Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Re: Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Αυτο ισχυει και για καποιον που καθεται απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι και δουλευει 3 με 10 το βραδυ; Δεν νομιζω... ΑΝ φαω ολες αυτες τις σαβουρες το πρωι ...χτιζω λιπος.

Μετα την δουλεια παντως στις 10 τσακιζω μια οικογενειακη πιτσα και μισο λιτρο coca cola και χωνεύω μεχρι τις 2 που θα πεσω για υπνο...
ελπιζω να αστειευεσαι για την πιτσα - coca cola. τα πιτογυρα με μπυρα ειναι πιο υγιεινα. :drool1:

Soloup_sk2812ajjj.jpg

:a0210: και αγαπημενη μπαντα οι Anathema!

Λοιπόν..Αφού σου αρέσουν οι Anathema να σου κάνω ένα δωράκι..Ένας φίλος μου το έφερε πριν αρκετά χρόνια (πάνω από δεκαετία) αλλά προτίμησα να το κρατήσω για decor.
Από την πατρίδα του Vlad...Straight up...
Αν ψάχνεις για αβαταρ για να το ταιριάξεις με το nick name σου εδώ είσαι..Έχει και το κατάλληλο backround οπότε ...Του έβαλα και πλαίσιο,κομπλέ..Δυο λεπτά δουλειά το όλο θέμα.

Tebby πες μας την γνώμη σου σαν πιο ειδικός ..Πίνεται αυτό το πράγμα; :)

View attachment 148638

Εγω παντως ... δεν σε εχω κανει betray ! :rolleyes:

(ουτε βεβαια ειμαι master of life ... απλα δεν με εχει μαθει ακομα ο Vlad ! :proud:)

Όλοι μάστορες είμαστε..Έκαστος στο είδος του και ο Λουμιδης στους καφέδες...
Εσχάτως μας τελείωσαν και οι μπράβοι της νύχτας...Τώρα στέλνουμε Λουμιδη(δες) αν κάτσει η στραβή και όποιον πάρει το ...μπρίκι. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

ΟΧΙ ... το φυλλο της μπουγατσας ειναι ελαχιστα γλυκο, δεν αντιμαχεται την αλμυρα του τυριου.
Το αλμυρο (τυρι) ωφειλει να συνδυαζεται με γλυκο ροφημα (Milco η Ροδοπακι). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
Ανωμαλια ειναι να βαζεις ολα τα γλυκα μαζι ... και να θες δυο λιτρα νερο μετα για να συνελθεις.
Aνθυγιεινο ειναι ΚΑΙ στις δυο περιπτωσεις (δεν το συζηταμε :laugh:). Το γευστικο συζηταμε.

Με κιμα, που δοκιμασα, εαν το φυλλο ειναι τραγανο (και ο κιμας φρεσκος) κατι γινεται (ιδιως μαζι με χυμο μανταρινι-σαγκουϊνι).
Ομως (μην τρελλαθουμε) στις περισσοτερες μπουγατσερι ... ο κιμας ειναι προπερσινος και το φυλλο καθολου τραγανο.

Προφανώς δεν είχες φάει με κιμά στη Δωδώνη στην Εγνατία ,με το ξυλόφουρνο

Σπυρο το παλευω με το avatar. φοβερο!! ελπιζω να μη το βουτηξει καναϛ ετεροϛ Βλαδιμηροϛ του club, αν υπαρχει...:flipout: τον Πουτιν δεν τον φοβαμαι.. δεν ειναι μελοϛ:flipout: