Η "Football League" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Και ομως, η ΑΕΚ απο του χρονου θα ειναι το βαρυ πυροβολικο του ΟΤΕ στα αθλητικα.

Ποσοι θα βαλουν ΟΤΕ για να βλεπουν την Μαντσεστερ και ποσοι για να βλεπουν την ΑΕΚ, εστω και στα αλωνια;

Nαι, αλλα...αν παιζει στο τοπικο* η ΑΕΚ;:flipout:
Και βεβαιως καλα (θα) κανει η ΟΤΕτβ να δειχνει τα ματς των μεγαλυτερων ομαδων λογω τηλεθεασης και συνδρομων. Εγω πχ, αν δεν βγει η ΑΕΛ φετος -χλωμοτατο- θα γινω συνδρομητης μονο και μονο γι´αυτο (δεδομενου οτι ολα τα υπολοιπα πακετα "φαινονται", αν και ξενογλωσσα - καλυτερα!)

*για να σβησει ως ομαδα τα χρεη, και καλα θα κανει

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Και ομως, η ΑΕΚ απο του χρονου θα ειναι το βαρυ πυροβολικο του ΟΤΕ στα αθλητικα.
συμφωνώ!:SFGSFGSF:

δυστυχώς για αυτό τον ιστορικό και τόσο μεγάλο σύλλογο, αν είναι να μην παίζει στη superleague τους βλέπω να πτωχεύουν και η ΝΕΑ ΑΕΚ να ξεκινάει από την Γ Εθνική!

ακριβως-η Αεκ κατα 99% θα παιζει Γ ή Δ εθνικη(αναλογως που θα καταληξουν σχετικα με την συρικνωση των κατηγοριων).
Β` δεν κερδιζει κατι οποτε το ξεχναμε..

Παιζει να δειξει καποιο καναλι την ΑΕΚ αν παει Γ´ εθνικη;

πιθανοτατα καμια ΕΤ3.
βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να μπουν αρκετοι στο κολπο μεταδοσης Γ εθνικης,
αφου θα υπαρχει το ενδιαφερον για την Αεκ.

μην αγχώνεστε οι Αεκτσήδες άδικα,κάτι θα κάνει η nova,έχει παντού τους δικούς της,δεν θα το αφήσει έτσι το ζήτημα.Θα δείτε,και του Χρόνου Super league θα είναι.

δεν θα μου φανει καθολου περιεργο να δω σφαγη για την σουπερ λιγκ 2 φετος.ηδη η nova κλαιγεται που εχασε το 20% του αγοραστικου κοινου λεει
ειδικα με αυτον που λενε οτι μπαινει στην ΑΕΚ
και για να μαι δικαιος τετοιο κοσμο με πανθρακικο .....τι να πω????μπραβο τους.τρομεροι
αν ειχε ομαδα τι θα γινοταν θα επαιζαν wembley??????

η απαντηση τεκμηριωμενη http://www.prismasport.gr/index.php/thesi5/item/5553-nova-ipovivasmos
10 % κατω με ορο στο συμβολαιο.......

Σε αθλητικό ραδιόφωνο είχε ακουστεί και το 30% σαν νούμερο. Το οποίο δεν ακούγεται παράλογο αν σκεφτούμε ότι η ΑΕΚ ήταν τρίτη στα εισίτηρια φέτος επομένως το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο.

Πάντως οι πιθανότητες να τη δείχνει ο ΟΤΕ λόγω Football League είναι πολύ μικρές αυτή τη στιγμή.

To λιγοτερο "Αστεια" η συμφωνια που εχει κανει με την football league με αποτελεσμα να μεταδιδονται αγωνες οπως την προηγουμενη εβδομαδα χωρις κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον και οχι αλλα ειδικα που τωρα ειναι στις τελευταιες αγωνιστικες και γινεται μαχη για την ανοδο.Ειναι που ειναι ενα προιον καπως β-διαλογης αυτο το πρωταθλημα αντι να το αναβαθμησουν και να το προβαλουν με την αστεια συμφωνια που καναν καταφερνουν να το υποβαθμιζουν

Ο ΟΤΕ θα δείξει ,ή έχει δείξει,περίπου 100 παιχνίδια από το τη Β' Εθνική για την περίοδο 2012-2013.Ε δεν νομίζω να μιλάμε για αστεία συμφωνία.Όσο για τα αδιάφορα παιχνίδια πες ένα που να ήταν και οι δύο ομάδες αδιάφορες.Απλά το 90% των παιχνιδιών που δείχνει αφορούν την άνοδο στην Α' Εθνική και ένα 10% την αποφυγή του υποβιβασμού.Μόνο τις τελευταιές δύο εβδομάδες έχει δείξει ματς όπως τα:
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου,Απόλλων-Πανσερραϊκός,Ηρακλής-Λάρισα,Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου κτλ.ενώ την Παρασκευή έχει το Παναιτωλικός-Εργοτέλης.

