Η εμπειρια μετραει.

Τα piano cera αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 15,000 δεν κοστίζουν ? Αυτά θα μπορούσε να τα συμπεριλάβει στα υποψήφια...

Re: Απάντηση: Η εμπειρια μετραει.

Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο. Δεν ειχα ακομα την τυχη να ακουσω τα Sunray, αλλα χθες περασα καποιες μαγικες ωρες μπροστα στα Contriva, και μετα ξεπακεταραμε τα καινουργια Piano Cera ενος καλου φιλου, και οι πρωτες εντυπωσεις απο ενα αστρωτο ηχειο ειναι απιστευτες! Το ηχειο οτι και να παιξει εξαφανιζεται απο το χωρο, και ακουγωντας τα επι 25 ετη αγαπημενα cd μου, σε κανουν να τα ακουσεις οπως την πρωτη φορα, απλα απιστευτος ηχος...!!! Οπως ειπε και καποιος, "υπαρχουν τα Tidal, και υπαρχουν και τα ηχεια"...:worshippy:

κατσε να παιξουν καμια 100οστη ωρες και σε βλεπω να μετακομιζεις μονιμα στο σπιτι του φιλου σου....

και εγω ακουσα εντελως αστρωτα τα Cera (το πρωτο ζευγαρι που ηρθε) και ελεγα τα ιδια με σενα. Μετα απο μια εβδομαδα τα ξανακουσα και νομιζα οτι ηταν αλλο ηχειο...

...Και κατι παραπανω απο 15000 απο οτι ξερω, αλλα ειναι μια κατηγορια μονα τους...!:grinning-smiley-043

Δηλαδή έχεις ακούσει όλα τα υπόλοιπα κι αυτό πάει μόνο του ξεχωρίζοντας μακράν;

Σας πέσανε τ' αυτιά "άστρωτα",σας πέσανε και "στρωμένα";Πως γίνεται αυτό;Αστρωτα αποκλείεται να έπαιζαν σωστά.

Γιατί τα λέω αυτά...Είπαμε να γράφουμε...Αλλά χωρίς υπερβολές...Τουλάχιστον να το
προσπαθούμε...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η εμπειρια μετραει.

Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο. Δεν ειχα ακομα την τυχη να ακουσω τα Sunray, αλλα χθες περασα καποιες μαγικες ωρες μπροστα στα Contriva, και μετα ξεπακεταραμε τα καινουργια Piano Cera ενος καλου φιλου, και οι πρωτες εντυπωσεις απο ενα αστρωτο ηχειο ειναι απιστευτες! Το ηχειο οτι και να παιξει εξαφανιζεται απο το χωρο, και ακουγωντας τα επι 25 ετη αγαπημενα cd μου, σε κανουν να τα ακουσεις οπως την πρωτη φορα, απλα απιστευτος ηχος...!!! Οπως ειπε και καποιος, "υπαρχουν τα Tidal, και υπαρχουν και τα ηχεια"...:worshippy:

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, ότι και να πεις για αυτό το ηχείο είναι λίγο! Σε ένα μηνάκο ελπίζω να ξεπακετάρω και τα δικά μου! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η εμπειρια μετραει.

Το 5....kai sto xeri !

Πέρα απο του πού και πώς τα άκουσε κι άν τα άκουσε...

Μπορούμε να έχουμε τόσο ισχυρή άποψη,μόνο για κάτι που επισταμένα έχουμε ακούσει συγκριτικά, σε γνωστό σύστημα και χώρο.Πόσο μάλλον άν μιλάμε για 5 ολόκληρες εταιρείες....

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιό σοβαροί.

Ευχαριστώ.

Last edited:
με τι συνοδα τα άκουσες τα Tidal Piano Cera?

Με AW250R AARON CINEAST 22 OPUS 21 ORGANIC INTERCONNECT
και καλωδια ηχειων εεεε ασε καλυτερα......
Α, και δεν υπαρχει χωρος για μετακομιση,εκτος απο γρασιδι εξω..

Geopolitis για το ,ασε καλυτερα ,προτεινεις organic η serenity mr, στην ιδια τιμη?

Χαλαρα Serenity Master Reference εαν η τιμη ειναι ιδια.... Αλλη κλαση... Και καλη μεταπωλητικη αξια...

Βεβαια το γεγονος οτι εχεις ηδη το Organic για interconnect μπορει να του δινει καποιες ελπιδες και για καλωδιο ηχειων...

προφανως εισαι ο ιδιοκτητης του ηχειου... καλοακουστα...

αλλαζει ο ηχος οσο παιζει το ηχειο?

Μετα απο 20 ωρες μονο ,εχει αλλαξει λιγο ,ιδιεταιρα στους χαμηλους κυκλους.
Προς το παρον η ρυθμιση ειναι full 2.5 way με gain χαμηλα και ψηλα ( με το bridge τοποθετημενο δηλαδη) σε χωρο 40 τμ.Μετα τις 100 ωρες ισως αυτες οι ρυθμισεις αλλαξουν .Ο σο για το που μπορει να φτασει μετα τις 100 .δεν μπορω να το φανταστω.Και στα δικα σου συντομα!!