Η Φωτογραφία στη ζωή μου.

Nikon F-90X Sigma 28-70 f/2.8 EX fuji sensia 100

5407320875_bcd6ab8324_z.jpg

5407311243_bf1182e4ab_z.jpg

Οι φωτογραφίες που έβαλα στο νήμα είναι ανεβασμένες σε σειρά από την μικρή ηλικία μέχρι πρόσφατα. Όπως είπα και στο μακροσκελές πρώτο μήνυμα πάει καιρός που έχω αφήσει την φωτογραφία... Ίσως λοιπόν, πρέπει σιγά σιγά να ξαναξεκινήσω.

Κάποτε είχα λάβει μέρος και σε έναν διαγωνισμό του National Geographic με θέμα εικόνες από την Ελλάδα. Βέβαια δεν κατάφερα κάποια διάκριση αλλά άξιζε η συμμετοχή. Εύχομαι να μην καταχράστηκα ούτε τον χώρο του φόρουμ αλλά ούτε και τον χρόνο σας.

Παναγιώτη τα σέβη μου... τα κάδρα σου είναι μια χαρά, για να μην πω κάτι καλύτερο. Όλα δείχνουν ότι έχεις φωτογραφική ματιά και μάλιστα εξασκημένη. Αν θέλεις μπορείς να ξαναξεκινήσεις.

Και μάλιστα είτε με την f90x (την γνωρίζω διότι την έχω αυτή τη μηχανή) είτε με κάποια ψηφιακή.

Πάντως δημιούργησες και μπορείς να δημιουργήσεις και στο μέλλον πολύ όμορφες εικόνες.

Βλάσης

Παναγιώτη τα σέβη μου... τα κάδρα σου είναι μια χαρά, για να μην πω κάτι καλύτερο. Όλα δείχνουν ότι έχεις φωτογραφική ματιά και μάλιστα εξασκημένη. Αν θέλεις μπορείς να ξαναξεκινήσεις.

Και μάλιστα είτε με την f90x (την γνωρίζω διότι την έχω αυτή τη μηχανή) είτε με κάποια ψηφιακή.

Πάντως δημιούργησες και μπορείς να δημιουργήσεις και στο μέλλον πολύ όμορφες εικόνες.

Βλάσης

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Βλασίδη. Με τιμούν τα σχόλια σου.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ξαναξεκινήσω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βρω slides στην αγορά και που μπορώ να εμφανίσω. Δυστυχώς το φιλμ έχει ''πεθάνει'' σχεδόν... Έψαχνα την ψηφιακή πλάτη της Nikon F-90X (Kodak DCS 460 C ) αλλά είναι σπάνια και δυσεύρετη... Οπότε ή θα ψάξω να βρω άκρη με τα φιλμ, ή θα πάρω καμιά Nikon d 3100 όταν μπορέσω.

Όλα τα slide που έχω ανεβάσει είναι αντεγραμμένα από την μικρή ψηφιακή που έχω έχοντας προσαρμόσει ένα slide iewer ματιού στον φακό της που τυχαία και ευτυχώς ταίριαζε απόλυτα!

Είδες λοιπόν που το μικρόβιο της δημιουργίας δεν σε αφήνει;
Κι ας έχεις παράπονο!
Έκανες ένα flash back που απ ότι βλέπω σε ανέβασε ψυχολογικά!
Συνέχισε Παναγιώτη, ότι θέλεις/χρειαστείς, εδώ είμαστε όλη η παρέα!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043