Την προηγουμενη βδομαδα εδειξε το θρασυβουλος-παναχαικη(κανενα ενδιαφερον)και αυτην την εβδομαδα δεν δειχνει πχ το ηρακλης-πανσερραικος που ειναι δυο ομαδες που καιγονται για νικη και ανοδο

υ.γ. η συμφωνια για οσους δεν ξερουν ειναι οτι εχει παρει 2 ματς απο ολες τις ομαδες και απο εκει και περα 12 χιλιαδες εξτρα για καθε αλλο ματς(οταν δεν μπορεις να παρεις πακετο την φουτμπολ λιγκ λιγο δυσκολο στο μελλον εχεις βλεψεις και για σουπερλιγκ...)

Last edited:

Μα πρέπει να δείχνει και κάποια ματς για την σωτηρία και ο Θρασύβουλος παλεύει να σωθεί(που το είδες το "κανένα ενδιαφέρον" ,ενώ η Παναχαϊκή αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας.Και ξαναρωτώ τα 100 ματς δεν είναι αρκετά;;;Στην τελική η football-league δεν έχει κεντρική διαχείριση.Ας έπαιρνε και η ΕΤ-3 κάποιους αγώνες που τη χρυσοπληρώνουμε.

Την προηγουμενη βδομαδα εδειξε το θρασυβουλος-παναχαικη(κανενα ενδιαφερον)και αυτην την εβδομαδα δεν δειχνει πχ το ηρακλης-πανσερραικος που ειναι δυο ομαδες που καιγονται για νικη και ανοδο

υ.γ. η συμφωνια για οσους δεν ξερουν ειναι οτι εχει παρει 2 ματς απο ολες τις ομαδες και απο εκει και περα 12 χιλιαδες εξτρα για καθε αλλο ματς(οταν δεν μπορεις να παρεις πακετο την φουτμπολ λιγκ λιγο δυσκολο στο μελλον εχεις βλεψεις και για σουπερλιγκ...)

Ναι ενώ σε όλα τα ευρωπαικά πρωταθλήματα μπόρεσε να πάρει το μεγάλο πακέτο..

Το θέμα δεν είναι ότι δεν μπορεί, αλλά δεν θέλει.

Μα γιατί τόση...ένταση βρε παιδια? Και εδώ που τα λέμε, στα ξένα πρωταθλήματα ΠΟΙΟ ντέρμπυ έγινε και ΔΕΝ έδειξε δηλαδή? Για να μην τρελλαινόμαστε κιόλας.... Οι άλλοι ένα αγγλικό έχουν και το σάββατο δείχνανε ενόργανη γυμναστική, τι να λεμε τώρα....

Eγώ το ότι δεν θέλει, δεν το λέω για κακό.
Θέλω να πω ότι το επιλέγει.

Ο ΟΤΕ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει, δείχνει πάντα τους σημαντικούς αγώνες.
Όχι σαν την Νοva που τα Liverpool-Arsenal τα "θεωρεί"(υποτίθεται) μικρά ματς.

Τα κίνητρά μου είναι "λίγο" οπαδικά, αλλά η ερώτηση νομίζω γενική:
είμαι απ' την Καλλονή και ήθελα να δω τον τελευταίο αγώνα της football league αλλά ο οτε έδειχνε μόνο 2 αγώνες και δυστυχώς για μένα όχι αυτόν που με ενδιέφερε. δεν ξέρω πόσοι ασχολήστε με β εθνική, αλλά φέτος γινόταν χαμός, τελευταία αγωνιστική και οι 3 πρώτοι δεν ήταν καθόλου ξεκάθαροι, βασικά οι 7 πρώτοι μπορούσαν στην τελευταία αγωνιστική να καταλήξουν στην πρώτη τριάδα και στην διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής με τα τρέχοντα σκορ, υπήρξε μέχρι και πενταπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση.
Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνουν κάτι τύπου παράλληλη σύνδεση ή να βάλουν και στα άλλα κανάλια τους; η νόβα κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει στην τελευταία αγωνιστική; Δεν λέω να δείχνει 10 αγώνες κάθε Κυριακή, Τετάρτη, αλλά την τελευταία, ειδικά όταν γίνεται τέτοιος χαμός. οκ, απαξιώνεις το ελληνικό πρωτάθλημα γενικά, αλλά αν δεν το θες, τι τα παίρνεις τα δικαιώματα της β;

Νομίζω έχει να κάνει με το κόστος: για να δείξεις έναν αγώνα, πρέπει απλά να στείλεις κάμερες. Και αυτό κοστίζει.
Και από ότι έχω καταλάβει, ο ΟΤΕ δεν δίνει χρήμα για πολλές μεταδώσεις σε σχέση με την νόβα, που δίνει περισσότερα.

Για να δείξεις έναν αγώνα πρέπει να "νοικιάσεις" την εταιρεία που κάνει τις μεταδόσεις είναι το σωστό...