Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Μάλλον πάλι <ξεχάστηκε> ο τίτλος και το θέμα του νήματος που είναι η γελοιογραφία και όχι η ανταλλαγή απόψεων επ αυτής .
Μπαίνει κάποιος να δεί γελοιογραφία και βλέπει κείμενα με ανταλλαγή απόψεων .

Συμφωνώ και ζητώ συγνώμη για τη συμμετοχή μου στον "διάλογο". Κάποιοι φίλοι του φόρουμ ανέλαβαν να πατάξουν φαίνεται την ...Ιδεολογική Ηγεμονία και έχουν επιδοθεί σε καμπάνια απαξίωσης σατιρικών έργων τέχνης που είναι εξ' ορισμού οι ΓΕΛΟΙΟ-ΓΡΑΦΙΕΣ.
Ίσως θα ήταν καλό να διαγράφονται οι σχολιασμοί και να μένουν οι γελοιογραφίες σαν έργα τέχνης που είναι με το μύνημα που έχουν.

Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Μάλλον πάλι <ξεχάστηκε> ο τίτλος και το θέμα του νήματος που είναι η γελοιογραφία και όχι η ανταλλαγή απόψεων επ αυτής .
Μπαίνει κάποιος να δεί γελοιογραφία και βλέπει κείμενα με ανταλλαγή απόψεων .

Νομίζω ότι η συζήτηση που έγινε ήταν απολύτως σχετική με τη γελοιγραφία, και μάλιστα έδωσε και λίγο παραπάνω background σ'αυτήν (αφού αλλιώς εγώ προσωπικά δε θα ήξερα ότι αναφερόταν σε συγκεκριμένο γεγονός).

Οπότε εγώ δε θα ζητήσω συγγνώμη γι'αυτό, νομίζω ότι ήμουν απολύτως εντός θέματος.

Επειδή νομίζεις έτσι, δεν είναι και έτσι όμως.

Το νήμα έχει ανοιχτεί για να μπαίνουν γελοιογραφίες, και όχι για ανάλυση και ζητήση.

Και η συγνώμη δεν ζητήθηκε από κανέναν, οπότε κανένα πρόβλημα με το ότι δεν την ζητάς.

Το μόνο που ζητάμε είναι να ακουλουθείς/τε τις οδηγίες της Δ.Ο.

Απλά και ξεκάθαρα.

Εντάξει ρε παιδιά, ας καταγραφεί απλά η διαφωνία μου. Αν ήθελα να βλέπω απλά γελοιογραφίες τις βλέπω και στις εφημερίδες ή τα sites τους. Εδώ θεωρούσα ότι σχολιάζουμε κιόλας, ειδικά τις πολιτικές που έχουν πολύ ζουμί.

Τέλος από μένα.

απο μενα προβλημα στο οτι με τον νεο τροπο, δεν ανοιγουν ολα τα link. νοσταλγω τον παλιο και αs ειχε τα Θεματα του.
βεβαια, εγω μονο διαβαζω ετσι δεν περιμενω το ποστ να "ακουστει"

Last edited:
Εντάξει ρε παιδιά, ας καταγραφεί απλά η διαφωνία μου. Αν ήθελα να βλέπω απλά γελοιογραφίες τις βλέπω και στις εφημερίδες ή τα sites τους. Εδώ θεωρούσα ότι σχολιάζουμε κιόλας, ειδικά τις πολιτικές που έχουν πολύ ζουμί.

Τέλος από μένα.
συμφωνω με maestro

AP_petroulakiss12_skitso-thumb-large.jpg

VX_15_5.jpg

link: http://www.afirimeno.com/2018/05/1552018_15.html

Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

-παλεβου φρανσε vlad66 ?
-No andre74...
Δεν είχατε Γαλλικού στο σχολείο?

Ο Τραμπ ευχαριστεί για το κόκκινο χαλί που του στρώσανε οι παλαιστίνιοι για την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

(ας μας δώσουν οι γαλλόφωνοι τη λέξη προς λέξη μετάφραση)

Re: Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Δεν είχατε Γαλλικού στο σχολείο?

Ο Τραμπ ευχαριστεί για το κόκκινο χαλί που του στρώσανε οι παλαιστίνιοι για την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

(ας μας δώσουν οι γαλλόφωνοι τη λέξη προς λέξη μετάφραση)

Ναι αυτο λεει, συν ενα κλισιμο ματιου προς την πολιτισμικη επικαιροτητα, το κοκκινο χαλι στις Καννες.