Η ΦΥΣΗ αντεπιτίθεται

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,113
Εκεί ψηλά.....
Χτες ειχαμε το ρεκορ χρονιας στις μετρησεις Οζοντος.

Σε Μαρουσι και Λυκοβρυση ξεπεραστηκαν τα ορια για περισσοτερο απο 4 ωρες.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ αρκεστηκε σε συστασεις ελπιζοντας να μειωθει το φαινομενο με την εξοδο του Σαββατοκυριακου !!! :BDGBGDB55:

η με την αλλαγη του καιρου απο Δευτερα !!! :BDGBGDB55:

Ελευθεροτυπια

Re: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

Τοσο συντομα αρχιζει το πανηγυρι.

Το επομενο καλοκαιρι θα παθουμε ασφυξια.
Μπορει βεβαια να μας κανουν ( ΥΠΕΧΩΔΕ ) καμμια συσταση να μειωσουμε τις αναπνοες μας για να μην επιβαρυνουμε την ατμοσφαιρα.
Οι βιομηχανιες και τα SUV προηγουνται.

Τοσο συντομα αρχιζει το πανηγυρι.

Το επομενο καλοκαιρι θα παθουμε ασφυξια.
Μπορει βεβαια να μας κανουν ( ΥΠΕΧΩΔΕ ) καμμια συσταση να μειωσουμε τις αναπνοες μας για να μην επιβαρυνουμε την ατμοσφαιρα.
Οι βιομηχανιες και τα SUV προηγουνται.

Να κάνω μια πρόβλεψη, θα αλλάξουν τα κατώτατα όρια επιφυλακής, με νέα πιο " ανεκτικτά" στους ρύπους και όλα θα είναι μια χαρά -bye-

Αυτη απεναντι ειναι η Παρνηθα που τωρα φαινεται ελαχιστα.

Ειναι πολυ πιο καθαρα απο χτες και απο σημερα το πρωι.

Το νεφος ειναι λιγο σε σχεση με αλλες ωρες.

Ρε συ, γιατί κάνεις γκρίζα προπαγάνδα, μια χαρά είμαστε, :furious3::furious3::furious3:να σου θυμίσω ένα κολοσσό της πολιτικής σκηνής της πατρίδας μας, ο οποίος είχε πεί το εξής :" ...βρείτε μου έστω έναν νεκρό από το νέφος και το ξανασυζητάμε", ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Απάντηση: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

Και μετά όταν πέσει η θερμοκρασία και αρχίσουν και οι βροχές θα αρχίσουμε άλλες προσευχές .Να μήν πλημμυρήσουμε.........
Απο το σπίτι μου αρκετά κοντά στού Ναθαναήλ έτσι ακριβώς φαινεται ο ορίζοντας .....
Παλιά ελεγα θά πάω Καλαμάτα να σωθώ εάν χρειαστεί.Τωρα που απογυμνώθηκε και εκεί η περιοχή ,όπως και οι γειτονικές θα ζητήσω φιλοξενία αλλού.............

Re: Απάντηση: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

Και μετά όταν πέσει η θερμοκρασία και αρχίσουν και οι βροχές θα αρχίσουμε άλλες προσευχές .Να μήν πλημμυρήσουμε.........
Απο το σπίτι μου αρκετά κοντά στού Ναθαναήλ έτσι ακριβώς φαινεται ο ορίζοντας .....
Παλιά ελεγα θά πάω Καλαμάτα να σωθώ εάν χρειαστεί.Τωρα που απογυμνώθηκε και εκεί η περιοχή ,όπως και οι γειτονικές θα ζητήσω φιλοξενία αλλού.............

