Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Κοιτάξτε τι διαμάντι βρήκα ψάχνωντας...πραγματικό κόσμημα...
Μεταξύ των άλων, στην περιφέρεια <ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ & ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ>και στο νούμερο 7, με μεγάλη συγκίνηση, είδα και τον παλιό κινηματογράφο <ΟΡΦΕΥΣ> του παππού μου, Σπύρου Μαυροειδή παλιού πλανόδιου κινηματογραφιστή που μέσα του, μεγάλωσα απο μικρό παιδάκι, μέχρι την τελευταία ταινία προβολής που πέρασα στο καρούλι...: <ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ>....μέχρι να πάει το χέρι μου γιά τελευταία φορά στον γκόνγκ, γιά το τελευταίο των τελευταίων διαλλειμάτων......αξέχαστα περασμένα χρόνια.
http://cinemahellas.blogspot.com/2008/04/blog-post_22.html

Last edited:
Διαμάντι.

Και απίστευτα ενημερωμένο όσον αφορά τα δικά μου μέρη τουλάχιστον.

edit. Στο "Ελένη" στη Λευκάδα δημιουργήθηκε και ο πρώτος μου νεανικός έρωτας το '91.
Τώρα στη θέση του νομίζω είναι ένα ξενοδοχείο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Ξενοδοχεία και super market που πλέον πήραν τις θέσεις εκείνων των ονειρικών κινηματογράφων.......πως ήρθαν τα πράγματα ε;

Ιδιαίτερα τα θερινά, εξαφανίστηκαν. Σε μας σε ολόκληρο νομό υπάρχει ένα και αυτό υπολειτουργεί.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον δημιουργό του συγκεκριμένου blog που ανακάλυψα τυχαία, τον Βασίλη για τους εξής λόγους...
1) Γιά την επικοινωνία που πλέον έχουμε μέσω e-mail
2) Γιά την καταχώρηση του avclub ως link στο συγκεκριμένο blog
3) Γιά την εγγραφή του Βασίλη ως μέλος πλέον του Avlub
4) Γιά την ενημέρωση των στοιχείων στον κινηματογράφο <ΟΡΦΕΥΣ> του παππού μου στο συγκεκριμένο blog....

Καλώς ήρθες και επίσημα εδω Βασίλη...

Γιάννη
Πρώτα θέλω να πω ότι το site σας είναι εκπληκτικό!!! Ακόμα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το blog μας. Πιστεύω όλοι μας έχουμε αναμνήσεις από κάποιο κινηματογράφο που πήγαμε. Μπορεί να είναι ένας συγγενής (ειδικά αν έχουν φύγει), ένα φλερτ, ένας φίλος ή μια φίλη. Μπορεί να είναι καλοκαιρινές διακοπές ή στο στρατό μια έξοδος. Μπορεί να είναι μια κοπάνα απο το σχολείο. Νομίζω είναι ένα κομάτι της ζωή μας, όμορφη ανάμνηση.
Βασίλης

Γιάννη
Πρώτα θέλω να πω ότι το site σας είναι εκπληκτικό!!! Ακόμα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το blog μας. Πιστεύω όλοι μας έχουμε αναμνήσεις από κάποιο κινηματογράφο που πήγαμε. Μπορεί να είναι ένας συγγενής (ειδικά αν έχουν φύγει), ένα φλερτ, ένας φίλος ή μια φίλη. Μπορεί να είναι καλοκαιρινές διακοπές ή στο στρατό μια έξοδος. Μπορεί να είναι μια κοπάνα απο το σχολείο. Νομίζω είναι ένα κομάτι της ζωή μας, όμορφη ανάμνηση.
Βασίλης

Επιτέλους Βασίλη..ήρθες !!!!
Πρώτα πρώτα σε ευχαριστούμε πολύ γιά την ενεργή είσοδό σου εδω, και γιά μιά ακόμη φορά θέλω να σου ξαναματαπω ότι έχετε και εσείς κάνει εκπληκτική δουλειά.
Ακόμη θέλω να σε ευχαριστήσω γιά τα νέα στοιχεία που σου έστειλα και πρόσθεσες στο blog...
Το καλό στο έχω γιά το τέλος...
Αμεσα σου στέλνω πολύ ενδιαφέροντα επιπλέον στοιχεία γιά τους κινηματογράφους στο Αργος απο προσωπικό μου αρχείο, και επιπλέον foto με μπλόκ εισιτηρίων απο τον ΟΡΦΕΥΣ εποχής 1991 περίπου!!!

Last edited: