η επιστροφή του Admin !!!

Re: Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

Ναι καθολου! Εκθεση σπαθιου ειναι το σπιτι σου αγορι μου. :flipout::flipout::flipout:

Άπαπαπα...
Ένα Jian έχω ο κακομοίρης... Το Kwan Dao, το San Dao, το double bladed τα twisters και τα throwing δεν θεωρούνται σπαθιά βρε...
Οι κατάνες είναι ρέπλικες... :flipout:
Έχε χάρη που έφαγε παντόφλα ο Kokar το Σαββάτο και δεν ήρθε από το σπίτι!

Τελικά οι ντιούηδες τρώνε πιο πολύ παντόφλα από τους Χιφιντελιστές! Απλά δεν το αναφέρουν!

"Τελείωσα το project μου! Άργησα λίγο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, έπρεπε να μαζέψω τα χαλιά, να σιδερώσω τα ρούχα... Άσε που υποσχέθηκα να πλένω τα πιάτα για 2 μήνες επειδή είχα στη μέση τα εργαλεία... Έχασα χρόνο και στο νοσοκομείο που έσπασα δύο δόντια, άσε... " :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

Άπαπαπα...
Ένα Jian έχω ο κακομοίρης... Το Kwan Dao, το San Dao, το double bladed τα twisters και τα throwing δεν θεωρούνται σπαθιά βρε...
Οι κατάνες είναι ρέπλικες... :flipout:
Έχε χάρη που έφαγε παντόφλα ο Kokar το Σαββάτο και δεν ήρθε από το σπίτι!

Τελικά οι ντιούηδες τρώνε πιο πολύ παντόφλα από τους Χιφιντελιστές! Απλά δεν το αναφέρουν!

"Τελείωσα το project μου! Άργησα λίγο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, έπρεπε να μαζέψω τα χαλιά, να σιδερώσω τα ρούχα... Άσε που υποσχέθηκα να πλένω τα πιάτα για 2 μήνες επειδή είχα στη μέση τα εργαλεία... Έχασα χρόνο και στο νοσοκομείο που έσπασα δύο δόντια, άσε... " :flipout:

Παντοφλας ο Κωστακης μας:chinscratch:?? Μπα ................. δεν το πιστευω:smash:

Απλα καθετε σουζα:flipout::flipout::flipout:.

Ακούστε ρεμάλια, στο σπίτι μου την τελευταία λέξη την έχω εγώ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
«Ναι αγάπη μου»

Α να χαθείτε ολόκληροι άντρες σας έχουν βάλει οι γυναίκες σας κάτω από τα φουστάνια τους!
Ντροπή και αίσχος!
Σηκώστε ανάστημα ρε!

Τέσπα... Τι να πω...
Ούτως ή άλλως πρέπει να κλείσω για να πλύνω κάτι μπιμπερό...

Τι εγινε ρε Kokar τελείωσε το sequel???

Εχω εθιστεί λεμε!!!

more more more more more more more more more more more more

Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

και να συμπληρώσω ότι έχει και πολύ ωραία θέα ! (κάτω από τα φουστάνια ) :flipout:

Αρκει να ειναι ξενα τα φουστανια γιατι διαφορετικα ...................... περσινα ξινα σταφυλια :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

Τι εγινε ρε Kokar τελείωσε το sequel???

Εχω εθιστεί λεμε!!!

more more more more more more more more more more more more

Τον εχει τιμωρια :slapface: η γυναικα του να μην ακουμπησει το pc για μια βδομαδα. Μετα αν θα ειναι καλο παιδι το ξανασυζητανε........:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

Αρκει να ειναι ξενα τα φουστανια γιατι διαφορετικα ...................... περσινα ξινα σταφυλια :BDGBGDB55:

Δεν μας τα λες καλά ρε φίλε .
Εσύ όταν κοιτάς "κάτω από τα φουστάνια"
βλέπεις και το πρόσωπο ???? :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: η επιστροφή του Admin !!!

Δεν μας τα λες καλά ρε φίλε .
Εσύ όταν κοιτάς "κάτω από τα φουστάνια"
βλέπεις και το πρόσωπο ???? :flipout::flipout:

Εσυ πριν γραψεις να προσκομίζεις γραπτή άδεια από την γυναίκα σου. Μετά συζητάμε ότι θες.:7SFGSFG: