Δεν μου επιτιθεσαι .... αλλα συνεχιζεις να μου επιτιθεσαι !
Εχεις τοσο μισος για το συστημα (και καλα κανεις) που εισαι ετοιμος να "αποκεφαλισεις" τον καθε ατολμο.
Τον στυλιτευεις και τον κατακεραυνωνεις. Του στερεις την πολυτελεια να σκεφτεται πρωτα για τον εαυτο του
και μετα την επανασταση, τον αγωνα, την θυσια του. Οι καιροι ειναι για θυσιες, αυτοστιγμει και ακαριαια.
Μετα οταν θα τελειωσει η επανασταση θα σκεφτουμε τις απωλειες ... αυτες που δεν φαινονται εξ'αρχης.
Αν μου επιτρεπεις ... το να χασεις την ζωη σου σε μια επανασταση ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Το να χασεις την Συνειδηση σου ... ειναι μια εντελως αλλη ιστορια και προσωπικη ΑΠΩΛΕΙΑ.
Με το να καυτηριαζεις καποιον που εχει περισσοτερα να συμφωνησει παρα διαφωνησει (μαζι σου)
δεν τολμω να φανταστω ΤΙ μοιρα περιμενει ... τους περισσοτερο "διχογνωμουντες".
Για τις επιλογές ως προς τις επερχόμενες εκλογές και την αποδόμηση του λόγου του Δήμου εκ της κωλοτούμπας του λέμε. Ποια επανάσταση;
Αλήθεια σε ποια ακριβώς Ε.Ε. θα πάει να τα πει αυτά ο Δήμου; Στους επιτρόπους; Γελάνε και τα τσιμέντα... . Βέβαια αν είσαι ποτάμι είναι πιο trendy να λες έτσι γενικά και αόριστα "Ευρώπη", ενώ πίσω από το όμορφο πέπλο να αποκαλύπτονται διορισμένοι γραφειοκράτες που εκτελούν εντολές (και χώρες).
Και τι θα τους πει ακριβώς; Ότι καλά να πάθουμε ας προσέχαμε; Έχει πεθάνει αυτή η τακτική και ως πολιτική έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει. Πάμε για άλλα τώρα.
Τώρα αν μου λες ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές ισοδυναμεί με επανάσταση, ξέρω κι εγώ, εγώ απλώς θέλω να αλλάξει η αποτυχημένη πολιτική. Όχι να διαιωνίζεται μέσω νέων και πιο καινούργιων μεταχειρισμένων πρακτικών.