Η Forthnet κάνει streaming την Superleague

Μα δεν εχω την καρτα απο το πακετο σας... πως θα βλεπει??? και εξαλου σιγα μην μου δωσει 800 γιορο η μαμακα μου για τον δεκτη και ακομα ποιο πολλα για το πακετο. Καλα αν δεν εχεις σχεση τοτε για ποιον λογο λες τον κοσμο να ερθει εδω στο παρων νημα? π.χ http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055970031&postcount=121
αντε καλο απογευμα.....

Last edited:
Ωραία άρα θα δούμε και από πρώτο χέρι τι παίζει (κρίμα που εγώ έχω hol). Οτι πρέπει για να συνδυάσεις μπάλα με δουλειά στο pc.

Δελτίο Τύπου:
Ο Όμιλος Forthnet ευχαριστεί το woop.gr

Ο Όμιλος Forthnet, ευχαριστεί τη Διεύθυνση του www.woop.gr για τη μεταξύ τους σύναψη εμπορικής συμφωνίας που αφορά στα δικαιώματα μετάδοσης μέσω web (Live Streaming) των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος του Ολυμπιακού καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία τους ως προς την πραγματοποίηση των μεταδόσεων αυτών.

Τον αγώνα του Ολυμπιακού θα το δείξει και το www.woop.gr

Απάντηση: Re: Η Forthnet κάνει streaming την Superleague

Γενικά είναι εξυπνη η τακτική της Nova να δίνει "δείγμα" των υπηρεσιών της σε χαμηλό ή καθόλου κόστος, προκειμένου να δελεάσει τους συνδρομητές. Το έκανε με το Nova in a box, το κάνει και τώρα με αυτή τη προσφορά και πιστεύω πως είναι πολύ έξυπνη τακτική.
:BDGBDGB53:Eισαι εδω βρε!!! να σου πω... χτες το βραδυ σκεφτομουν να κλεισουμε ενα ραντεβου εκει στα γραφεια που εισαι? θα σου φερω και δρακουλινια και κασερια3 να φαμε. Αν θες κανε μου ενα πμ.

Πάντως εγώ αναρωτιέμαι πόσο νόμιμο είναι ο όμιλος 4νετ να δίνει ροή μόνο στους συνδρομητές 4νετ.
Η διαφήμιση και ο τίτλος του παρόντος νήματος είναι πως η 4νετ θα δείχνει ζωντανά μέσω διαδικτύου αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Τα δικαιώματα ξέραμε πως τα έχει η νόβα και όχι η 4νετ. Πλήρωσε στη σούπερ λίγκα επιπλέον ποσό η 4νετ; Δύσκολο να το πιστέψω. Εύλογα καταλήγω στο συμπέρασμα πως τη ροή θα την κάνει η νόβα, όπως προκύπτει και από την ιστοσελίδα στην οποία θα δίνεται αυτή η δυνατότητα. Με ποιο δικαίωμα όμως η νόβα αποκλείει τους άλλους τηλεφωνικούς παρόχους;
Με ποιο δικαίωμα η νόβα στερεί από συνδρομητές της, οι οποίοι πληρώνουν ακριβότερα τις υπηρεσίες της αν δεν είναι ταυτόχρονα και συνδρομητές 4νετ, να έχουν πρόσβαση σε ζωντανή διαδικτυακή ροή;
Η ΕΕΤΤ ακούει;

Βασικά η νόβα ανήκει στο forthnet group πλέον επομένως τα δικαιώματα της superleague είναι δικά της ουσιαστικά. Δίκά της είναι λοιπόν τα βάζιε όπου θέλει. Τι σχέση έχεη η ΕΕΤΤ με αυτό?

To μονο σιγουρο ειναι το καλοκαιρι θα πεσει πολυ χρημα για τα δικαιωματα των 2 ομαδων που φευγουν απο τη ΝΕΤ. Το συγκεκριμενο δειχνει και μια πρωτη κινηση της nova να μπει στο παιχνιδι πιο πριν μεσω της υπηρεσιας woop του μαριδακη.

Re: Απάντηση: Η Forthnet κάνει streaming την Superleague

Πάντως εγώ αναρωτιέμαι πόσο νόμιμο είναι ο όμιλος 4νετ να δίνει ροή μόνο στους συνδρομητές 4νετ.
Η διαφήμιση και ο τίτλος του παρόντος νήματος είναι πως η 4νετ θα δείχνει ζωντανά μέσω διαδικτύου αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Τα δικαιώματα ξέραμε πως τα έχει η νόβα και όχι η 4νετ. Πλήρωσε στη σούπερ λίγκα επιπλέον ποσό η 4νετ; Δύσκολο να το πιστέψω. Εύλογα καταλήγω στο συμπέρασμα πως τη ροή θα την κάνει η νόβα, όπως προκύπτει και από την ιστοσελίδα στην οποία θα δίνεται αυτή η δυνατότητα. Με ποιο δικαίωμα όμως η νόβα αποκλείει τους άλλους τηλεφωνικούς παρόχους;
Με ποιο δικαίωμα η νόβα στερεί από συνδρομητές της, οι οποίοι πληρώνουν ακριβότερα τις υπηρεσίες της αν δεν είναι ταυτόχρονα και συνδρομητές 4νετ, να έχουν πρόσβαση σε ζωντανή διαδικτυακή ροή;
Η ΕΕΤΤ ακούει;

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνεται λίγο παράξενο αλλά όχι για τον λόγο που λες αλλά γιατί κανείς δεν ρώτησε την ερτ. Τί διαφορά έχει η ροή video μόνο στο δίκτυο της forthnet από την iptv που έχουν οι άλλες εταιρείες; Μιλάω μόνο για τα δικαιώματα του ολυμπιακού. Για τα δικαιώματα της superleague ίσως η nova αγόρασε και τα δικαιώματα του internet από εκείνη την συμφωνία που είχε κάνει πριν μερικούς μήνες.

