Η "Football League" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Απαράδεκτο να μη δείχνει σήμερα το Παναχαική - Αχαρναικός είτε στο 4 είτε στο 5 και σε αντίθεση την ίδια ώρα να προβάλλονται Σαμπντόρια - Κατάνια και Φράιμπουργκ - Βολφσμπουργκ. Μεγάλο φάουλ, μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες (και πόλεις), το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Οπωσδήποτε απείρως μεγαλύτερο από αυτό για τα αδιάφορα ματς μικρομεσαίων ιταλογερμανικών ομάδων που παίρνουν την θέση του. Ελπίζω ο μελλοντικός προγραμματισμός των όχι τοσο εμπορικών αγώνων αυτών των ωρών να γίνεται με βάση τον έλληνα τηλεθεατή και όχι τον ευρωπαίο. Και αυτά τα ματς είναι καλά, αλλά τα 2-3 δικά μας, ειδικά με μεγάλες ομάδες νομίζω πως θα πρεπε να έχουν προτεραιότητα.

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο κόστος. Ο ξένος αγώνας έρχεται έτοιμος, στον ελληνικό κάποιος πρέπει να πληρώσει για να πάει συνεργείο...
(Που μπορεί να μην υπάρχει κιόλας λόγω νόβα...)

Ποιό συνεργείο και ποιό κόστος ρε παιδιά πάτε καλά;Κάθε αγωνιστική δείχνει 4 παιχνίδια της Β' Εθνικής.Αυτό το 3ήμερο έχουν επιλεγεί άλλα ματς.Να πείτε ότι διαφωνείτε με μία από τις επιλογές κι ότι θα έπρεπε να έδειχνε το Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός αντί κάποιου άλλου ματς της football-league να το καταλάβω.Τί σχέση έχουν όμως τα Ιταλικά και τα Γερμανικά παιχνίδια με αυτά της Β' ;;;

petasis δεν νομίζω να μην υπάρχουν συνεργεία απλά γίνεται αυτο που λέει ο soccermania.

Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Η επιλογή των παιχνιδιών που θα καλυφθούν τηλεοπτικά είναι του ΟΤΕ. Η εταιρεία παραγωγής έχει απλά την ευθύνη εκτέλεση της. Υπάρχουν συμβόλαια όπου ορίζουν τις μεταδόσεις. Συνήθως αυτά που δεν καλύπτονται με πολυκαμερα συνεργεία; καλύπτονται με 1 κάμερα

Re: Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Φίλε petasis το κόστος παραγωγής ως προς τον έτοιμο αγώνα ποσώς ενδιαφέρει τον συνδρομητή. Η football league διαφημίζεται ως αποκλειστικότητα του πακέτου (όπως και είναι άλλωστε) και είναι λογικό να έχουμε κάποιες απαιτήσεις.

