Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

andre... με πεΘανεs ρε!!!! δακρυσα απο τα γελια!!! "Ο ΑΓΚΩΝ ΜΟΥ" ??? ...ΕΛΕΟΣ.!!!..:flipout::flipout::flipout:

Εδώ το original (υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει ΑΡΚΑ στις μέρες μας??) που είναι σαφώς πιο αστείο

20180509_083529.jpg

Η αλλοίωση του έργου κάποιου άλλου είναι ποινικά κολάσιμη.

Ειδικά μάλιστα όταν γίνεται αλλοίωση και αυτή δεν αναφέρεται τότε υπάρχει και άλλο ζήτημα.

Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι το περιεχόμενο της γελοιογραφίας εκφράζει τον αρχικό δημιουργό.

Παρακαλώ να σταματήσει αυτή η πρακτική άμεσα.

Επειδή δεν πρόκειται να ελέγχουμε κάθε τι που ανεβαίνει αν είναι αυθεντικό ή όχι, τούδε και στο εξής θα μπαίνει και ο σύνδεσμος (link) στο site που είναι η γελοιογραφία.

Επίσης θα μπαίνει και η ημερομηνία ανάρτησης της γελοιογραφίας στο site που την φιλοξενεί. Η ημερομηνία δεν θα είναι παλαιότερη του ενός χρόνου.

Οτιδήποτε άλλο θα διαγράφεται.

Προστατεύστε το forum.

Last edited:
Για να τελειώνουμε και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Όταν θα ημοσιεύεται μια γελοιογραφία ή θα την έχετε κάνει ο ίδιος στο 100% ή την αναδημοσιεύετε από αλλού.
Στην δεύτερη περίπτωση θα:
βάζετε από κάτω το link της πηγής της γελοιογραφίας (όπως κάνουμε και για τις ειδήσεις) και η γελοιογραφία θα έχει δημοσιευτεί το πολύ ένα χρόνο πριν.

Δεν θα γίνει debate.

Η οδηγία είναι απλή και παρακαλώ να την ακουλουθήσετε.

@ tegonik: σεβάσου την οδηγία που έδωσα πιο πάνω και μην υποθέτεις τίποτε άλλο.

Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

Είμαι σαφής.

Η γελοιογραφία που ανέβασα είναι 100% δική μου, και με την υπογραφή μου.

Το ξέρω χωράω βελτίωση άλλα τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα, δείξτε κατανόηση.. :flipout:

Αυτο το "να ειναι οχι παλιοτερη απο 1 χρονο" δεν το καταλαβα.
Οι γελοιογραφιες που ενδεχεται να δουμε στο νετ ... δεν εχουν κοφτη στον ενα χρονο.
Μολις βρηκα μια με τον Αλεξη (Τσιπρα) και την Ζωη (Κωνσταντοπουλου) απο την εποχη
που η δευτερη ηταν προεδρος βουλης .... απαγορευεται να την δημοσιευσω ?
Ποιο το σκεπτικο ?

Αυτο το "να ειναι οχι παλιοτερη απο 1 χρονο" δεν το καταλαβα.
Οι γελοιογραφιες που ενδεχεται να δουμε στο νετ ... δεν εχουν κοφτη στον ενα χρονο.
Μολις βρηκα μια με τον Αλεξη (Τσιπρα) και την Ζωη (Κωνσταντοπουλου) απο την εποχη
που η δευτερη ηταν προεδρος βουλης .... απαγορευεται να την δημοσιευσω ?
Ποιο το σκεπτικο ?
Προστατεύσουμε τον πλουραλισμό και την πολυφωνία ώστε να μην σκανδαλίζονται οι νεοναζί.

Mάλλον δεν κατάλαβες καλά andre.

Δεν υπάρχουν νεοναζί εδώ.

Εκτός αν ξέρεις εσύ κάποιον οπότε να μας τον δείξεις.

Η λογική είναι να μην πάθουμε ναυτία βλέποντας συνεχώς και ανελέητα αμφιλεγόμενης αισθητικής αναρτήσεις μόνο για νεοναζί και ΚΚΕ.

Λίγο ακόμη και θα παθαίναμε κάτι σαν το σύνδρομο Pavlov: θα ακούγαμε "γελοιογραφία" και θα σκεφτόμασταν αυτόματα χ.α. ή ΚΚΕ.

Ο πλουραλισμός από την άλλη, είναι καλός από μόνος του.

Δεν χρειάζεται να εξυπηρετεί κανέναν συγκεκριμένα.

Δηλαδη, για να καταλαβω Πετρο ...
αν ποσταρω μια γελοιογραφια με σημερινη ημερομηνια
απο καποιο site που το ξεσηκωσε απο προπερσι (απο οπουδηποτε) ...

... τι γινεται ?

Δηλαδη, για να καταλαβω Πετρο ...
αν ποσταρω μια γελοιογραφια με σημερινη ημερομηνια
απο καποιο site που το ξεσηκωσε απο προπερσι (απο οπουδηποτε) ...

... τι γινεται ?

Τα πόστ που σβήστηκαν δεν ήταν γελοιογραφίες και το νήμα έχει αυτό το περιεχόμενο [αν βλέπω καλά στο τίτλο του]