Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Chernobyl Fake News Rizospasti :-)
Διώξεις αντιφρονούντων 1950.
Πρόσφυγες που επιβουλεύονται τον ανώτερο πολιτισμό μας το 2018.
Ψάξε βρες άκρη...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

E μα με τέτοια που έχουν πει και γράψει μόνοι τους χρειάζεται να γίνει και καμιά εκστρατεία προπαγάνδας εναντίον τους?

Η σοβιετική ραδιενέργεια δεν είναι επικίνδυνη λέει...

Ήθελα κι εγώ να σχολιάσω αλλά κρατήθηκα γιατί την άλλη φορά που το'κανα μου κόψατε το βήχα ότι εδώ είναι για γελοιογραφίες μόνο και όχι σχόλια!

Έχει χάσει λίγο τη μπάλα ο γελοιογράφος. Ούτε ξέρει τι σημαίνει φιλελεύθερος, ούτε νεοφιλελεύθερος, τα'χει κάνει αχταρμά με το ψεκασμένο χόρτο που τον ταϊζουν οι ιδεοληπτικοί βοσκοί του.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό, που φυσικά δε γενικεύεται, απλά έχει χάζι: 100% των gay φίλων/γνωστών μου (που είναι μπόλικοι, και όχι 2-3) είναι κάργα φιλελεύθεροι (κάποιοι μέχρι και νεο-).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Μπαααααα το 1950 δεν υπήρχε η σχολή του Σικάγο, ούτε η νεοσετ.

Άσε που η σχολή του Σικάγο που τρέφει το παιδί, δεν έχει κανένα προβλημα με "εβραιομασώνους και μετανάστες".

Τα μπέρδεψε ο άτομος.

Η αναβίωση του αντικομμουνισμού τέλος στις ημέρες μας οφείλεται μόνο στους λεγόμενους κομμουνιστές και ο κόσμος έχει βαρεθεί το χόρτο τους.

Βλέπεις η αντοχή του κόσμου στις μπούρδες έχει και ένα όριο.

Πάρε να δεις για να καταλάβεις.

Είναι τραγικό το θέμα αλλά αν το δεις σήμερα που όλοι ξέρουμε τι έγινε μοιάζει με ανέκδοτο ηλιθίων.

Πάλι για αντικομουνιστική προπαγάνδα μίλαγαν.

Διαχρονικά! Και τις αιμορροϊδες τους σε προπαγάνδα της δύσης τις πιστώνουν.

DZSLA8cXcAAXYsQ.jpg

Μνημείο ψεύδους, χειραγώγησης του πολίτη σαν να είναι αντικείμενο και ηλιθιότητας.

Η βλακεία βλέπεις δεν χρειάζεται κανέναν να την διαφημίσει.

Από μόνη της και γελοιοποιειται και σπάει @@.

Αυτο το υπογραμμισμενο θελω να πιστευω οτι δεν το εννοουσες ετσι οπως βγηκε, γιατι ειναι λαθος σε ολα τα επιπεδα.
Πρωτον ειναι υπερβολικα απλουστευτικο. Πιστευω το καταλαβαινεις. Δεν αξιζει καν τον κοπο να μπω σε λεπτομερειες για τις προσπαθειες που εχουν γινει απο το δυτικο κοσμο να ξαναγραψει την ιστορια κατα το δοκουν, να εξισωσει κομμουνισμο με ναζισμο, να μειωσει τη συμβολη του σοβιετικου στρατου στη ληξη του β παγκοσμιου. Υπαρχουν κονδυλια που δεν ειχε προβλημα να τα ανακοινωσει κιολας η ΕΕ προς αυτες τις κατευθυνσεις. Οποιος θελει γκουγκλαρει και τα βρισκει. Παλιοτερα εχω ανεβασει και επισημα στατιστικα που εδειχναν τι πιστευε μερος του δυτικου κοσμου μετα το τελος του β παγκοσμιου πολεμου για τη συμμετοχη των... κομμουνιστων και τι πιστευει σημερα μετα το βομβαρδισμο απο την προπαγανδα.

Αλλα το βασικο μου προβλημα με τη φραση σου, ειναι η καταληξη της. Μπορεις να κατηγορησεις τον κομμουνισμο και το ριζοσπαστη για οτι θες, αλλα οχι για χορτο. Στο χορτο ειναι πιο αντιθετοι και απο τον Αδωνι και το Σαμαρα οι τυποι.:jester:
Για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ε?

Παλιά ήταν εξαιρετικός, αλλά και τώρα όταν δεν ασχολείται με τα πολιτικά έχει αναλαμπές (νομίζω είναι καινούριο)
b9b8e2bcdc2aee1a9a16f324a8444739.jpg

Άλλες δύο που έχω θα τις βάλω εδώ
26d32c04a76cbe1b0bd5310688c50b3d.jpg
221fb4d34f0b9debcb517470ff0a9594.jpg

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Παλιά ήταν εξαιρετικός, αλλά και τώρα όταν δεν ασχολείται με τα πολιτικά έχει αναλαμπές (νομίζω είναι καινούριο)
b9b8e2bcdc2aee1a9a16f324a8444739.jpg

Πάντα ήταν φοβερός, αλλα τελευταία έχει απογειωθεί. Τουλάχιστον για όποιον δεν προσβάλλεται όταν σατιρίζεται η γνωστή ιερή αγελάδα.