Η φίμωση του «ΙΟΥ» δεν θα περάσει!!

Είναι γενικόλογο το σχόλιό σου? Αν ναι, οκ.

Αν είναι ειδικό, όμως, για τις αποφάσεις που εξετέθησαν, πες το να τοποθετηθούμε...-bye--bye-

Γενικό είναι.
Πάντα γίνεται αυτό το πράγμα. Και να σου πω, τέτοιες συζητήσεις, με το googleάρισμα να πέφτει σύννεφο, με κουράζουν.
Είμαι πιο πολύ του live.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φίμωση του «ΙΟΥ» δεν θα περάσει!!

Τα σχετικά ποστ σου έχουν εξαρχής έναν χαρακτήρα εγώ γνωρίζω / έχω άποψη / τους ξέρω προσωπικά κλπ χωρίς να γίνεται σαφές για ποιο λόγο προβάλλονται αυτές οι διευκρινίσεις ή σε τι βοηθάνε τη συζήτηση- το γεγονός ότι εμείς οι υπόλοιποι δεν τους γνωρίζουμε φαντάζομαι πως δεν μας καθιστά υποδεέστερους συνομιλητές. Είναι δε τουλάχιστον αμήχανο να καλείται κάποιος να απαντήσει σε ερώτηση του τύπου "πόσες φορές ζήτησαν συγνώμη για τα λάθη τους" σαν κριτήριο της αξιοπιστίας και του ήθους τους.

αν κάναμε μια συζήτηση για επιδημίες ή κάτι παρόμοιο, η άποψη των ιατρών θα είχε την ίδια βαρύτητα με τη δική μου που είμαι άσχετος με το αντικείμενο; Φυσικά και όχι και αυτό είναι το απολύτως ορθό.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι απευθύνομαι σε άτομο/άτομα που γνωρίζουν τη στήλη και την παρακολουθούν, επομένως έχουν άποψη για το αν έχουν υποπέσει σε λάθη κι αν τα έχουν αναγνωρίσει δημόσια.

Γενικό είναι.
Πάντα γίνεται αυτό το πράγμα. Και να σου πω, τέτοιες συζητήσεις, με το googleάρισμα να πέφτει σύννεφο, με κουράζουν.
Είμαι πιο πολύ του live.

Μακάρι να googlάραμε Μήτσε και να βρίσκαμε τη νομολογία.......αν ήταν έτσι δεν θα πληρώναμε συνδρομές.:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φίμωση του «ΙΟΥ» δεν θα περάσει!!

Είναι δε τουλάχιστον αμήχανο να καλείται κάποιος να απαντήσει σε ερώτηση του τύπου "πόσες φορές ζήτησαν συγνώμη για τα λάθη τους" σαν κριτήριο της αξιοπιστίας και του ήθους τους.

Η ερώτηση του Βλάση είναι ρητορική, που σημαίνει ότι δεν περιμένει απάντηση από τον συνομιλητή του γιατί η απάντηση είναι προφανής. Ήδη σε αυτό το νήμα αναφέρθηκε περίπτωση όπου επισημάνθηκε στον Ιό σοβαρό σφάλμα επιστημονικής υφής και δεν έκαναν τον κόπο να απαντήσουν. Εμένα δε θα μου λείψουν καθόλου, η δημοσιογραφία τους ήταν πάντα καταγγελτική, υποκειμενική, πολεμική, γεμάτη επιθετικούς, κατά προτίμηση υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και με ένα αφ υψηλού ύφος. Οποιοσδήποτε φορέας αντίθετης γνώμης για οποιοδήποτε ζήτημα ήταν εξ ορισμού φασίστας, ακροδεξιός, εθνικιστής κλπ. Στο καλό.

Παιδιά, νο πρόμπλεμ. Ήταν κοινοί συκοφάντες και παλιοχαρακτήρες. Πετάγανε κάτω τα τσιγάρα και όταν κάποιος τους σκούνταγε στον δρόμο του λέγανε άντε ρε ελληνάρα κακομαθημένε- τράβα στο χωριό σου καημένε...Ύστερα παραγγέλνανε καπουτσίνο (πού να καταδεχτούνε ελληνικόν και τέτοια, απ αππα πα) αραχτοί, με τα πόδια πάνω στις καρέκλες, να λιάζονται στο Φίλιον όπου και συνήθως κλειδώνανε τον επόμενο ακροδεξιό στόχο. Ευτυχώς, παν' καλιά τους.

Καλα αυτό τώρα είναι κριτική ''άποψη''?