Το σημαντικό είναι αυτό που αναφέρει ο soccermania, ότι προβάλλονται 4 αγώνες κάθε αγωνιστική. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ λίγοι για 14 συνολικά ματς που παίζονται κάθε Σ/Κ. Υπάρχει περιορισμός στο συμβόλαιο; Αν ναι, πάσο, δε γίνεται ο καθένας να βλέπει πάντα την ομάδα του, δε βγαίνουν τα νούμερα! Αλλά αν είναι επιλογή τους να καλύπτουν όλη την κατηγορία με 4 μεταδόσεις και να γεμίζουν τον υπόλοιπο χρόνο με αδιάφορα ματς μικρομεσαίων ευρωπαικών ομάδων έναντι υπόλοιπων ελληνικών εκεί διαφωνώ. Πάνω σε αυτό ήταν το σχόλιο μου αλλά μιας και δεν γνωρίζω τι ισχύει από τα δύο, ενδιαφέρον θα ήταν να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Φίλε mclisme θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τι συμβαίνει,πάντα στη βάση αυτού που νομίζω,δεν είμαι υπάλληλος τους.Ο ΟΤΕ θα μεταδόσει συνολικά 104 παιχνίδια από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (26 αγωνιστικές επί 4 ματς) συν 56 ματς από τα play-off (14 αγωνιστικές επί 4 ματς).Σύνολο 160 αγώνες σε ένα πρωτάθλημα που κρατάει 8μιση μήνες.Αν κάνουμε την διαίρεση βγαίνουν σχεδόν 20 παιχνίδια το μήνα. Δε νομίζω ότι θα άξιζε ,από οικονομικής απόψεως για τον ΟΤΕ, να έδειχνε παραπάνω αγώνες.Και μην ξεχνάμε ότι κανένας άλλος δίαυλος δεν είχε ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο τουρνουά.Άρα αν δεν το είχε πάρει ο ΟΤΕ μάλλον δεν θα το βλέπαμε καθόλου μετά και το κλείσιμο της ΕΤ3.Καλό είναι να ζητάμε παραπάνω πράγματα αλλά μερικές φορές ίσως πρέπει να τα βλέπουμε συγκριτικά...τα 160 δεν ξέρω αν είναι λίγα,πάντως σίγουρα είναι καλύτερα από καθόλου.
Τώρα την παρατήρησή σου για τα αδιάφορα ματς μικρομεσαίων ευρωπαικών ομάδων δεν την καταλαβαίνω.Έχει τα δικαιώματα από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου τί να κάνει δηλαδή;Να μη δείχνει τα παιχνίδια της Μπολόνια,της Φούλαμ,της Εσπανιόλ και της Γκλάντμπαχ επειδή κάποιοι τις θεωρούν μικρές ομάδες;;;

Καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά το πόσα ματς δείχνει το χρόνο έχει σημασία μόνο όταν το συγκρίνουμε ως προς τον συνολικό αριθμό των αγώνων που παίζονται πραγματικά αλλιώς το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Δηλαδή όταν ρωτάω να μάθω τι κάλυψη έχει ένα πρωτάθλημα το σύνολο των μεταδόσεων σαν απόλυτο νούμερο δε μου λέει κάτι, ενώ αντίθετα το ποσοστό των αγώνων που καλύπτονται δίνει την πραγματική εικόνα. Για να το πω πιο απλά: Premier league: 6/10 = 60% κάλυψη (ζωντανά πάντα), Football league 4/14 = 29%.

Από εκεί και πέρα καλώς το έχει πάρει και πιθανότατα να μη το βλέπαμε καν όπως λες αν δεν ήταν ο ΟΤΕ. Λέω όμως ότι από τη στιγμή που το έχουνε, θεωρώ ότι θα έπρεπε να ανεβάσουν το ποσοστό κάλυψης στο 40-50% ρίχνοντας κατ'αντιστοιχία το ποσοστό ενός ή δύο (από μισό) πρωταθλημάτων για χάρη του. Δε λέω να κόψουνε ματς μεγάλων ομάδων που τα παρακολουθεί ευρύ κοινό και σίγουρα όχι την Premier αλλά χτες για παράδειγμα την ίδια ώρα στα Otesport 4,5 έπαιζαν ματς που αμφιβάλλω αν πράγματι κάποιος παρακολουθούσε πιστά. Εκτός και μου λες ότι η Εσπανιόλ, η Κατάνια και η Γκλαντμπαχ έχουν στην Ελλάδα, μεγαλύτερο κοινό από μια οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα.

Δες το και από τη μεριά του συνδρομητή της επαρχίας. Υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί του Βόλου, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης που θα θέλανε να παρακολουθήσουνε τις ομάδες τους, έχουν βάλει ote tv επειδή ξέρουν ότι έχει και την Football league (δεν λέω ότι είναι ο μόνος λόγος) και τελικά καταλήγουν να βλέπουν Φράιμπουργκ - Βολφσμπουργκ επειδή ο ΟΤΕ προτιμά να μοιράζει τον χρόνο του με την football league ως τελευταία προτεραιότητα. Δεν είπαμε να δείχνει live όλους τους αγώνες, αλλά να πάει πχ. στους 6 αγώνες αντί 4 από 14 συνολικά προκειμένου να υπάρχει κάλυψη των μεγάλων επαρχιακών ομάδων δεν νομίζω ότι είναι παράλογη απαίτηση.

Last edited:

H φετινη football league ειναι για τα σκουπιδια ετσι οπως την κανανε...και τα 4 ματς πολλα ειναι,να μου λεγες για την περσινη μαζι σου.Α και την Γλαντμπαχ φετος χαιρεσαι να την βλεπεις και σιγουρα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο τις μισες αγνωστες ομαδες που παιζουν football league φετος :2thumb22sup: (μονο οι ομογενεις αρκουν).

Ενώ τόσα χρόνια θαμπωνόμασταν από το θέαμα, πλάκα μου κάνεις φίλε μου; Η' μήπως στο γήπεδο που πηγαίναμε βλέπαμε τίποτα διαφορετικό; Απλά η football league έχει το ενδιαφέρον της πάντα ασχέτως θεάματος για αυτούς που υποστηρίζουν επαρχιακή ομάδα και από τη στιγμή που έγιναν 2 οι όμιλοι θα ήταν λογικό και επόμενο να διπλασιαστεί ή έστω να αυξηθεί σε ένα μέρος και η κάλυψη και όχι να μείνει ίδια. Μιλάμε ότι παίζουν ομάδες από τις μεγαλύτερες πόλεις εκτός Αττικής μη βάλουμε κάτω τα νούμερα για να εξηγήσουμε τα αυτονόητα. Όσο για τους έλληνες οπαδούς μικρομεσαίων ομάδων εξωτερικού και πόσοι πολλοί είναι αυτοί, εντάξει ούτε για ανέκδοτο. Εκτός του ότι μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των περιοχών στις οποίες βρίσκονται από την εκάστοτε ξένη τηλεόραση, αυτή τη στιγμή γνωρίζω περί τα 10 άτομα στο εξωτερικό που λένε υπομονή κάνουμε μέχρι να γυρίσουμε και εσύ λες ότι τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο της κάθε ιταλικης-γαλλικής-γερμανικής ομάδας και έγιναν κ οπαδοί της; Εκτός και αναφέρεσαι σε 2η-3η γενιά μεταναστών που εκεί ξαναλέω βλέπουν τα ματς απο τη γερμανική τηλεόραση που την καταλαβαίνουν και καλύτερα από τα ελληνικά σε τελική ανάλυση.

Μαλιστα φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τα παιχνίδια Φράιμπουργκ - Βολφσμπουργκ και Παναχαική - Αχαρναικός ........

1. Από θέμα ποιότητας ποδοσφαίρου????
2.Από θέμα αίσθησης του γηπέδου???

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι οπαδόςτης ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ή της ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ για να δεις το παιχνίδι. Αντιθέτως για να δεις το ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ πρέπει να είσαι οπαδός τους και ΑΝ κάτσεις να το δεις.

Καλα ρε φιλε μην γελας πολυ για πλακα το πα περισσοτερο αυτο με τους οπαδους...Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδιες οι ομαδες που επαιζαν περσυ και φετος αλλα ουτε και το ενδιαφερον...αλλο ομαδες της επαρχιας και αλλο κατι κατσικοχωρια (χωρις να θελω να προσβαλω την καταγωγη οποιουδηποτε).Ο Οτε αν ηθελε ελληνικο περιεχομενο με αντικρυσμα θα επαιρνε τους αγωνες της ΑΕΚ της ΑΕΛ και θα κυνηγουσε οσο μπορουσε τον Παναθηναικο για του χρονου...μαλλον δεν το εκανε και μπορει να του βγει σε κακο στο μελλον αν (που δεν το βλεπω συντομα) η σουπερλιγκ γινει ανταγωνιστικη και (εδω γελαμε και 2) αξιοπιστη!

Μαλιστα φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τα παιχνίδια Φράιμπουργκ - Βολφσμπουργκ και Παναχαική - Αχαρναικός ........

1. Από θέμα ποιότητας ποδοσφαίρου????
2.Από θέμα αίσθησης του γηπέδου???

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι οπαδόςτης ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ή της ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ για να δεις το παιχνίδι. Αντιθέτως για να δεις το ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ πρέπει να είσαι οπαδός τους και ΑΝ κάτσεις να το δεις.

