Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Μπάμπη μου...

calabakafull-1.jpg

Δυστυχία..Τι κρίμα που δεν ανήκω στους δέκα χιλιάδες που αντιλαμβάνονται το λεπτό χιούμορ του Αρκά ..
Κλάψ,λυγμ.

View attachment 168403

Κι όμως έχει -σχετικό- γέλιο, για όποιον έχει παρακολουθήσει ποιος είναι ο πιτσιρικάς, και το τι σημαίνει ότι είναι δεσμευμένος. Δηλαδή μετά τις μονταζιέρες με τα βίντεο 10 δευτερολέπτων για να βγάλουμε με το στανιό κάτι που θέλουμε από κάποιον, το επόμενο βήμα είναι να επιλέγουμε ένα κομμάτι μιας ολόκληρης σειράς που δε βγάζει νόημα σκέτο;

Σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στα συγκλονιστικά που'χει φτιάξει τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι, δε χάζεψαν οι 10 χιλιάδες συμπολίτες μας όπως υποννοείς, οπότε καλύτερα να ψάχνεις κάτι περισσότερο πριν προσβάλεις σωρηδόν τον κόσμο.

Που ξέρεις, ίσως να υπάρχουν και άνθωποι που δεν έκαναν τον Αρκά blacklisted απλά επειδή τόλμησε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα.

Last edited:
Προς τι όλο αυτό. .Εγώ είπα ότι είμαι χαζός και δεν τον αντιλαμβάνομαι..
Δεν μου κόβει ρε αδελφέ.
Το νήμα λέγεται Αστείες Εικόνες. Εσύ ανεβάζεις εικόνες που δε θεωρείς αστείες, κοροϊδευοντας αυτούς που τις θεωρούν αστείες. Αυτό λέγεται τρολαρισμα, απαγορεύεται από τον κανονισμό και αν το ξανακάνεις θα υπάρξουν συνέπειες.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk