Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ...

Μνήμη

Established Member
17 June 2006
285
Οι περισσότερες απλές ασθένειες και μερικές σοβαρές παθήσεις αντιμετωπίζονται πλήρως ή εν μέρει χωρίς χημικά και περίπλοκες ουσίες. Δείτε τι προσφέρει η χλωρίδα του τόπου μας.
Έθνος.
Από προσωπική εμπειρία μπορώ να καταθέσω οτι τα αποτελέσματα είναι πάρα πάνω απο ικανοποιητικά. Άν και για τον καθένα σας εύχομαι ποτέ να μην χρειαστεί κανένα ίαμα.
Δείτε και συμβουλευτήτε...

Attachments

• Γβ€ Γβ€¦Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ± Γβ€ ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΌΓŽΒ±ΓŽΒΊΓŽΒ±.jpg
    Γβ€ Γβ€¦Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ± Γβ€ ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΌΓŽΒ±ΓŽΒΊΓŽΒ±.jpg
    136.2 KB · Views: 99
Eίναι μεγάλη υπόθεση να μην καταφέυγουμε αμέσως στα φάρμακα όταν κάτι μας τύχει. Mην ξεχνάμε ότι και με σωστή διατροφή ο οργανισμός μπορεί να ανταπεξέλθει σε πάρα πολές περιπτώσεις από μόνος του... Πολύ καλό Mνήμη!

Όντως πολύ καλό!

Αλλά να προσέχουμε, δε θέλει υπερβολές.

Η μάνα μου έχει ζάχαρο και είχε πάρει το αντίστοιχο βότανο.

Έπινε δυο ροφήματα τη μέρα και απέκτησε κομάρες, αδυνάτισε πολύ και διέλυσε τη ψυχολογία της...

Νομίζω ότι έχεις δίκιο Στέργιε, η υπερβολή ακόμη και στα βότανα, το αντίθετο αποτέλεσμα απο το αναμενόμενο μπορεί να προκαλέσει.

Yπάρχει ένας τεράστιος μύθος περί χημικών και φυσικών φαρμάκων.Πολλές ουσίες πού προέρχονται απο την φύση,χρησιμοποιούνται στην φαρμακοβιομηχανία και φυσικά έχουν αρκετές παρενέργειες,αλλά και ευεργετικά αποτελέσματα.Παράδειγμα η δακτυλίτις(digoxin) που χρησιμοποιείτα στην καρδιακή ανεπάρκεια και σε υψηλές δόσεις προκαλεί τοξικότητα
Επίσης η αποτελεσματικότητα τών φυσικών ουσιων που αναφέρει το άρθρο ,δυνητικά και μόνον μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση και μόνον ανακούφιση.
Σε σοβαρές παθήσεις η αποτελεσματικότητα είναι μηδαμινή.
Καλό θάταν οι εφημερίδες να μην αναπαράγουν ατεκμηρίωτες θεραπευτικές ενδείξεις και παρασύρουν τον κόσμο.
Η φύση είναι συχνά ιαματική,αλλά και δηλητηριώδης.Η αποθέωση τών ´φυσικών ´εκδόχων είναι παραπλανητική και επικίνδυνη.
H σωστή επεξεργασία ´φυσικών ´ουσιών ,μπορεί να προσφέρει βοήθεια μόνον μετά απο σοβαρή έρευνα και επιστημονική τεκμηρίωση.

Θυμάμαι μικρός στο κρυολόγημα πάντα με αφεψήματα την έβγαζα. Εξαιρετικά, μα εξαιρετικά σπάνια θα έπαιρνα αντιβίωση. Αλλά μιλάμε για κρυολόγημα, όχι καρκίνο φυσικά.

To κρυολόγημα δεν χρειάζεται αντιβίωση.Αλλη μία κακή ενημέρωση,αυτήν την φορά απο την ιατρική κοινότητα,προς το κοινό.
Το κρυολόγημα προκαλείται απο ιό και όχι απο μικρόβιο.Οι ιοί δεν αντιμετωπίζονται απο αντιβιοτικά,αντιθέτως με τα μικρόβια,οπότε η χρήση τους σε τέτοιες καταστάσεις αντενδεικνυται.
Οι ιωσεις κάνουν ένα κύκλο 3-5 ημερών και καταπολεμούνται απο ένα υγιή οργανισμό.Η κατάχρηση αντιβιοτικών ,χωρίς λόγο,προκαλεί ανθεκτικότητα σε μελλοντικές μικροβιακές λοιμώξεις.

Το άλλο με το ρόφημα από φύλλα ελιάς που ακούγεται πολύ τελευταία το έχετε υπόψη σας;

Απάντηση: Re: Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ...

Το άλλο με το ρόφημα από φύλλα ελιάς που ακούγεται πολύ τελευταία το έχετε υπόψη σας;

Μπορεί να ακούγεται τελευταία αλλά είναι αρκετά παλιό. Άπό την γιαγιά μου το είχα προτοακούσει, και πρίν τρία περίπου χρόνια απο ομοιοπαθητικό, όπου αναφερόταν ότι θεωρείται το Νο 1 αντικαρκηνικό.

Επισης, ο χυμος απο τσουκνιδες ειναι κορυφαιος για την διαλυση πετρων στα νεφρα. Ειναι πολυ οξειφωτικος και αποσαθρωνει την πετρα, οποτε και αρχιζει να φευγει μονη της λιγο λιγο

Απάντηση: Re: Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ...

Αυτό το συνιστούν από όσο γνωρίζω σε περίπτωση προβλήματος με το έντερο. Πάντως απ' ό,τι μου έχει πει ένας φίλος μου που το χρησιμοποιεί έχει αποτελέσματα.

Ναι, για τις γαστρεντερίτιδες μπορεί. Σε αυτοάνοσα νοσήματα, όπως την περίπτωσή μου και δη σε κατάσταση έξαρσης που απαγορεύεται δια ροπάλου η κυτταρίνη (μιλάμε για ποτοποιημένα φύλλα ελιάς, όχι για ρόφημα τύπου τσάι), άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Μπορεί να ήμουν και work in progress. :D
Κάποια στιγμή ανακάλυψα ένα αλμπουμάκι του Κυρ από την εποχή εκείνη και είχα πεθάνει στα γέλια! Είχε και τον Θοδωράκη να τραγουδάει επαναστατικά τραγούδια: "Διψάααασαμεεε το μεσημέεεεεριιιι"... :flipout:

Επισης, ο χυμος απο τσουκνιδες ειναι κορυφαιος για την διαλυση πετρων στα νεφρα. Ειναι πολυ οξειφωτικος και αποσαθρωνει την πετρα, οποτε και αρχιζει να φευγει μονη της λιγο λιγο

Όταν λες χυμό από τσουκνίδες πώς ακριβώς το φτιάχνεις; Σαν το τσάι;

Ναι βραζεις τα φυλλα (και τον κορμο με τα κοτσανια αν θελεις) σα να φτιαχνεις αρκετο τσαϊ. Εννοειται πως μαλλον θα χρειαστεις ζαχαρη (ή και λεμονι παει πολυ) για να το πιεις διοτι ειναι πικρο. Αν σου αρεσει η τσουκνιδοπιτα δε θα εχεις προβλημα γευσης :)

Το εχω δει απο πρωτο χερι τη Βοηθεια δινουν τα φυσικα προιοντα ....

.....τα προιοντα της Γης δηλ, Βοτανα καρποι και χορτα ...

ΔΕΝ ειναι Εξιδεικευμενα Φαρμακα !! αλλα Βοηθουν παρα πολυ !!!!!!