Με το σκεπτικό σου δεν θα πρεπε να βλέπουμε κανέναν αγώνα της Football league γενικότερα και μετρημένους στα δάχτυλα αγώνες της Superleague. Αυτα που λες ισχύουν όταν διαλέγουμε να δούμε έναν αγώνα μεταξύ αδιάφορων προς εμάς ομάδων για να περάσει η ώρα. Τότε ναι μας νοιάζει το γήπεδο, οι παίχτες, το θέαμα κτλ. Αυτά όμως πάνε περίπατο όταν πρόκειται για την ομάδα μας. Και την football league δεν θα τη δει κανένας μη-οπαδός για το θέαμα όπως βέβαια δεν πρόκειται και εγώ να δω ποτέ Φραιμπουργκ - Βολφσμπουργκ ακόμα και αν γίνουν 5-10 καλές φάσεις γιατί απλά δεν με αγγίζει καμία από τις δύο ομάδες. Έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει να μην αλλάξω κανάλι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κινηματογράφος ή τέχνη όμως. Η προσωπική σύνδεση με μία ομάδα υπερκαλύπτει την έλλειψη θεάματος και με το παραπάνω. Αυτός είναι και ο απλούστατος λόγος για τον οποίο κάθε χώρα, όσο χαμηλού επιπέδου και αν είναι το ποδοσφαιρό της έχει το δικό της πρωτάθλημα με τους δικούς του οπαδούς. Αν δεν ίσχυε αυτό θα είχαμε ποδόσφαιρο μόνο σε 4-5 χώρες και λίγκες 6-8 ομάδων το πολύ. Αυτό όμως δεν ισχύει όπως θα ξέρεις στην πραγματικότητα. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις όπως τα ματς κορυφαίων ομάδων είτε στα εγχώρια πρωταθλήματα είτε στο Ch.L. που προσελκύουν τρίτο κοινό αλλά αυτά είναι πολύ λίγα.

Βέβαια υποψιάζομαι ότι τα γνωρίζεις ήδη όλα τα παραπάνω και απλά, μιας και δεν υποστηρίζεις καμία ομάδα της F.L. σου την έσπασε που κάποιος παραπονιέται για τα λίγα ματς πολύ απλά επειδή εσένα δεν σε ενδιαφέρουν.

Επίσης, καλως ήρθες στο site. Φαντάζομαι δεν γράφτηκες απλά για να σχολιάσεις τη football league του οτε; Τόσος κόπος για να ασχληθείς με κάτι τόσο χάλια δεν δικαιολογείται...

Καλα ρε φιλε μην γελας πολυ για πλακα το πα περισσοτερο αυτο με τους οπαδους...
Ε μα άμα το πες για πλάκα καλά κάνω που γελάω ρε συ!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Η επιλογή των παιχνιδιών που θα καλυφθούν τηλεοπτικά είναι του ΟΤΕ. Η εταιρεία παραγωγής έχει απλά την ευθύνη εκτέλεση της. Υπάρχουν συμβόλαια όπου ορίζουν τις μεταδόσεις. Συνήθως αυτά που δεν καλύπτονται με πολυκαμερα συνεργεία; καλύπτονται με 1 κάμερα

Το κόστος είναι το ίδιο, όπου και αν γίνεται ο αγώνας;

Ο peko88 έχει απόλυτο δίκιο.Η φετινή football-league είναι χειρότερη από την περσινή.Αντί να την αφήσουν όπως πέρυσι με 21-22 ομάδες σε έναν όμιλο (τύπου championship),όπου το πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό φέτος το υποβαθμίσανε με τους δύο ομίλους των 14 ομάδων λες και είναι πρωτάθλημα πόλο.Σήμερα στο Φωστήρας-Πανηλειακός ήταν 100 φίλαθλοι όλοι κι όλοι.Πιστεύω ότι μόνο τα play-off θα έχουν ενδιαφέρον με 8 ομάδες σε μίνι πρωτάθλημα όπου και θα μεταδοθούν όλα ματς.
Κάποια πράγματα αρχίζουμε να τα αλλάζουμε,όλο και πιο πολλοί προτιμούν την ποιότητα.Εδώ νομίζω φίλε mclisme έχεις άδικο.Ο αθλητισμός είναι θέαμα,ψυχαγωγία,διασκέδαση και αποφόρτιση από τα προβλήματά μας.Και το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς του αθλητισμού.Πώς είναι δυνατόν να υποτιμάς έτσι την ποιότητα που χρειάζεται η διασκέδασή μας;Για μένα χίλιες φορές Σάλκε-Αμβούργο ή Λάτσιο-Ουντινέζε παρά Θρασύβουλος-Βύζας με 60 οπαδούς στην εξέδρα.Και στο λέω εγώ που έχω διαρκείας τόσο στην ομάδα της γειτονιάς μου όσο και στη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζω ενώ όποτε μπορώ παρακολουθώ και την ομάδα της πόλης της καταγωγής μου!!!Παρόλο αυτά μπροστά στην ποιότητα δεν θα άφηνα κανέναν οπαδισμό να μου στερεί ένα δύωρο καλής διασκέδασης.

