vman Senior Member 15 September 2012 697 30 November 2012 #101 Γιαννης Σπυρου said: δε μας απαντησες... τι θες να παιζεις ? Σ ενδιαφερουν ή οχι τα bluray ? Click to expand... oops, sorry, μου διέφυγε. Για την ώρα δεν παίζω bluray και αυτά τα iso, πως τα λέτε...mkv, avi και τέτοια :flute:
Γιαννης Σπυρου said: δε μας απαντησες... τι θες να παιζεις ? Σ ενδιαφερουν ή οχι τα bluray ? Click to expand... oops, sorry, μου διέφυγε. Για την ώρα δεν παίζω bluray και αυτά τα iso, πως τα λέτε...mkv, avi και τέτοια :flute:
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,303 NEO HRAKLEIO 30 November 2012 #102 τοτε μπορεις να πας αφοβα σε ενα mac-min + XBMC.
ultimatum Established Member 21 February 2011 276 30 November 2012 #103 Re: Απάντηση: Re: Η εμπειρία ενός switcher (από PC σε Mac) Portioli said: βάλε windows 7 ... να πετάς Click to expand... +100 vman said: με τα vista είμαι προϊστορικός τώρα πια, ε; Click to expand... προϊστορικός μπορεί να μην είσαι, όμως έχεις ένα αρκετά χειρότερο από όλες τις απόψεις (σε σχέση με τα 7) λειτουργικό...
Re: Απάντηση: Re: Η εμπειρία ενός switcher (από PC σε Mac) Portioli said: βάλε windows 7 ... να πετάς Click to expand... +100 vman said: με τα vista είμαι προϊστορικός τώρα πια, ε; Click to expand... προϊστορικός μπορεί να μην είσαι, όμως έχεις ένα αρκετά χειρότερο από όλες τις απόψεις (σε σχέση με τα 7) λειτουργικό...