η εκδικηση του μαγου

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
all freesh τα λογια ειναι περιττα

Attachments

• CRS-3+3C.jpg
    CRS-3+3C.jpg
    20.3 KB · Views: 128
  • SubRosa-SRS-210R-Solo.jpg
    SubRosa-SRS-210R-Solo.jpg
    21.4 KB · Views: 70
Απάντηση: η εκδικιση του μαγου

Και ποτε θα τα δουμε απο κοντα αυτα τα "ηχειακια" Αργυρη???????
Καμια τιμουλα για να μας κοψει την ορεξη?

Απάντηση: η εκδικιση του μαγου

μαλλον μονο σε στατικη επιδειξη και αν ,τιμη θα μαθουμε μαλλον αυριο

Re: η εκδικιση του μαγου

Καλημέρα παίδες. Τσίμπησα και εγώ με την ...γαργαλιστική φωτό του argi και είπα να επισκεφθώ το site του μάγου. Μιλάμε - επιβεβαιωμένα - για τα Cinema Ribbon Trios (THE WORLD'S MOST POWERFUL ON-WALL SPEAKER) και το Subrosa (THE WORLD'S FIRST 2700 WATT IN-WALL SUBWOOFER), όπως διατείνεται η καταχώρηση.
-Γυναίκα, πόσο πιάνει εκείνο το οικοπεδάκι που έχουμε στο Ε9 τόσο καιρό και δεν ξέρουμε που είναι; Μας φτάνουν να πάρουμε και τον TGR-3, να τα "κουνά";
ΣΣ: αν κρίνω από τα Cinema Ribbon που ως 5άδα πιάνουν τα 3,5Κ "ξερά", πάμε για κανά ταληράκι (μόνο 5άδα - πλέον της ...Rosas). Ωραία όμως τα ...A-τιμα...
Καλημέρα.

Ένας είναι ο μάγος: Δαυίδ Κόππερφιλντ!!!
Τώρα και ο Carver περί ουν ο λόγος, μάγος είναι γιατί χωράει μεγάλο ήχο σε μικρά κουτιά. Να τον χώραγε και σε μικρά πορτοφόλια, θα ήταν ο ... Θεός!!

αν δεις τις τιμες στην ιταλια ,γαλλια ,ισπανια, θα καταλαβεις σε ποια χωρα βρισκεσαι .Δεν φταιει ο bob .................

Φίλε argi καλημέρα.
Σχετικά με τον TGR-3 στο Adeo Group Spa (Ιταλία)-6190Ευρώ. Όταν τεσταρίστηκε σε ελληνικά περιοδικά, είχε τιμή λιανικής γύρω στο 5χίλιαρο. Να μην αναφέρω για τα ηχεία και sub.....
Γενικά πάντως, όπως είχα παρατηρήσει και με τα Klipsch παλιότερα, υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ τιμών Αμερικής και Ευρώπης. Σε απορία μου στον εδώ αντιπρόσωπο, μου απάντησε ότι πρόκειται για θέμα του Γερμανού εισαγωγέα, που τα φέρνει στην Ευρώπη και καθορίζει την πολιτική τιμών (100% σχεδόν υπερτίμηση). Αυτός ήταν και ο λόγος που με απέτρεψε να αγοράσω, γιατί - ασχέτως αν μου αρέσουν - θεωρώ ότι είναι άδικο να πληρώσω 1.750ευρώ για ηχείο που ο αμερικάνος αγοράζει με 850$ και κάνει οικονομικά τη δουλειά του. Δεν μπορεί το Klipsch να παίξει όπως ο Nαυτίλος 805Ν της B&W και ας μη μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής.
Κάτι ανάλογο, δεν συμβαίνει με την Sunfire που πουλά στην Ελλάδα σε τιμές παραπλήσιες της Αμερικής. Το σχόλιο που έκανα περί κόστους, αφορά καθαρά το θέμα εργοστασιακή τιμή την οποία όσο και να πηδά η ... αλεπού (εγώ), δεν τη φτάνει.
Είμαι περίεργος, όσοι εκεί έξω μπορούν να πληρώσουν 5Κ για τον TGR-3, τι ηχεία οδηγούν με αυτόν? Διότι ηχεία εφάμιλου κόστους, δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα του ενισχυτή και τα γούστα που καλύπτει αυτός.

alien vs predator οποιος και αν κερδισει εμεις χανουμε.Αν ανεβασω ιταλικα σαιτσ με τιμες τιποτα δεν αλλαζει αν παλι δουμε τιμες αμερικης και εδω 1 απο τα ιδια.Δυστυχως με φιλοσοφια < ειμαστε μικροι με μικρες τιμες> δεν ισχυει στην ελλαδα .Ο μονος που το κανει ειναι η sherbourn τιμια μηχανακια στις καλυτερες τιμες ,ο καυτμενος ο bob που να ξερει τι γινεται στην ελλαδιτσα.
Και δεν ειναι ο μονος