Φίλε soccermania αυτά που λες για τη χειρότερη φετινή μορφή του πρωταθλήματος με βρίσκουν σύμφωνο. Από την άλλη δεν παύουν να ακυρώνουν το σαράκι που έχουν οι οπαδοί αυτών των "μικρότερων" ομάδων, χωρίς την γεμάτη τίτλους και διακρίσεις ιστορία, να βλέπουν την ομάδα τους. Και ξαναλέω μην πας καν σε Football League. Είχα nova πριν 2 χρόνια και εκτός από τον Ολυμπιακό και αυτόν όχι πάντα δεν άντεχα να βλέπω κανένα άλλο ματς. Το ελληνικό θέαμα ποτέ δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας ούτως ή άλλως αλλά θυμάμαι πριν πολλά χρόνια τι γινότανε κάθε Κυριακή μεσημέρι όταν οι αγώνες ήταν στα δημόσια κανάλια και πόσος κόσμος παρακολουθούσε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι διασκέδαση όπως λες αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι δυστυχώς πάντα τακουνάκια, γρήγορο ποδόσφαιρο και γκολάρες. Για τους υπόλοιπους οπαδούς πιο "θνητών" ομάδων είναι απλά το πάθος ή αγωνία αν θες της ομάδας τους. Όπως επίσης για να ανέβει κάποτε και το ελληνικό ποδόσφαιρο εκει που θα μας άρεσε να το βλέπουμε χρειάζεται τη στήριξη του καθενός στην ομάδα του. Δεν μπορούμε να λέμε ότι εγκαταλείπουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να το γυρίζουμε πχ. σε ισπανικό και αγγλικό περιμένοντας να αλλάξουμε μια ωραία πρωιία κανάλι και να δούμε τον Ατρόμητο να παίζει σαν την Ντορτμουντ για να το ξαναστηρίξουμε. Από εκεί και πέρα, εγώ πιστεύω ότι 4 από 14 αγώνες είναι λίγοι και το εξέφρασα. Κάποιοι άλλοι διαφωνούν, το κάναμε σαφές και τελείωσε. Δεν έχει νόημα να ανακυκλωνόμαστε.

Με το σκεπτικό σου δεν θα πρεπε να βλέπουμε κανέναν αγώνα της Football league γενικότερα και μετρημένους στα δάχτυλα αγώνες της Superleague. Αυτα που λες ισχύουν όταν διαλέγουμε να δούμε έναν αγώνα μεταξύ αδιάφορων προς εμάς ομάδων για να περάσει η ώρα. Τότε ναι μας νοιάζει το γήπεδο, οι παίχτες, το θέαμα κτλ. Αυτά όμως πάνε περίπατο όταν πρόκειται για την ομάδα μας. Και την football league δεν θα τη δει κανένας μη-οπαδός για το θέαμα όπως βέβαια δεν πρόκειται και εγώ να δω ποτέ Φραιμπουργκ - Βολφσμπουργκ ακόμα και αν γίνουν 5-10 καλές φάσεις γιατί απλά δεν με αγγίζει καμία από τις δύο ομάδες. Έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει να μην αλλάξω κανάλι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κινηματογράφος ή τέχνη όμως. Η προσωπική σύνδεση με μία ομάδα υπερκαλύπτει την έλλειψη θεάματος και με το παραπάνω. Αυτός είναι και ο απλούστατος λόγος για τον οποίο κάθε χώρα, όσο χαμηλού επιπέδου και αν είναι το ποδοσφαιρό της έχει το δικό της πρωτάθλημα με τους δικούς του οπαδούς. Αν δεν ίσχυε αυτό θα είχαμε ποδόσφαιρο μόνο σε 4-5 χώρες και λίγκες 6-8 ομάδων το πολύ. Αυτό όμως δεν ισχύει όπως θα ξέρεις στην πραγματικότητα. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις όπως τα ματς κορυφαίων ομάδων είτε στα εγχώρια πρωταθλήματα είτε στο Ch.L. που προσελκύουν τρίτο κοινό αλλά αυτά είναι πολύ λίγα.