Last edited:
Γιατί γίνεται τόσο θέμα? Δικαίωμα της δεν είναι να προσφέρει το προιόν της μόνο στους συνδρομητές της? Είναι σαν να λέτε από τον ΟΤΕ να δίνει το Conn-X TV με username σε όλους τους παρόχους.
Αυτό με την ΕΡΤ δεν το έπιασα τι εννοείς. Άλλωστε η ΕΡΤ έχει δώσει τα ιντερνετικά δικαιώματα του Ολυμπιακού στο Woop.

Τα δικαιώματα στο woop τα έχει δώσει ο ολυμπιακός όχι η ερτ. Με την ίδια λογική το woop μπορεί να δώσει τα δικαιώματα στο connx tv για να δείχνει τον ολυμπιακό.

Last edited:
Συγνώμη για το λάθος μου. Έχεις δίκιο, διότι τα "ιντερνετικά" δικαιώματα είναι διαφορετικά. Και επίσης επιβεβαιώθηκε σήμερα όπου η Forthnet θα δείχνει και τα εντός του Ολυμπιακού, έπειτα από συμφωνία με το Woop. Εξακολουθώ πάντως να μην βρίσκω κάτι κακό ή παράλογο γύρω από αυτήν την κίνηση.

Απάντηση: Re: Η Forthnet κάνει streaming την Superleague

Συγνώμη για το λάθος μου. Έχεις δίκιο, διότι τα "ιντερνετικά" δικαιώματα είναι διαφορετικά. Και επίσης επιβεβαιώθηκε σήμερα όπου η Forthnet θα δείχνει και τα εντός του Ολυμπιακού, έπειτα από συμφωνία με το Woop. Εξακολουθώ πάντως να μην βρίσκω κάτι κακό ή παράλογο γύρω από αυτήν την κίνηση.

Εγώ, και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, που δεν είμαι συνδρομητής 4νετ και πληρώνω 52,20 ευρώ το μήνα στη νόβα για το αθλητικό πακέτο, δεν μπορώ τους αγώνες μέσω διαδικτύου. Αυτό δηλαδή είναι δίκαιο;

Μπορείς με κόστος περίπου 10 ευρώ επιπλέον να το γυρίσεις σε 4νετ economy και να τα έχεις κι αυτά και ίσως να γλυτώσεις κι άλλα λεφτά από τον πάροχο που έχεις τωρα.
Αλλά πέρα από αυτό, είναι δίκαιο γιατί, οπως σε κάποια άλλη εταιρία υπάρχει μια άλλη προσφορά που δεν την έχουν άλλοι, έτσι αν δεν έχεις 4νετ δεν έχεις αυτή την υπηρεσία. Τα 52 δε τα πληρώνεςι για το πρωτάθλημα μόνο, αλλά για όλα τα κανάλια που έχει το sportspack και το ΗD και όλους τους αγώνες κι όχι μόνο ότι προσφέρει η 4νετ (α και για το ch.l. που ξαναρχίζει!!).

Φίλε aragorn, δεν λαμβάνεις υπόψιν σου δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι το σημείο της ανακοίνωσης που λέει 'O Όμιλος Forthnet διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος μέσω της κεντρικής διαχείρισης'. Ακόμα και φιλανθρωπικό ίδρυμα να ήταν, δεν θα το μοίραζε στους άλλους παρόχους. Νιώθει το ίδιο αδικημένος που για να έχεις Connx-TV θα πρέπει να έχεις και Connx? Ή που άμα βάλεις και Forthnet θα έχεις 20% έκπτωση στην Νόβα που έχεις ήδη? Εφόσον ο πάροχος του ιντερνετ και η δορυφορική ανήκουν στην ίδια στέγη, λογικό είναι να γίνονται συνδιαστικές προσφορές οι οποίες εκμπεταλεύονται αυτήν την συγκατοίκηση. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι η αδικία για τα 52.20 που δίνεις τον μήνα δεν υπάρχει, διότι η μία ή δύο μεταδόσεις αγώνων αντιστοιχούν στο 1/100 το πολύ των υπηρεσιών που πληρώνεις. Άσε που η ποιότητα στο streaming είναι επιεικώς απαράδεκτη (λογικά επίτηδες). Δεν νομίζω δηλαδή ότι κάποιος απλός συνδρομητής της Forthnet θα βρει την υγειά του ή κάποιος της Νόβα θα κάνει διακοπή. Διαφημιστικό τέχνασμα είναι για να προμοτάρει το προϊόν της δορυφορικής.

Καταρχήν εδώ μιλάμε για μία κίνηση της Forthnet και όχι της Νόβα ή του ΟΤΕ. Από την άλλη, δεν νομίζετε ότι έχει καταντήσει κουραστικό να κατακρίνετε όποιος πει το οποιοδήποτε θετικό σχόλιο για τις εν λόγο εταιρείες? Το έχουμε πιάσει το νόημα ότι υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που αφρίζουν μόνο και μόνο διαβάζοντας την λέξη Νόβα, για τους δικούς τους δίκαιους ή όχι λόγους. Θα πρέπει δηλαδή ο άλλος να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί αν θα πρέπει να πει την άποψή του ή όχι, σκεπτόμενος ότι το ποστ του μπορεί να εκτροχιάσει την συζήτηση λόγο άσχετων αντιδράσεων? Όποιος θέλει να τρολάρει, υπάρχει και το ανάλογο τόπικ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=73820