπουλ

Κι όλο μαζί, 11888. Αυτό κι αν ειναι σύμπτωση.

Συμπτωσάρα θα έλεγα.

Κι εμένα μου άρεσαν τα κείμενά του, δε λέω. Αλλά όταν κατεβαίνεις στην πολιτική θα σου ασκηθεί κριτική. Διαφημιστής υπήρξε άλλωστε, γνωρίζει το τίμημα της δημοσιότητας. Δεν κατεβαίνω εγώ υποψήφιος. Αυτός κατεβαίνει. Συνεπώς.... στον τρίφτη κι αυτός.

Αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί κάποιοι Έλληνες είπαν την Μέρκελ, Χίτλερ. Λες και αυτό κάνει ο απλός Έλληνας όλη μέρα, βρίζει την Μέρκελ και έχει λερωθεί το όνομα της. Εκεί φτάνει το μυαλό του επιφανούς ανδρός Νίκου Δήμου. Αντί να μιλήσει για την παγίδα που έχει στήσει το τραπεζικό και οικονομικό σύστημα της Ευρώπης στην Ελλάδα, και της έχει στερήσει από τους απλούς ανθρώπους, εργασία, διαβίωση, υγεία, μόρφωση. Δεν κατάφερε να διαπιστώσει ο άνθρωπος αυτός ποιοι άνθρωποι επλήγησαν περισσότερο, δεν άκουσε αυτός ο άνθρωπος πως το χρήμα και το χρέος είναι ένας τρόπος να διαλύσεις κράτη και έθνη.

Ποιοι από εδώ μέσα έχουν δει το "Το χρήμα ως χρέος;" που είναι ένα από τα απλουστευμένα ντοκιμαντέρ που δείχνει πόσο εικονικό και ψεύτικο είναι το χρήμα και το χρέος σχετικά με τον πραγματικό πλούτο και εργασία κάθε ανθρώπου και κατά επέκταση κράτους;
https://www.youtube.com/watch?v=DIKJCAe3XTQ

Ποιοι από εδώ μέσα έχουν δει το "Το χρήμα ως χρέος;"

Μάλλον πρέπει να ρωτάς, ποιοι δεν το έχουν δει εδώ μέσα? Δεν πρέπει να είναι πολλοί...:smile:

Αααχ .... αυτες οι Τελειες Διαδρομες με την Porche με φαγανε .... :driver: Αντε να μιλησω τωρα .... (μπα ... :icon15:)
Τέελιες διαδρομές και Porsche...contradiction in terms! Tέλος του offtopic.

Τωρα, γιατι με τσιγκλας .... ? ....

Δεν ειναι τελεια η διαδρομη επειδη η Porche ειναι καπιταλιστικο συμβολο ?
To contradiction δεν καταλαβαινω !:chinscratch:

Τωρα, γιατι με τσιγκλας .... ? ....

Δεν ειναι τελεια η διαδρομη επειδη η Porche ειναι καπιταλιστικο συμβολο ?
To contradiction δεν καταλαβαινω !:chinscratch:

Δεν υπάρχει θέμα με καπιταλιστικά σύμβολα, απλά η εν λόγω φίρμα δεν κάνει για τέλεια διαδρομή.