Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Κάποιος έπρεπε να το φτιάξει :flipout::

32095448_1994189294243653_675791530404872192_n.jpg

Last edited:
Εδώ το original (υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει ΑΡΚΑ στις μέρες μας??) που είναι σαφώς πιο αστείο

20180509_083529.jpg
εξαιρετη !!! (φυσικα και διαβαζω Αρκα... οταν πεσει στα χερια μου) οχι.. το original δεν ηταν πιο αστειο.

Μάλλον λίγο άκυρο το τρίτο κουτάκι πάντως. Είπαμε, τα πολιτικά σκίτσα πάντα έχουν ένα βαθμό προπαγάνδας των ιδεών του σκιτσογράφου, αλλά καλό είναι να'χουν και κάποια επαφή με την πραγματικότητα. Αν μου βρεις πιο ελεύθερο μέρος στον πλανήτη για πολιτικό σκίτσο απ'την ΕΕ, πες το μου κι εμένα.

Μάλλον σφυροδρέπανο ταίριαζε αντί για τα αστεράκια κι εκεί θα'χε νόημα, αλλά εκεί θα πέρναγε "λάθος" μήνυμα. :BDGBGDB55:

Μάλλον σφυροδρέπανο ταίριαζε αντί για τα αστεράκια κι εκεί θα'χε νόημα, αλλά εκεί θα πέρναγε "λάθος" μήνυμα. :BDGBGDB55:

Α..Ολα κι ολα..Εγώ τις γελοιογραφιες τις βάζω όπως τις γέννησε ο δημιουργός..Και με το photoshop δεν τα πάω καλά..Αν θες να την παραποιήσεις υπάρχουν άλλοι,πιο αρμόδιοι που μπορούν να σε βοηθήσουν. :)

Α..Ολα κι ολα..Εγώ τις γελοιογραφιες τις βάζω όπως τις γέννησε ο δημιουργός..Και με το photoshop δεν τα πάω καλά..Αν θες να την παραποιήσεις υπάρχουν άλλοι,πιο αρμόδιοι που μπορούν να σε βοηθήσουν. :)

Βρε εσύ καλά κάνεις.

Απλά είναι ειρωνικό το ότι η γελοιογραφία αυτή είναι από το site του Χατζηστεφάνου, ο οποίος στηρίζει ολόκληρη την επιχείρησή του στο γεγονός ότι η ΕΕ δεν λογοκρίνει ποτέ αντιευρωπαϊκές ιδέες.

Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Βρε εσύ καλά κάνεις.

Απλά είναι ειρωνικό το ότι η γελοιογραφία αυτή είναι από το site του Χατζηστεφάνου, ο οποίος στηρίζει ολόκληρη την επιχείρησή του στο γεγονός ότι η ΕΕ δεν λογοκρίνει ποτέ αντιευρωπαϊκές ιδέες.
Διάβασες άραγε, πως σε έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, οι 11 από τις 28 γελοιογραφίες απορρίφθηκαν έχοντας ένα χαρτάκι ποστ-ιτ με Χ κολλημένο πάνω και δεν παρουσιάστηκαν στο κοινό;
Αυτή είναι μια από τις γελοιογραφίες των μελών Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων, ως απάντηση στη λογοκρισία που έγινε.
Θα μου πεις τώρα, "συνδικαλισμένοι" οι γελοιογράφοι, άρα θέλουν το κακό του πολίτη.
Επίσης, très chic η χρήση όρων όπως "αντιευρωπαϊκές" ιδέες, γουστάρω!

Re: Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Διάβασες άραγε, πως σε έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, οι 11 από τις 28 γελοιογραφίες απορρίφθηκαν έχοντας ένα χαρτάκι ποστ-ιτ με Χ κολλημένο πάνω και δεν παρουσιάστηκαν στο κοινό;
Αυτή είναι μια από τις γελοιογραφίες των μελών Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων, ως απάντηση στη λογοκρισία που έγινε.
Θα μου πεις τώρα, "συνδικαλισμένοι" οι γελοιογράφοι, άρα θέλουν το κακό του πολίτη.
Επίσης, très chic η χρήση όρων όπως "αντιευρωπαϊκές" ιδέες, γουστάρω!

Δεν το ήξερα το context, τότε έχει νόημα σαν απάντηση το σκίτσο.

Βέβαια, αν τα γράφει σωστά το λινκ, αυτό δε λέγεται λογοκρισία, είναι απλά μη επιλογή των σκίτσων ως εκτός τόπου και χρόνου με την συγκεκριμένη περίσταση. Δε μιλάμε για δημοσίευση, δημόσια συζήτηση ή κάτι τέτοιο, μιλάμε για συγκεκριμένη γιορτή-επέτειο της ΕΕ, και προφανώς δεν επιλέχθηκαν γιατί δεν είχαν σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός. Αν θες να πεις σε κάποιον ότι είναι κάθαρμα, δεν πας να τον φτύσεις την ώρα που φυσάει τα κεράκια στην τούρτα στο πάρτι γενεθλίων του, το κάνεις καθημερινά και δημόσια.

Ακριβώς έτσι λοιπόν, τα σκίτσα μια χαρά παίζουν δημοσιευμένα σε χιλιάδες sites σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για λογοκρισία θα μιλούσαμε αν έδινε η Κομισιόν οδηγία να απαγορευθεί η δημοσίευσή τους, πράγμα που προφανώς δε συνέβη ποτέ, διότι τουλάχιστον από κάτι τέτοια έχει ξεμπλέξει ο δυτικός κόσμος.

Αυτά για να μη χάνουν οι λέξεις το νόημα τους και μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια. Λογοκρισία με την πραγματική της έννοια έχουμε εκεί που υπάρχει αλλεργία με την (so called) "αστική" δημοκρατία (λες και υπάρχει και... επαρχιακή).

Μάλλον πάλι <ξεχάστηκε> ο τίτλος και το θέμα του νήματος που είναι η γελοιογραφία και όχι η ανταλλαγή απόψεων επ αυτής .
Μπαίνει κάποιος να δεί γελοιογραφία και βλέπει κείμενα με ανταλλαγή απόψεων .