Η εφαρμογές SMS κολάνε;

Μιχάλης Πικούνης

Established Member
18 June 2006
285
Κατά 99% όλες οι SMS εφαρμογές κολάνε από σήμερα. Αυτό οφείλεται στο ελληνικό keyboard που έληξε σήμερα. Για να μπείτε στα SMS θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το Greek Keyboard.

Αφού το κάνετε αυτό, πρέπει να βρούμε τι θα κάνουμε τώρα χωρίς Ελληνικό keyboard!!

Απάντηση: Re: Η εφαρμογές SMS κολάνε;

Ευτυχως που δεν το χρυσοπληρωσαμε το bourdelo.

Γιατί, σου εγγυήθηκε καμιά apple ότι θα έχει ελληνικά και δεν έχει; όταν παίζεις με χακεριές αυτά υπάρχουν. Take it or leave it.

Καλά εσύ δεν το πούλησες τελικά;

Just to make sure 100% εγώ το έβγαλα. Μπορεί και να μην χρειάζεται.

προς το παρόν, ελλείψει ελληνικού πληκτρολογίου, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι οι επαφές που περνάω στο iphone είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

πώς βρίσκουμε το Ρώσσο για τα περαιτέρω;

προς το παρόν, ελλείψει ελληνικού πληκτρολογίου, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι οι επαφές που περνάω στο iphone είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεν υπάρχει τρόπος να επεξεργαστουν απο το PC οι επαφες και να συγχρονιστουν ξανά (μεσω outlook πχ);

φυσικά. όταν όμως την επαφή την περνάς στο iphone, μετά πρέπει να την ξαναεπεξεργαστείς στο outlook ...

διπλή δουλειά δηλαδή, για έναν εκ φύσεως τεμπέλη όπως η πάρτη μου ...
icon10.gif

Σε εμένα κόλλησαν όχι μόνο το SMS αλλά και το Installer (π.χ. όταν προσπαθούσα να κάνω Add Sources με 'πέταγε' έξω...) και άλλες εφαρμογές. Με το unistall Greek keyboard και του Mobile enhancer όλα εντάξει πλέον...Εχω FW 1.1.1. Αξίζει να προσπαθήσω upgrade στο 1.1.2 ή να παραμείνω στο 1.1.1? Αναμένουμε καλά νέα για τα Ελληνικά...:fahne90:

Μια απο τα ίδια και εγώ.. ευτυχώς απεγκατέστησα το Ελληνικί πληκτρολόγιο και ολα ok τώρα....
Υπομονή για το καινούριο..

Re: Απάντηση: Η εφαρμογές SMS κολάνε;

Περίμενε μέχρι αύριο.. Κάτι θα γίνει .. και μάλλον όχι beta πλέον...
...εχει τέστιγκ απόψε....:2thumb22sup:

Μήπως έχουμε κάτι νεότερο για το Ελληνικό Keyboard? Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συνηθίσουμε το iPhone μας χωρίς Ελληνικά τώρα που καλο-μάθαμε!! Ίσως θα ήταν καλύτερα αν γινόταν ένα προσωρινό release έστω και BETA και στη συνέχεια η τελική έκδοση ώστε να μην μένουν όλοι ξεκρέμαστοι.

Κάντε και κανένα donation, είναι δουλειά πολλών ωρών.

Και δεν έχουν και άδικο... Λίγοι εκτιμούν τις προσπάθειες των παιδιών..

Γιαυτό ας μην απορίσετε αν δείτε 2 εκδόσεις, lite (free) και full (με $$).

Last edited: