Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

123026061_2093196010816550_7910825912501380247_o.jpg

Εγω παντως, δεν πιστευω σε επιπεδες γαιες .... γιατι τρεμω τι θα συμβει αν φτασω στην ακρη.
Θα μας φαει ο Αποφις ? :afraid: .... δεν ειμαστε για τετοια :smash: .... να παει καποιος να μας πει :rolleyes: ....

Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Εγω παντως, δεν πιστευω σε επιπεδες γαιες .... γιατι τρεμω τι θα συμβει αν φτασω στην ακρη.
Θα μας φαει ο Αποφις ? :afraid: .... δεν ειμαστε για τετοια :smash: .... να παει καποιος να μας πει :rolleyes: ....

Κανείς δεν γύρισε, έχει κάτι γάτες που μόλις φτάσεις κοντά στην άκρη σε ρίχνουν από κάτω.

Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Εκπληκτικό...

Αυτό δεν είναι εκπληκτικό, είναι τρομακτικό, οfftopic, πριν μερικά χρόνια, γιατρός σε κατ ιδίαν προσωπική συζήτηση, ηθικά με την εξέλιξη στα μηχανήματα τα φάρμακα και τις τεχνικές στην ιατρική έλεγε οι άνθρωποι σήμερα και κυρίως οι ηλικιωμένοι και οι πάσχοντες με ανίατα νοσήματα, ταλαιπωρούνται πάρα πολύ να τους φύγει η ψυχή σχετικά με παλιότερα, και αναρωτιόνταν αν αυτό είναι σωστό να βιώνουν τόσο αργόσυρτο θάνατο, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Νικο ειπαμε να βαζουμε κατι να γελαει το χειλακι μας οχι να μας πιανει η ψυχη μας.

Υπαρχει κοσμος και εδω μεσα που ηδη ειναι θετικος μην τους ριχνουμε το ηθικο.

Ναθαναήλ το νόημα του σκίτσου είναι η ελπίδα, μόνο εγώ το είδα έτσι; Και έχουμε ξαναπεί πως η γελοιογραφία δεν είναι απαραίτητο να αποσκοπεί στο γέλιο. Γι αυτό υπάρχουν οι "αστείες εικόνες".