Δεν ηξερα οτι οι λαρισινοι εχουν το 7...
Μονο σεβασμος για την ΑΕΛ.
Ειχες παραπονο γιατι μπερδευτηκε ο αλλος και σε εκανε ολυμπιακο απο το 7 και σταζεις ειρωνια.Παρα το ειρωνικό της απάντησής σου (που δεν είναι βέβαια απαντηση), αφ' ενος η ομάδα μου ποτέ δεν πήρε 7 εκ. (ήταν εκτός κυκλώματος Μαρινακη, Ραινιέ του Βόλου και λοιπών μαμουθ, και γι αυτό χαντακώθηκε, μα κ@λ@ δεν εδωσε)),και αφού ετερου μιλώ για ομάδες που ξεκινούν από κοινή αφετηρία. Χωρίς έξτρα επιδοτήσεις, χωρίς 20 εκατομμύρια που απαιτεί ο Υπόδικος για ιδιωτικό γήπεδο (ενώ άλλος τα έχασε όλα για ένα γηπεδο) κλπ κλπ. Αυτά ως προς το οπαδικό. Ως προς την ουσία, βεβαίως όποιος τα "φερνει" θα τα παίρνει κιόλας, μα όταν θα παίζει μαζί μου (σημείωση: δεν παιζει) δεν θα τα παίρνει μόνο αυτός ως νταβατζής της κατηγορίας αλλά κι εγώ ως...πορνη.
Πόσα εισιτήρια έκοβε η ΑΕΚ στην Α' εθνική τελευταία χρονια; έτσι για να δούμε αν έχει 1,5 εκατομ. φιλαθλους! παρντόν οπαδούς...
σημ. Αυτά τα μοντέρνα ταμπλετ έχουν μια ηλίθεια συνήθεια "αυτόματης συμπληρωσης", οπότε δείξτε κατανόηση σε κανένα χονδρο
Εχεις το 7 στο ονομα σου γιαυτο σε εκανα ολυμπιακο...εγω αν δεν ημουν ολυμπιακος δεν θα βαζα ΠΟΤΕ το 7 γιατι παραμπεμπει αλλου...ειπαμε τα ιδια λεφτα θα παρει...εισαι καλυμενος;
Στη Γ εδωσε τα πιο πολλα διαρκειας με τιμες σουπερλιγκατες...με το μπαρτον..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.