Σέ όσα αληθή έχουν αναφερθεί γιά τήν δημοσιογραφία τους αυτό είναι η απάντηση??
Ανάν,Γκρουέφσκυ και Νταβούτογλου όντως συνιστούν μιά τριάδα ''περιθωριακής δημοσιογραφίας '' λοιπόν ..

Α καί οι πανεύκολες καταγγελίες γιά τον Πλεύρη ως ιδεολογικό άλλοθι..

Μόνον πού επί τής ουσίας σέ κάθε κίνηση εξωτερικής πολιτικής κινήθηκαν στά πλαίσια πού χάραξε ο Alex Rondos ...............Καί επ´αυτών άν πήγαινες κόντρα στόν Rondos ήσουν ''εθνικιστής''..

Η τό γεγονός ότι χαρακτήριζαν ως συνωμοσιολογίες οσα γράφονταν γιά τον Soros καί ο άνθρωπος μιά χαρά τάλεγε καί τά δήλωνε μόνος του.??

Last edited:
Re: Απάντηση: Η φίμωση του «ΙΟΥ» δεν θα περάσει!!

Παιδιά, νο πρόμπλεμ. Ήταν κοινοί συκοφάντες και παλιοχαρακτήρες. Πετάγανε κάτω τα τσιγάρα και όταν κάποιος τους σκούνταγε στον δρόμο του λέγανε άντε ρε ελληνάρα κακομαθημένε- τράβα στο χωριό σου καημένε...Ύστερα παραγγέλνανε καπουτσίνο (πού να καταδεχτούνε ελληνικόν και τέτοια, απ αππα πα) αραχτοί, με τα πόδια πάνω στις καρέκλες, να λιάζονται στο Φίλιον όπου και συνήθως κλειδώνανε τον επόμενο ακροδεξιό στόχο. Ευτυχώς, παν' καλιά τους.

Το παραπάνω μήνυμα μπορώ να το εκλάβω ως ειρωνεία απέναντι σε μέλη του φόρουμ που έγραψαν κείμενα σε αυτό το θέμα που παρέθεσαν στοιχεία.

Να το εκλάβω ως τέτοιο;

Μήπως δεν κατάλαβα καλά και πρόκειται για κάτι άλλο;

να ξέρω, γιατί νιώθω σαν κάποιος να με έφτυσε καταπρόσωπο.

Χιούμορ για εκτόνωση μιας εξαρχής αδιέξοδης κουβέντας. Ούτε προσβολές ούτε φτυσιές καταπρόσωπο, ούτε τίποτα τέτοιο. Και καμιά προσωπική αναφορά. Όπως είπα εξαρχής ο καθένας ζει στο περίκλειστο σύμπαν του- ο διάλογος της περισσότερες φορές είναι προσχηματικός. Ο καθένας μας συμφωνεί με τον εαυτό του. :D

Η τό γεγονός ότι χαρακτήριζαν ως συνωμοσιολογίες οσα γράφονταν γιά τον Soros καί ο άνθρωπος μιά χαρά τάλεγε καί τά δήλωνε μόνος του.??
Τα περι συνωμοσιων δεν το εφαρμοζαν μονο οι Ιοι (οι οποιοι αν θυμαμαι καλα ειχαν αναφερει οτι γινονταν πολλες συνωμοσιες επι Βυζαντιου).
Ειναι κατι το πολυ παραξενο αυτο που γινεται...
Πχ αν πεις κατι περι Σορος ανηκεις αμεσα στους συνωμοσιολογους αλλα αν πεις οτι οι Αμερικανοι μπηκαν στο Ιρακ για τα πετρελαια, εισαι "γνωστικος"...

Eν μερει ισχυει οτι ο καθενας ζει στο συμπαν του,κατα κανονα βιωνουμε το συμπαν που μας επιβαλουν .Εν τω προκειμενω παρ ολο που δεν εχω αποψη για τους δημοσιογραφους παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφερον τις τοποθετησεις των συνφουρμιτων,Νομιζω οτι αξιζει αν μη τι αλλο μεγαλυτερη προσοχη στα λεγομενα τους μιας και αντιλαμβανομαστε καλυτερα το τροπο που μας επιβαλλουν το κυριαρχο "συμπαν" που μας εκμεταλευεται.

Re: Απάντηση: Η φίμωση του «ΙΟΥ» δεν θα περάσει!!

Όπως είπα εξαρχής ο καθένας ζει στο περίκλειστο σύμπαν του- ο διάλογος της περισσότερες φορές είναι προσχηματικός. Ο καθένας μας συμφωνεί με τον εαυτό του. :D

Μίλα για τον εαυτό σου. Αν νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι γύρω σου έχουν προκατασκευασμένες απόψεις που δεν τις αλλάζουν ότι κι αν τους πούνε, όσες νέες πληροφορίες και να λάβουν, ε είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Χιούμορ για εκτόνωση μιας εξαρχής αδιέξοδης κουβέντας. Ούτε προσβολές ούτε φτυσιές καταπρόσωπο, ούτε τίποτα τέτοιο. Και καμιά προσωπική αναφορά. Όπως είπα εξαρχής ο καθένας ζει στο περίκλειστο σύμπαν του- ο διάλογος της περισσότερες φορές είναι προσχηματικός. Ο καθένας μας συμφωνεί με τον εαυτό του. :D

Πάντως δέν έδωσες καμιάν απάντηση σέ όσα τούς καταλογίστηκαν πέραν τού ότι εκφράζουν-γενικώς-μιάν ''προχώ'' καί ''εναλλακτική ''άποψη..

Αν αυτό είναι αρκετό...........-bye-

Τά καλύτερα παιδιά τού κατεστημένου είναι πάντως..
Καί μήν ανησυχείς..
Τώρα μάλιστα πού καί χάρις στήν ψευτοεπαναστατική τους ''δημοσιογραφία'' οι χρυσαυγίτες ενισχύθηκαν θάχουν δουλειά νά κάνουν..
Θά βγάλουν τό 99% τού πληθυσμού ''εθνικιστές'' ενώ αυτοί οι δήθεν αντ-εθνικιστές θά συνεχίσουν τό θεάρεστο έργο τους προβάλλοντας τίς πιό ''προχωρημένες'' ΝΑΤΟϊκές θέσεις καί τίς επιθυμίες τών Αμερικανών γιά όπως-οπως ''κλείσιμο'' τού Κυπριακού,τού Σκοπιανού καί τής συνεκμετάλλευσης τού Αιγαίου..
Παρεούλα μέ τον Δήμου,τον Σωμερίτη καί όλη τήν life-style σχολή τύπου Athens Voice καί Lifo..............

Last edited:
Mέ τήν επερχόμενη ύφεση θά τελειώσουν όλα αυτά τά παραφερνάλια.
Θά αναδειχθούν εντελώς διαφορετικές φωνές και μέσα απ´τό διαδίκτυο,πού πλέον ειναι μεγάλο όπλο και έχει σπάσει τήν ''μονοφωνία'' τών εφημερίδων..

Ο κόσμος ξυπνάει,ενημερώνεται και πληροφορείται ....
Ερχεται η ώρα πού όλο τό καθεστωτικό Life-Style (''εναλλακτικό'' ή αντιδραστικό)θά πεταχτεί στόν σκουπιδοτενεκέ.

Καί ουσιαστικές κινήσεις θά δημιουργηθούν καί εναντίον τής Κατοχής,αλλά καί τού πραγματικού σωβινισμού..
Αρκετά μέ τούς κατ´αποκοπήν ''εργατοπατέρες'' τής ''αμφισβήτησης'' ..
Πλησιάζει ή ώρα.......................

Ενώ, αντιθέτως, είναι άποψη να αποκαλείς GAP τον (νόμιμα εκλεγμένο) Έλληνα πρωθυπουργό...

Συνοδεύεται τό GAP καί μέ γνώμη περί τού GAP..καί τών πεπραγμένων του..
Αλλως τε είναι τά αρχικά του.
Απαγορεύει τό Σύνταγμα τήν κριτική δημοσίων προσώπων??
Απο πότε??
Ο Ιωαννίδης πέθανε στήν φυλακή ,εξ´όσων θυμάμαι.

ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΟΝΔΡΟΠΑ....ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ. ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

Συνοδεύεται τό GAP καί μέ γνώμη περί τού GAP..καί τών πεπραγμένων του..
Αλλως τε είναι τά αρχικά του.
Απαγορεύει τό Σύνταγμα τήν κριτική δημοσίων προσώπων??
Απο πότε??
Ο Ιωαννίδης πέθανε στήν φυλακή ,εξ´όσων θυμάμαι.

Καμία κριτική δεν απαγορεύεται. Αντιλαμβάνεστε όμως πως όσοι το χρησιμοποιούν, το κάνουν υποτιμητικά-απαξιωτικά για τον, όπως και να το κάνουμε, πρωθυπουργό της χώρας μας. Μιας χώρας που απ' ότι φαίνεται αγαπάτε.

ΥΓ: Ας μην μιλήσουμε για αρχικά με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν σας συμφέρει.