Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Περνάει καλά ο Darth Vader στις διακοπές του :P

darth-vader-surfing_02.jpg

Στην επιμαχη σκηνη τι λεει ο νταρθ βεηντερ στον γιο του. ?

α) "luke, i'm your father."
b) " No, i'm your father.

Για κοιτα καλυτερα ... στο 1:56 !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι ... :slapface: ... πουλανε τρελλιτσα και τα μαγουλομωρα :icon15:

Ξερω τι βλεπω ΤΩΡΑ στην ταινια. Αλλα εγω θυμαμαι να λεει "luke"
Μαλλον με εχει χτυπησει το MANDELA EFFECT.

Σε εχει χτυπησει ... μαγουλομωριαση ! :laugh:
Αν αλλαξεις avatar ... ισως επανελθει η πνευματικη σου συγκροτηση. :proud:

Ωπ .... τι διαβασα ? :blink:
"Ξερω τι βλεπω ΤΩΡΑ στην ταινια" ... ???? ...

Ετσι μπραβο :SFGSFGSF:... για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.
Δεν ειναι ντροπη. Μπες στο πορτ μπεμπε να ξανανιωσεις. :p

Last edited:
Εννοω οτι η ταινια λεει ¨Νο" αλλα εγω θυμαμαι παλια ολες οι ταινιες να λενε "luke" Τωρα ολες λενε "νο"
Μα καλα, δεν εχεις διαβασει για το cern quantum effect. ?
Αντε ξεστραβωσου παιδακι μου. Ειμαι απο παραλληλο συμπαν οπου σε εμας ελεγε "luke" Mε τα πειραματα του cern αλλαξα πραγματικοτητα και ηρθα στη δικη σας. :mad:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eπειδη κατανοω το πολτισμικο σοκ που θα παθουν ΟΛΟΙ οι τρεκηδες φιλοι σου
μολις διαβασουν αυριο οτι "ξερω τι βλεπω ΤΩΡΑ στην ταινια" ... :flipout::flipout:

.. επιτρεψε μου να προλαβω τα χειροτερα (εισαι και ψυχουλα, καλο παιδακι :p).

Το αποσπασμα που σου βαλα ειναι απο VHS κασετα δεκαετιας 80 !!!!
Αρα αν υπαρχει μια πιθανοτητα (που δεν υπαρχει) να ακουγεται "Luke"
και οχι "No" .... αυτο ισως ειναι στα μεταγενεστερα Special Edition.

Meditate on this .... I will !:bandit:

Ομως, επι του παροντος ... :sleep:

Προφανως ΔΕΝ καταλαβες επειδη αγνοεις το cern quantum effect.
Οταν ειπα "τωρα" εννοουσα οτι μεχρι το 2012 ΚΑΙ θυμομουν ΚΑΙ οι ταινιες ελεγαν "luke"
Οταν αρχισε τα πειραματα το cern καποιοι ανθρωποι μεταφερθηκαν σε αυτη την πραγματικοτητα απο την δικη τους.
Θυμουνται (καθως την εχουν δει) να λεει "luke" αλλα τωρα σε αυτη την πραγματικοτητα, η ταινια ΠΑΝΤΑ ελεγε "no"
Οποτε για αυτους, θυμουνται "luke" αλλα οταν δουν ξανα προσφατα την ταινια βλεπουν οτι ο νταρθ λεει "no"

Οταν ξυπνησεις αυριο γκουγλαρε για το cern quantum effect (mantela effect) ή δες τα πρωτα λεπτα του παραπανω βιντεο που σου εβαλα.

Μετά την καταστροφή του Death Star, δεν θα έπρεπε να ξανακούσουμε για Ewoks πιθανότατα
13887097_1183266471736266_70965061445667891_n.jpg
Και τι θα κάνουμε χωρίς Ewoks; Ήσαν μια κάποια λύσις!
Predator-Ewok-T-Shirt-Star-Wars-Thumb.jpg
%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%92%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D1%8B-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-%D0%AD%D0%B2%D0%BE%D0%BA-SW-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%8B-2231685.jpeg

Re: Απάντηση: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Προφανως ΔΕΝ καταλαβες επειδη αγνοεις το cern quantum effect.
Οταν ειπα "τωρα" εννοουσα οτι μεχρι το 2012 ΚΑΙ θυμομουν ΚΑΙ οι ταινιες ελεγαν "luke"
Οταν αρχισε τα πειραματα το cern καποιοι ανθρωποι μεταφερθηκαν σε αυτη την πραγματικοτητα απο την δικη τους.
Θυμουνται (καθως την εχουν δει) να λεει "luke" αλλα τωρα σε αυτη την πραγματικοτητα, η ταινια ΠΑΝΤΑ ελεγε "no"
Οποτε για αυτους, θυμουνται "luke" αλλα οταν δουν ξανα προσφατα την ταινια βλεπουν οτι ο νταρθ λεει "no"

Οταν ξυπνησεις αυριο γκουγλαρε για το cern quantum effect (mantela effect) ή δες τα πρωτα λεπτα του παραπανω βιντεο που σου εβαλα.

Πολυ συναρπαστικη ιδεα ... αλλα δεν βλεπω τον λογο ενας τετοιος (κατακλυσμικος θα ελεγα) διαχωρισμος γεγονοκρατιων
να προτιμα ατακες απο εργα. Μαλλον (λεω εγω τωρα) θα υπηρχαν ΠΟΛΥ πιο σοβαρες επιπτωσεις στο πως λενε την μανα μου
η ποσα λεφτα εβγαζα το 2002 ... η ακομα ... αν τα δυο μπροστινα λαστιχα της Citroen BX ηταν Michelin και τα πισω Dunlop.
Κυριως το τελευταιο που (λογω ιδιοσυγρασιας) ΠΟΤΕ δεν θα εδινα προσοχη και βαρυτητα.

Παντως, και την original βιντεοκασετα ANH (1977) αλλα και την Special Edition (1997) ... δεν εχω VHS player να τις παιξω.
Οποτε .... μπορεις να με βαζεις στην πριζα (και αμφιβολια) εξακολουθητικα και ατιμωρητα. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Πολυ συναρπαστικη ιδεα ... αλλα δεν βλεπω τον λογο ενας τετοιος (κατακλυσμικος θα ελεγα) διαχωρισμος γεγονοκρατιων
να προτιμα ατακες απο εργα. -bye-

Δεν ειναι ατακες απο εργα μονο, για αυτο και ονομαστηκε και mandela effect (εκτος απο cern quantum effect)
Aπλα τα εργα ειναι σημεια αναφορας μιας και τα εχουν δει πολλα εκατομμυρια κοσμου. Αρα καποιοι απο αλλη πραγματικοτητα που υπαρχουν πλεον με ανθρωπους αυτης της πραγματικοτητας μαζι, μπορουν και συκρινουν και ανακαλυπτουν τις διαφορες των διαφορετικων κοσμων. Οι της αλλης πραγματικοτητας θυμουνται οτι ο μαντελα πεθανε πολυ νωριτερα απο το 2013, θυμουνται ισως καποια λεπτομερεια διαφορετικη στην οικογενεια τους, διαφορετικους τιτλους σε ταινιες, διαφορετικα γραμμενη την αγια γραφη σε διαφορα αποσπασματα κλπ κλπ. Εγω ομως που δεν γνωριζω λεπτομερειες της δικης σου οικογενειας, ή αποσπασματα της γραφης κλπ, μπορω να θυμαμαι αν ο νταρθ βεηντερ ειπε λουκ, ή αν ο c3po ηταν ολος χρυσος ή ειχε ασημενιο δεξι ποδι απο το γονατο και κατω. Οποτε αρχισαν να το ψαχνουν ως παραξενο μιας και ειχαν καποιο κοινο σημειο αναφορας. (μια ταινια που ολοι ειδαν και στους δυο κοσμους)

Δεν ξερω, τι αλλο να πω .... ανεκαθεν θυμομουν οτι ο Vader ειπε "No".
Εαν ειχε πει "Luke" και ειχα την παραμικρη θυμηση και αμφιβολια
να εισαι σιγουρος οτι θα ειχα ξεσηκωσει το φορουμ. :laugh:

Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Δεν ξερω, τι αλλο να πω .... ανεκαθεν θυμομουν οτι ο Vader ειπε "No".
Εαν ειχε πει "Luke" και ειχα την παραμικρη θυμηση και αμφιβολια
να εισαι σιγουρος οτι θα ειχα ξεσηκωσει το φορουμ. :laugh:

Γιατι εισουν παντα απο δω και οχι απο αυτους που "ηρθαν" οποτε απο την δικη σου οπτικη η ιστορια δεν αλλαξε ποτέ.
Οι "αλλοι" εχουν το προβλημα που βλεπουν την ιστορια διαφορετικα γραμμενη απο αυτη που εζησαν. :smile:

Ανοιχτομυαλος σου λεει μετα. :icon15:
Εγω στη θεση σας θα εκανα μια ψηφοφορια για να δειτε ποιοι γουκαδες ειναι απο τους απο δω και ποιοι γουκαδες ειναι απο τους απο κει. :p