Αν και δεν καταλαβα τι έχει η Ελλαδα ή μηπως είναι η βελονα που βαζουμε οι Ελληνες και κολάει, για τον TGR-3 τμή Αμερικής είναι 5,000 USD ενώ ο Ιταλός τον έχει προσφορά από 7,420 6,686 Ευρώ. Στην Ελλάδα έχει τιμή καταλόγου 5,474. Σε μαγαζί η τιμή είναι χαμηλότερη.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να τον φέρει απο US, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα προϊόντα που έχουν ραδιόφωνο έχουν πολύ υψηλότερη φορολογία.
Οι τιμές οπότε είναι μια χαρά και όσοι κολάγαν σε αυτό, πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά τεμάχια διαθέσιμα.

Καλές αγορές.

well επειδη δεν κατεβηκα απο τη στανη του ψηλου βουνου νατα
www.sunfire.adeoht.it/default.php?t=ecomm&el1=SUHO02
και οταν το αγορασα πριν 26 μηνες στα 2100 απο την εδω αντιπροσωπια το hometheatermag το ειχε 1200 $ περιπου .Ειμαστε ακριβοτεροι απο την ιταλια τουλαχιστον. Και σε λιγοτερο απο μηνα θα φερω και τιμες απο βαρκελωνη
stay tune I ll b back

Το link που δείχνεις αναφερεται στον TGP-5 τον προενισχυτη που Ιταλια κοστιζει 4,330 + ΦΠΑ, δηλαδη 5152. Στην Ελλαδα τον έχουμε τιμη καταλογου ΜΕ ΦΠΑ 4,789. Σε έχω χασει. Πες μου ακριβως για πιο μοντελο μιλας και ποια ειναι η τιμη του Ιταλια, Ισπανια, κλπ. Ο TGP-5 ειναι ο προενισχυτης μονο, ενω ο TGR-3 ειναι ολοκληρωμενος 7x200, 1400 watt.
Nome prodotto: SUNFIRE TGP-5
Prezzo (IVA esclusa): 4.330,00 (+ 20% IVA)

esclusa σημαινει exluded και IVA ΦΠΑ

εχει δοκιμασει κανεις να ζητησει καλυτερη τιμη απο ιταλο sconto ? οι τιμες παιφτουν αφανταστα χαμηλα εντο σκοντο δεν κανει κανεις .Μονο στα ντεμος και αυτη μικρη

παμε παλι
απο ισπανια ειπα σε λιγοτερο απο μηνα μιας και τοτε επιστρεφω με φωτο .
hometheatermag novenber 2006 tgp5 3499$ σε ευρο ειναι περιπου 3100. Eδω ποσο εχει?
αλλο ο infocus 4800 πριν 4 χρονια ειχε 1000$ και εδω 2000 ευρο
ο infocus 5700 5200$ 4400 κατι δεν παει καλα με την ελλαδα ε
αλλο. Ποσο εχουν τα bose στην αμερικη γαλλια αγγλια και ποσο εδω?
Ειναι γνωστο οτι η ελλαδα ειναι απο τις ακριβοτερες αγορες στον κοσμο σε αρκετα προιοντα αν αναλογιστουμε και τους εξαιρετικους μας μισθους παμε ολοι για krell plinius townshead και απει λεγοντας.Αραγε γιατι τα καλωδια κορυφαιας εταιριας εδω ειναι πιο φτηνα απο την αμερικη .Στις ακριβες τις σειρες βεβαια γιατι στις φτηνες πεφτει πολυ ξυλο

και επειδη ο πρωτος που δεν σεβεται το εαυτο του ειναι ο καρβερ αν και αξιαγαπητος ,δεν μπορει να λεει οτι εχει μια μικρη εταιρια με μεγαλο ηχο και προσιτες τιμες και ο προηγουμενος προ του να ειναι ακριβοτερος του πολυ krell
μην τρελαθουμε .Που ειδε οτι ειναι φτηνος .Αρε μπομπ και σε παω με χιλια αλλα απο τιμες αστο κριμα
γυρω στα 5 χιλιαρικα αγοραζα το παλιο προ του και 3700 τον krell,εσεις τι θα διαλεγατε ,α και ο προηγουμενος krell ιχε και thx δεν λεει τιποτα αλλα κανεις δεν παραπονεθηκε επειδη υπαρχει οπως πολυ επυτυχημενα ειχε γραψει και το hometheatermag

Αυτο το προσιτες τιμες πρεπει να μας το ξεκαθαρισουν λιγο. Προσιτο για ποιο αγοραστικο κοινο? Αυτο που λεει διαθετω 30000 ευρω και πανω ή αυτο που λεει να φτιαξω ενα home cinema ως 10000 ευρω? Γιατι με τις τιμες που βλεπω μαλλον για τους λιγους απευθηνετε και οχι για τους πολλους.