Σε λίγα χρόνια που θα έχει μετατραπεί σε Σαχάρα, θα τα ξαναπούμε:furious3::furious3:

Δυστυχώς τους πήρε και τους σήκωσε Ναθ.
Δρόμοι χείμαροι με αμάξια να κολυμπάνε ........τα γνωστά.
Ευτυχώς ήταν καλά τα αντιπλημυρικά μετά τις περσινές φωτιές
και αποτρέψανε τα χειρότερα :rifle::rifle:

Στην Κασσανδρα κανουνε μπανιο τα αυτοκινητα

να γίνω λιγουλάκι κακός; Μου επιτρέπετε;

Εχω επισκεφθεί πολλές φορές και έχω αρκετούς γνωστούς και φίλους στη Σίβηρη, όπου και γέμισε ο χείμαρρος και πέταξε τα αυτοκίνητα στη θάλασσα. Ο χείμαρρος είναι οριοθετημένος από τα 2/3 της διαδρομής του μέσα στον οικισμό και όχι από την αρχή. Η κοίτη του είναι αρκετά στενή, αλλά τα πρανή ισχυρά από τσιμέντο αρκετά υψηλά, έτσι ώστε να συγκρατούν αρκετό νερό και να μην υπερχειλίζουν με μερικές εκατοντάδες κυβικά νερού. Φυσικά δεν έχει κατασκευαστεί τώρα αλλά μερικά χρόνια πριν.

Τα ΣΚ ο χείμαρρος χρησιμοποιείται από μερικούς έξυπνους ως χώρος παρκαρίσματος αυτιοκινήτων. Τα 3 από τα αυτοκίνητα που παρέσυρε ο χείμαρρος ήταν σταθμευμένα στην κοίτη του χειμάρρου. Για το ένα είχε γίνει παρατήρηση από κάτοικο παρακείμενης πολυκατοικίας, αλλά ο οδηγός του γνήσιος νεοέλλην δεν δέχθηκε την υπόδειξη.

Δεν φταίει η φύση μόνο φίλοι μου, πρέπει να λαμβάνουμε κι εμείς τα μέτρα μας.

Απάντηση: Re: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

να γίνω λιγουλάκι κακός; Μου επιτρέπετε;

Εχω επισκεφθεί πολλές φορές και έχω αρκετούς γνωστούς και φίλους στη Σίβηρη, όπου και γέμισε ο χείμαρρος και πέταξε τα αυτοκίνητα στη θάλασσα. Ο χείμαρρος είναι οριοθετημένος από τα 2/3 της διαδρομής του μέσα στον οικισμό και όχι από την αρχή. Η κοίτη του είναι αρκετά στενή, αλλά τα πρανή ισχυρά από τσιμέντο αρκετά υψηλά, έτσι ώστε να συγκρατούν αρκετό νερό και να μην υπερχειλίζουν με μερικές εκατοντάδες κυβικά νερού. Φυσικά δεν έχει κατασκευαστεί τώρα αλλά μερικά χρόνια πριν.

Τα ΣΚ ο χείμαρρος χρησιμοποιείται από μερικούς έξυπνους ως χώρος παρκαρίσματος αυτιοκινήτων. Τα 3 από τα αυτοκίνητα που παρέσυρε ο χείμαρρος ήταν σταθμευμένα στην κοίτη του χειμάρρου. Για το ένα είχε γίνει παρατήρηση από κάτοικο παρακείμενης πολυκατοικίας, αλλά ο οδηγός του γνήσιος νεοέλλην δεν δέχθηκε την υπόδειξη.

Δεν φταίει η φύση μόνο φίλοι μου, πρέπει να λαμβάνουμε κι εμείς τα μέτρα μας.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε απόληξη ρέματος (κυκλοφορίσιμη άσφαλτο 80 μέτρων) στην Περαία. Υπήρχε και ενημερωτική πινακίδα που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια. Όταν βρέχει και το ρέμα γεμίζει, αυτοί που το γνωρίζουν τα ξεπαρκάρουν αμέσως. Οι υπόλοιποι...

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Η βροχή απρέσυρε 4 αυτοκίνητα στη Νέα Σκιώνη και 4 στη Σίβηρη. Εγώ μιλώ μόνο γι αυτά της Σίβηρης. Για το τί έγινε στη Σκιώνη δεν έχω πληροφόρηση και επομένως άποψη.

Απάντηση: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

Ολο προβλήματα βλεπετε βρέ παιδιά.Εγώ´απο το μπαλκόνι μου τα βλέ´πω μια χαρά τά πράματα!!!

Attachments

• roof_gardens.jpg
    roof_gardens.jpg
    14.3 KB · Views: 82
Re: Απάντηση: Η ΦΥΣΗ αντεπιτιθεται.

Μπά!!
Πολυκατοικίες στα Ζωνιανά;

a055.gif