Τα διάβασα όταν βγήκαν και δυστυχώς δεν...
Πάρα πολύ γυναικείου στυλ η ανάπτυξη του στόρυ, και παρότι με άποψη η εικονογράφηση δεν ήταν και τόσο καλή -και ούτε μου φάνηκε ταιριαστή για την ανάπτυξη της ιστορίας. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν ότι η Λέια δεν θα συμπεριφερόταν έτσι ακριβώς στις περιστάσεις που αντιμετώπισε, ούτε θα εμπιστευόταν τις άλλες κοπελιές που συνάντησε...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Διυλίζοντας τον κώνωπα ...
Προσωπικά ποτέ δεν επεργάστηκα το παραπάνω "ζήτημα" ακόμα και μετά την 1,256,875,559,121η φορά που είδα οποιοδήποτε επεισόδιο αλλά ...
opinions are like assholes
Πες τα, πες τα!:SFGSFGSF:
Διυλίζοντας, όπως ακριβώς το λες!:a0210:
Και για να το θέσω πιο ωμά ακόμα: Τα Σταρ Γουόρς έχουν άνθιση, θέλω να γράψω κάτι για να πάρω κι εγώ ποσοστό προσοχής και κλικς για το μπλόγκ μου, θα αναλύσω λοιπόν κάτι που θα πάει κόντρα στο πόσο καλό είναι το Star Wars, μία ανάλυση εντελώς ανούσια...
Το ίδιο έκαναν με το Game of Thrones πολλά blogs παγκοσμίως αναλύοντας πόσο ωμός και φεουδαρχικά μεσαιωνικός είναι ο κόσμος του Γουέστερος και πόσο κακό κάνει αυτή η προβολή του κακού (που σημειωτεόν και στο Games και στο Star Wars είναι εμφανέστατο ότι έχει τονιστεί η αρνητική χροιά των κακών καταστάσεων, δεν την δείχνουν και ως κάτι ελκυστικό δα!).
Άντε, και πολλά είπα, αν σχολιάσω κι άλλο θα καταλήξω να κάνω αυτό που κάνουν κάποιοι στο ίντερνετ ,να κυνηγάνε την ουρά τους για να πουν για αυτονόητα ή αυταπόδεικτα ή ανούσια πράγματα!
:vollkommenauf:
Ολίγον άσχετο, αλλά χθες η Apple παρουσίασε το νέο iphone 7 που θα κυκλοφορήσει και σε glossy μαύρο που πολλοί reviewers το περιγράφουν και ως Darth Vader black :SFGSFGSF:
Δε σου ξεφεύγει τίποτα βλέπω!
Όταν ακούω πάντως τέτοιες δηλώσεις, ο νους μου πάει πιο πολύ στο ότι το παινευόμενο "υπεραριστούργημα", οχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση (το οποίου παρεμπιπτόντως η δεύτερη φωτογραφία θυμίζει κάτι από Star Destroyer), αλλά σε κάθε περίπτωση τέτοιας δήλωσης, για λόγους μάρκετινγκ, μπορεί να μην είναι το πολλά υποσχόμενο υπερεργαλείο, αλλά άλλη μια παντόφλα στον ωκεανό...

Παιδιά, είπα να βάλω και τη θεωρία ότι ο Snoke είναι ο Maul...!?;!
Aν δεν βαριέστε, δείτε το βίντεο.
Έχουμε φτάσει πια να προτείνονται στο ίντερνετ οι πάντες και τα πάντα ως Snoke!
(Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στη θεωρία Μπουτάρη...

)