Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ξερεις να επιλεγεις :SFGSFGSF: (απο ILM Challenge ... :proud:)

Για να βαλω ενα τεστακι ... ΠΟΙΟΣ ειναι ο κατωθι μουτσουνας και σε ποια σκηνη τον βλεπουμε ?

Mystery guy.jpg

Aντε να βοηθησω ... ειναι απο A New Hope (φαινεται και απο την φαβοριτα :laugh:)

Με το που το είδα γυάλισε το μάτι μου.

Μα καθενα ... ειναι αυτοτελης εναλλακτικη ιστορια.
Θυμασαι το αλλο με το ... χερι του Luke ... μπροστα στον εμπερα ?
Δεν ειναι ενα και δυο τα δειγματα. Ειναι πολλα !

Ήρθε και φέτος η May the 4th.
cats-star-wars-fight.jpg
Όλοι η Jedi σηκώνουν με στυλ τα όπλα.
cat-playing-guitar-gif.gif
Είναι μονόδρομος
monorailcat.gif
ο ουρανός
VhuOkph.gif
και ψηλότερα!
zYzIw5X.gif

Ξερεις να επιλεγεις :SFGSFGSF: (απο ILM Challenge ... :proud:)

Για να βαλω ενα τεστακι ... ΠΟΙΟΣ ειναι ο κατωθι μουτσουνας και σε ποια σκηνη τον βλεπουμε ?

View attachment 140780

Aντε να βοηθησω ... ειναι απο A New Hope (φαινεται και απο την φαβοριτα :laugh:)

Πως στο διάκο τα θυμάσαι όλα αυτά??? :furious3:

http://starwars.wikia.com/wiki/BoShek

Εννοείται πως έπρεπε να το ψάξω για να βρω το όνομα. Δεν θυμάμαι καν αν το αναφέρει στο IV...

Πως στο διάκο τα θυμάσαι όλα αυτά??? :furious3:

http://starwars.wikia.com/wiki/BoShek

Εννοείται πως έπρεπε να το ψάξω για να βρω το όνομα. Δεν θυμάμαι καν αν το αναφέρει στο IV...

Yeap .... :SFGSFGSF:

Μου ρχονται .... φλασιες, Κορηλιανε ! Στα καλα καθουμενα ...
Μετα μπαινω να ψαξω ... και βγαινoντας ... σας το παιζω αρχιεπισκοπος. :proud:
Σιγα μην ηξερα οτι τον ελεγαν ... Bo Shek. Θυμομουν ομως μια ελληνοφατσα
λιγο πριν πιασει κουβεντα ο Κενομπι με τον Τσουμπακα. Αυτο, αρκουσε !

3-boshek.jpg

Ο ηθοποιος (Alfred Basil Tomlin) παρεμεινε uncredited (εκτος αναφορας σε τιτλους)
για περιπου .... 38 χρονια !!!! Το οποιο ΔΕΝ τιμα τον Lucas. Oσο συντομος και αν
ηταν ο ρολος του. Σχεδον ... cameo !

Βγηκε κοσμος να τον ψαξει. Μετα απο σχεδον 36 χρονια ... Και βρηκε καποιους απο
την οικογενεια του. H ιστορια ειναι ολιγον θλιβερη για τον κοσμο των γουκαδων ...
> http://billyjensen.com/finding-boshek/ Σιγουρα δεν τιμα την Lucasfilm.

Kυκλοφορησε σε action figure (απο την Hasbro) το 2002 και παρεμενε, ακομα και τοτε ... uncredited.

nocode20140627185208362-back.jpg

Last edited:
Λέει ότι σειρά έχει ο Walrus Man στην αναζήτηση των αγνώστων ηθοποιών. :a0210:

Ενταξει ... κοιτα ...
καποιο Jawna η καποιο Εwok μπορει και να μην παρελασε απο τους τιτλους τελους.
Εδω ομως ... μιλαμε για ηθοποιο που εδειξε φαρδια-πλατια την μουτρακλα του.
Τον ειδαμε, τον σταμπαραμε και αντιστοιχει σε ανθρωπο (οχι λουτρινο αρκουδακι).

Δώσε βάση, Ω Μάνε! Πέραν από το αυτονόητο περιπτώσεων σαν του Tomlin, ακριβώς το ίδιο ισχύει σήμερα και για όλους τους άλλους!

Κανονικά πρέπει να αναφέρεται ακόμα και αυτός που φαίνεται ίσα-ίσα η μύτη του ή έστω και μια τούφα από την μαλλιαρή του μάσκα!
Σήμερα κάθε σοβαρή παραγωγή περιλαμβάνει τους πάντες! Ταινία ή σειρά. Δεν ξέρω αν (μιλώντας για την Αμερική) είναι υποχρεωμένη και νομικά για αυτό...* , αλλά, και να μην είναι, είναι μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για τον κάθε συμμετέχοντα.

