Η εποχή των Tablet PCs - HP TouchSmart tm2t series

Re: Απάντηση: Re: Η εποχή των Tablet PCs - HP TouchSmart tm2t series

Αν ισχυε αυτο που λες Δημητρη, θα ζουσαμε σε εναν ονειρικο κοσμο, αγγελικα πλασμενο.. Ας μην εθελοτυφλουμε, ε? ;)

(εκτος και αν το ΚΣ που λες, ειναι windows fresh install χωρις κανενα προγραμμα) :p

Τι να πω ρε Τάκη.. Δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ είμαι τόσο τυχερός και μου πηγαίνουν όλα καλά εδώ και 10 χρόνια στα αμέτρητα PC που έχω αλλάξει.. Τεσπα..

Kαλα , αυτο μην το πεις παραεξω, γιατι θα μας παρουν με τις ντοματες !!!
Κολανε και παρακολανε.
Εχω βαρεθει με το teamviewer να μπαινω σε ολα τα pc των γνωστων και συναδελφων και να προπασθω να τα συνεφερω ...

Ακομη και στα "επαγγελματικα" Pc της δουλειας μου , τρωω περισσοτερο χρονο για να βρω τι φταει συνεχως και και δε δουλευ οπως πρεπει , παρα στην ιδια τη δουλεια.

Οι περισοτεροι φιλοι μου , αλλαξαν σε Mac , γι αυτο ακριβως το λογο, γιατι δεν θελουν να παρουν master στη προστασια και συντηρηση συστηματων !!!

Ακομη και τα WHS που εβαλα προσφατα , ωρες - ωρες τα "παιρνουν" και δεν εχω βαλει τιποτα απουτως πανω τους.
Οποτε θελουν ολοκληρωνουv backup και αλλες φορες οχι .

Τι να πω ρε παιδιά.. Δεν ξέρω τελικά τι κάνει ο κόσμος στα PC του και τα σκίζει έτσι..

Δημητρη, αυτο που δεν καταλαβαινουμε εμεις που ασχολουμαστε πολυ, ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ορεξη , διαθεση και χρονο ν ασχοληθει με αυτα .
Δεν το κανουν απο αποψη, απλα δεν μπορουν.
Κι εκει ερχονται αυτα τα μηχανηματα , να διευκολυνουν τα πραγματα.
Δεν ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τα παντα με αυτα, αν το θες μπορεις ... αλλα αυτα που κανει κανεις καθε μερα , τα κανει απλα και ευκολα.

Last edited:
Χμ.. Δεν νομίζω να έχει επιλογή 600 ISO η μηχανή σου (και μου). :p

Εξάλλου με τον φωτισμό σου, δύσκολα θα πάμε κάτω από τα 1600.. :p

Αμα θετε, ελατε το απογευμα σπιτι... και φερτε και τις μηχανες σας για κοντρες !!!
Εσυ Συριε , φερε και τους φακους !!!:violent-smiley-030:

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορα μοντέλα, με αποκορύφωση το TouchSmart tm2t, το οποίο ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες.

- Οθόνη 12.1" LED backlit zero-touch (a.k.a. capacitive) με multitouch!
- Περίβλημα από βουρτσισμένο αλουμίνιο
- Επεξεργαστή Intel Core 2 Duo processors (SU7300 1.3GHz, SU9600 1.6GHz)
- Κάρτα γραφικών Intel GMA 4500MHD integrated graphics ή ATI Mobility Radeon HD 4550 512MB (SU9600 processor only) με έξοδο HDMI 1.3b και VGA
- Μνήμη έως 8GB DDR3
- Σκληρός δίσκος 160-500GB 7200RPM
- Ethernet και Intel Wireless N
- Μπαταρία 6-cell με αυτονομία έως 9,75 ώρες
- Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium 64bit ή Professional 64bit
- Βάρος 2,14kgr

Με τιμή που ξεκινάει στην Αμερική από τα $950.

Για να δούμε πότε θα έρθει και στη χώρα μας, για να το πιάσουμε στα χέρια μας..

Περισσότερα στο site της HP.

Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα, το tm2t δεν έχει έρθει και ούτε θα έρθει στο μέλλον στη χώρα μας.
Πράγμα το οποίο φαντάζομαι ότι σημαίνει πως όποιος θέλει να το αποκτήσει θα πρέπει να το βρει μέσω online shops και εάν του παρουσιαστεί πρόβλημα, καλή τύχη...