Βέβαια υποψιάζομαι ότι τα γνωρίζεις ήδη όλα τα παραπάνω και απλά, μιας και δεν υποστηρίζεις καμία ομάδα της F.L. σου την έσπασε που κάποιος παραπονιέται για τα λίγα ματς πολύ απλά επειδή εσένα δεν σε ενδιαφέρουν.

Επίσης, καλως ήρθες στο site. Φαντάζομαι δεν γράφτηκες απλά για να σχολιάσεις τη football league του οτε; Τόσος κόπος για να ασχληθείς με κάτι τόσο χάλια δεν δικαιολογείται...

Ε μα άμα το πες για πλάκα καλά κάνω που γελάω ρε συ!!

Αναφορικά με το παραπάνω να κάνω δύο παρατηρήεις χωρίς προσωπική μομφή.

1. Παρακολουθώ το forum πάνω από 6 μήνες και το ότι δεν έω γραφτεί εία γιατί (Δεν έχω πληροφορίες να μοιραστώ και γιατί δεν έχω τενικά καλές γνώσεις για να διευκολύνω κάποιους.

2.Τυχαίνει να υποστηρίζω στην Αγγλία την ΤΟΤΕΝΑΜ αλλά κάθε Σαββατοκύριακο βλέπω κάποιο παιχνίδι της PREMIER LEAGUE ανεξαρτητα αν παίζει ή όχι η ΤΟΤΕΝΑΜ . Άλλωστε ήταν και ένας λόγος που επέλεξα τον ΟΤΕ σε σχέση με την ΝΟΒΑ όπως και πολλοί άλλοι ότι έδειχνε ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (στην αρχή) και ΙΤΑΛΙΑ -ΑΓΓΛΙΑ μετά με λιγότεα χρήματα.

Πάντως αν πραγματικά δεν το βλέπεις το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE τόσο χάλια μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις.....

Last edited:

Δέχομαι τη διαφωνία όταν κάποιος έχει καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάμε. Αυτό όμως δε συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση. Έχω τονίσει ξεκάθαρα σε κάθε μηνυμά μου πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της F.L. αλλά και της S.L. και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσελκύσουν άλλους πέραν των οπαδών τους. Όπως επίσης και ότι για αυτούς, είτε από το γήπεδο είτε από την tv το θέαμα δεν είναι ο λόγος που παρακολουθούν αλλά το πάθος, το σαράκι, ο καημός για την ομάδα τους. Και μου απαντάς ότι πρέπει να κοιταχτώ επειδή υποστηρίζω ότι η F.L. δεν είναι χάλια;

Αλλά ακόμα και αν δεν το είχα κάνει όσο πιο σαφές γίνεται (που το έκανα που να πάρει!), το πιστεύεις αλήθεια ότι μπορεί να υπάρχει έστω ένας που να λέει εντάξει ρε παιδιά έχει καλή μπάλα η F.L. και γιαυτό την παρακολουθώ βασικά; Αν δεν διαβάζεις τα μηνύματα μου μην απαντάς με quote γιατί τότε θεωρώ (κακώς) ότι τα έχεις διαβάσει και καταλαβαίνεις τι γράφω, πράγμα που δεν βλέπω να ισχύει.

Εχεις δίκιο προφανώς δέν έχω διαβάσει καλά τα παραπάνω μνήματά σου ή ακόμη καλύτερα δεν ξέρω να διαβάζω. .....