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τσεκάρω γράμματα τέλους στο SW, αλλά προφανώς οι "νέες κόπιες" θα έχουν τέτοια κενά και δεν είναι και κάτι πολύ καλό για παραγωγούς τέτοιου διαμετρήματος. Έχουν προκύψει τόσες παραλλαγές, remasters, blue ray κτλ και ακόμα σήμερα δεν το έχουν σκεφτεί να προσθέσουν τους πάντες στις γραμμές τέλους, όταν κάθε μεγάλη παραγωγή περιλαμβάνει μέχρι και τον καφετζή του ξυλουργού των σκηνικών;

Ή μήπως τυχόν δεν είχαν στοιχεία και ονόματα από το ποιοι έπαιζαν σε μικρούς ρόλους, ή ποιοι ήταν απλώς αδιάφοροι/"ανεπαίσθητοι" κομπάρσοι; Πώς μπαινοβγαίναν στα γυρίσματα, αν δεν ήταν καταγεγραμμένοι; Πώς πληρώνονταν από το μπάτζετ, όσοι ήταν να πληρωθούν από αυτούς έστω και 1 δολλάριο;
Δεν μιλάμε για κανένα ανοργάνωτο ταινιάκι της πλάκας!

*Μιλάμε για συμμετοχή κάποιου σε πνευματική δημιουργία και αυτός ο κάποιος ΔΕΝ αναφέρεται... (Χαρά που μπορεί να κάνει κανένας δικηγόρος εκεί αν το ψάξει το θέμα και υπάρχει σοβαρό νομικό πάτημα σε κάτι τέτοιο!)

Εδωσα βαση ! :worshippy:

Τι να πω ... δεν εχω δουλεψει στον κινηματογραφο :rolleyes: ...
Για καποιο λογο, νομιζα οτι ΔΕΝ αναφερονται ολοι στους τιτλους τελους.
Τοσα ηξερα ... τοσα λεω ! :slapface: Προφανως ειμαι αμαθης !

Ναι, ναι, πιο παλιά έπαιζαν κάτι τέτοια, αλλά τώρα πια όχι.
Δεν ξέρω τι κάνουν σε κάτι παραγωγές του στυλ "Κανιβαλομπανανοφάγοι ψυχοπαθείς πίθηκοι 3 - η απόκρυφη μαλλιαρή αποκάλυψη", αλλά σε ταινίες όπως αυτές που βάζουμε στο AV περιλαμβάνουν τα πάντα.

Εδώ οι Ελληνικές παραγωγές έχουν τους πάντες (με ελαφρυντικό ότι πρόκειται για πολύ μικρότερα crews συνήθως και με λιγότερο τεχνικές/πολύπλοκες ταινίες).

Όχι δα αμαθής, καλά τα θυμάσαι -αλλά ούτε κι εγώ είμαι ο πιο ειδικός που έχω ζήσει κάποια πράγματα σχετικά.
Απλά έτσι γίνεται πια.

Είχα την εντύπωση ότι και τα SW μετά από τόσες "ανατυπώσεις" είχαν προσθέσει το αυτονόητο του σήμερα, αλλά μάλλον όχι. Κι αν δεν τους έχουν ποιοι είναι, να ξοδέψει η Ντίσνεϋ καμιά δεκάρα να τους βρει να τους προσθέσει!

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το εξής και θέλει έναν εξειδικεύμενεο δικηγόρο πνευματικών δικαιωμάτων Αμερικάνικου Δικαίου: Αν κάποιος από τους αφανείς το κυνηγήσει σήμερα, δικαιούται αποζημίωση;

(Σοβαρό ποσό ή δεν αξίζει ο κόπος; Η Ντίσνεϋ έχει αναφέρει κάτι σχετικά για αυτούς τους αφανείς ανθρώπους ή έστω για τον Tomlin, μόλις κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το άρθρο που ψάρεψες; Ο ερευνητής επικοινώνησε με την Ντίσνεϋ πιο πριν για το θέμα; Τι του είπαν; Του είπαν; Μετά το άρθρο, ο ερενητής τούς έστειλε μήνυμα; Ειπαν τίποτα; )

Κοίτα απορίες που έχω και θέλουν ψάξιμο!

Για όσους δεν πίστεψαν στην May the fourth,
023adfe035f990d0983fafd7a2f371cd.jpg
αργά ή γρήγορα η Revenge of the Fifth
13l4gx.jpg
θα έφτανε...
Acm9gGz.jpg
Μετανοείτε!
GIF-Cat-speed-boxing-dog.-Dog-does-not-seem-to-mind.1.gif
Γιατί για κάθε κακό υπάρχει χειρότερο,
j5zjDv4.gif
και τρέχτε να κρυφτείτε!
9d3a68a23e431eba563552093f67b055.gif