Η "Football League" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν ηξερα οτι οι λαρισινοι εχουν το 7...
Μονο σεβασμος για την ΑΕΛ.

Απάντηση: Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Μπα, η otenet μου το δωσε και εμεινε:)

δεν προκυπτει απο πουθενα οτι η Αεκ θα περναει αερα απο τα γηπεδα της β εθνικης...ειναι τεραστιες οι διαφορες της γ εθνικης με την β

Δεν ηξερα οτι οι λαρισινοι εχουν το 7...
Μονο σεβασμος για την ΑΕΛ.

Ο ΠΑΣ εχει 7.Οι Monsters της AELδεν εΙχαν το 1;

Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρα το ειρωνικό της απάντησής σου (που δεν είναι βέβαια απαντηση), αφ' ενος η ομάδα μου ποτέ δεν πήρε 7 εκ. (ήταν εκτός κυκλώματος Μαρινακη, Ραινιέ του Βόλου και λοιπών μαμουθ, και γι αυτό χαντακώθηκε, μα κ@λ@ δεν εδωσε)),και αφού ετερου μιλώ για ομάδες που ξεκινούν από κοινή αφετηρία. Χωρίς έξτρα επιδοτήσεις, χωρίς 20 εκατομμύρια που απαιτεί ο Υπόδικος για ιδιωτικό γήπεδο (ενώ άλλος τα έχασε όλα για ένα γηπεδο) κλπ κλπ. Αυτά ως προς το οπαδικό. Ως προς την ουσία, βεβαίως όποιος τα "φερνει" θα τα παίρνει κιόλας, μα όταν θα παίζει μαζί μου (σημείωση: δεν παιζει) δεν θα τα παίρνει μόνο αυτός ως νταβατζής της κατηγορίας αλλά κι εγώ ως...πορνη.
Πόσα εισιτήρια έκοβε η ΑΕΚ στην Α' εθνική τελευταία χρονια; έτσι για να δούμε αν έχει 1,5 εκατομ. φιλαθλους! παρντόν οπαδούς...

σημ. Αυτά τα μοντέρνα ταμπλετ έχουν μια ηλίθεια συνήθεια "αυτόματης συμπληρωσης", οπότε δείξτε κατανόηση σε κανένα χονδρο
Ειχες παραπονο γιατι μπερδευτηκε ο αλλος και σε εκανε ολυμπιακο απο το 7 και σταζεις ειρωνια.
Δεν πειραζει ομως Λαρισα θα αδιαφορησω για σενα και το πρωταθλημα του κιλελερ ζητω το πασοκ.Τα δικα μας δικα μας εεε???
Οσο για το ποσα εκοβε η ΑΕΚ σιγουρα παραπανω απο εσενα και θεωρω χαζο να κρινεις τον κοσμο απο τα εισητηρια.Και ο ολυμπιακος λιγοτερο απο 20.000 μεσο ορο ειχε....μηπως δεν εχει παραπανω κοσμο???Ελεος....ας βουταμε τη γλωσσα λιγο στο μυαλο πριν μιλησουμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχεις το 7 στο ονομα σου γιαυτο σε εκανα ολυμπιακο...εγω αν δεν ημουν ολυμπιακος δεν θα βαζα ΠΟΤΕ το 7 γιατι παραμπεμπει αλλου...ειπαμε τα ιδια λεφτα θα παρει...εισαι καλυμενος;

Στη Γ εδωσε τα πιο πολλα διαρκειας με τιμες σουπερλιγκατες...με το μπαρτον..

μονο τα διαρκειας πρεπει να ηταν οσο ολο το γηπεδο της ΑΕΛ αρα λογικο ο οτε να κοιταξει τον καλο πελατη του.
Και οπως αναφερθηκε για να τελειωνει τα ιδια παιρνει οσον αφορα το τηλεοπτικο συμβολαιο.Πλακα εχει τωρα να τα βαλετε και με την σιτροεν γιατι δεν πληρωνει διαφημηση και στα ψαχνα(χωρις παρεξηγηση στην συμπαθεστατη ομαδα)

Δεν είμαι ΑΕΛ, αλλά το πρωτάθλημα του "κιλελέρ" το πήρε η Λάρισα πεντακάθαρα μέσα στο γήπεδο. Ήθελες να το πάρεις εσύ εξωαγωνιστικά; Αν ναι, μη διαμαρτύρεσαι που σου "κλέψανε" ένα πρωτάθλημα εξωαγωνιστικά με την υπόθεση Βάλνερ.

Η αφαιρεση μηνυματων γινεται καθολικά στα off-topic. Η διαγραφη πρεπει γινεται σε ολη την εκταση της για να αποφευγονται φαινομενα οπως αυτο, οι εναπομείνασες αναφορες να αποτελούν πηγη συνεχισης των off topic.

Απάντηση: Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Υποδείξεις στην Δ.Ο. από μέλη απαγορεύουν οι κανόνες του φόρουμ που προφανώς ποτέ δεν διάβασες. Η πηγή συνέχισης τον offtopic μετά από δεύτερη παρατήρηση του συντονιστή, καταλαβαίνουμε όλοι σε ποιους οφείλετε....

Κάθε νέο offtopic (οπαδικό) από το ποστ #227 και κάτω θα φεύγει και ο συντάκτης θα αναφέρετε στην Γ.Δ.

Φέτος,θα μεταδίδονται πάλι 2 αγώνες από κάθε όμιλο ή προβλέπεται καμία αύξηση στην μετάδοση των παιχνιδιών;

"Η ΑΕΚ έκλεισε στη ΝΟVΑ με 2,5 εκατομμύρια!!!"
Αυτό ακριβώς μου αναφέρθηκε σήμερα από το τηλέφωνο 2111030517 προκειμένου να με πείσουν να κλείσω συμφωνία για ΝΟVA-TV.Ας τους μαζέψει κάποιος.Εκτός αν έχω χάσει εγώ κανά επεισόδιο...

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, μα κοίτα στο #204 μήνυμα.

ναι το ειδα και στο ιντερνετ αυτο.αλλα μου κανει εντυπωση να πουλανε τοσο παραμυθι.ειναι σοβαρο το θεμα...

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις δε λες και το ποσό!Αν δεν έλεγε το ποσό μπορεί και να το πίστευα.Μα τώρα;
Επίσης σε κάποιο άλλο θέμα διάβασα πως πωλητής ισχυρίστηκε πως από τη νέα σεζόν η Νόβα θα έχει τη la liga, πράγμα το οποίο φυσικά και δεν ισχύει.

αρα τι γινεται ρε παιδια?οτι θελει λεει ο καθενας χωρις κυρωσεις..?ας παρει ενα τηλεφωνο στην νοβα και να ζητησει την ηχογραφημενη συνομιλια,να δουμε τι θα του πουν.
εδωσε ονομα ο πωλητης?εκτος και εαν δεν ειναι τελεσιδικο.δεν ξερω-τι να πω..?:ears:

Όνομα έδωσε αλλά δε το θυμάμαι.Η κλήση έγινε στης 13:54. Σιγά μην του κάνω και αγωγή,ας ζητήσει ο ΟΤΕ την κλήση και ας πράξει τα δέοντα.Απλά γελάω με τα ψέματά τους.

για να γελάσουμε λίγο.. σήμερα βλέποντας το σποτάκι του οτεtv για τη football League έκλεισε με την ατάκα "φέτος η football league στον ΟτεTV θα είναι.. Super!"....