Μην συγκρίνετε λάθος πράγματα.
Να συγκρίνετε τα vista με την πρώτη έκδοση των xp.
Οχι με τα xp sp2.
ΑΚΡΙΒΩΣ! +1000! :antlers:…μετά από τόσα χρόνια δοκιμών η δική μου άποψη είναι ποτέ λειτουργικό που δεν έχει τρέξει 1.5-2 χρόνια στην αγορά… πειραματόζωο έχω γίνει αρκετές φορές , τη να θυμηθώ τα Windows 2.0 και 3.0 που ήταν για φιγούρατα κωλύματα στα Windows 95 η το πασάλειμμα των 98SE … τα XP έγιναν λειτουργικό με το SP2 τα Vista δοκιμάστηκαν και έφυγαν λόγο συμβατότητας μέσα σε μια νύχτα… όταν με το καλό κυκλοφορήσουν το SP2 τα ξαναβλέπουμε ...
![]()
Τα vista σίγουρα δεν είναι και το πιο πετυχημένο εμπορικά προϊόν της Microsoft. Επίσης, σίγουρα θα ήταν αποτυχημένο εάν δεν ανάγκαζετόσους vendors να τα σπρώξουν με laptops / desktops. Η αποτυχία τους κατα την γνώμη μου :
1. Υπερβολικές απαιτήσεις
2. Τα XP καλύπτουν το 99.5% των windows users
3. Λίγου είναι αυτοί που θα ξεβολευτούν απο τα XP για να μπλέξουν με τα Vista.
4. Ασυμβατότητα με την πλειοψηφία του παλιού hardware.
Μην μου πείτε ότι δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν Dirεctx10 με XP.
Υπάρχουν πιο καλοσχεδιασμένα λειτουργικά (πχ linux-ubuntu) που χρειάζονται πολύ λιγότερους πόρους του συστήματος για να τρέξουν και δίνουν εφάμιλλα αν όχι καλύτερα περιβάλλοντα και κυρίως ΤΣΑΜΠΑ.
Ο μόνος λόγος για να πάει κανείς στα Wind@ws σήμερα (και να τα πληρώσει) είναι τα παιχνίδια!!!.
Ο κυρίως λόγος που βγαίνουν καινούρια λειτουργικά είναι η προώθηση του Hardware που εξελίσεται πολύ γρηγορότερα από το SW.
Οπότε σου λέει ο άλλος, πάρε αυτό το super λειτουργικό που χρειάζεται xxGb μνήμη και xxGb δίσκο και xxGhz επεξεργαστή.
Τελικά ανακαλύπτεις ότι αυτά που σου προσφέρει επιπλέον είναι ανάξια λόγου.
Μην μου πείτε ότι δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν Dirεctx10 με XP.
Υπάρχουν πιο καλοσχεδιασμένα λειτουργικά (πχ linux-ubuntu) που χρειάζονται πολύ λιγότερους πόρους του συστήματος για να τρέξουν και δίνουν εφάμιλλα αν όχι καλύτερα περιβάλλοντα και κυρίως ΤΣΑΜΠΑ.
Ο μόνος λόγος για να πάει κανείς στα Wind@ws σήμερα (και να τα πληρώσει) είναι τα παιχνίδια.
ΜΕΓΑΛΗ και σοφή κουβέντα αυτή!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.