Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Μα πού πάει αυτή η χώρα; :p

500 σελίδες Γιάφκα του Γουκά;

Star-Wars.jpg

Kαι μην ξεχασω ...

giphy.gif

... κλεισαμε 5000 posts ... κα τραβαμε ακαθεκτοι ! :proud:

Eιμαστε η μαυρη τρυπα που θα καταπιει το forum !
Απο AVclub ... SWclub ! :proud: Σε μερικα μηνακια ....

Aποψε .... εχω κατι special ... για τους φιλους του φορουμ !!! :rolleyes:
Μαθημα ελαστικης κρουσης και αναπηδησης ! R2 astrodroid kinematics .... :love:

e932981babbb3d7df01799b17b012fbf.gif
R2D2-bodystocking.gif

Για να ξεσκασουμε λιγο απο τα τετριμμενα -bye- (και να ηρεμισει και ο φιλος μου ο Avpap
που ακομα προσπαθει να με ψυχολογησει :laugh: -bye- :laugh:)

Meanwhile ... on Coruscant ... :flute:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Οι πανυγηρισμοι για τα 5000 posts ... εχουν ωθησει "δυναμοδεκτικιες" ... σε υπεροχες ακροτητες ! :love:
Aπολαμβανουμε την Poena :drool1:... σε προσηκοντες "χαιρετισμους" της Γιαφκας ! -bye-

Last edited:
Aποψε .... εχω κατι special ... για τους φιλους του φορουμ !!! :rolleyes:
Μαθημα ελαστικης κρουσης και αναπηδησης ! R2 astrodroid kinematics .... :love:

Θα επιλέξω να απαντήσω από εδώ και να αναρωτηθώ πώς θα είναι, άραγε, με τη Rey κάτι σαν τα μπόινγκ-μπόινγκ μεμέ που μας παρέθεσες
daisy_ridley_by_secondtimesthecharm-da3z0rk.jpg

γιατί ψήσε-ψήσε ο Μάνος, δεν μπορεί, στο ψήσιμο κάτι θα φουσκώσει και θα μας το δείξει η κοπελιά εν δράση...
:p

Οι πανυγηρισμοι ... εχουν ΟΝΤΩΣ εκτροχιασθει :laugh: (ως ωφειλαν :proud:)
Εντος ολιγου θα μαζευθει συμπασα η LGBT community και θα μας :flute: ...

maxresdefault.jpg

... περιγραψει λεπτομερειακως τις μικρες στιγμες "χαλαρωσης" εντος του ... Meth Star ! :beatnik2:
Κοινως, μας την τιναξαν την αχλαδια :BDGBGDB55: επισταμενως και εξακολουθητικως !

Last edited:
Στάχτη και μπέρμπερη (Burberry), δηλαδή!

gaystarwars.jpg
-------------------------
Στο νέο Doctor Aphra
η Doctor ασχολείται με το homosexual αμόρε της.
detail.jpg

στο Vader
detail.jpg
έχει ένα ωραίο σημείο όπου ο Vader διαλογίζεται και βλέπει τον εαυτό του σε έναν κόσμο φωτιάς κι εκείνος είναι κάτι ανάμεσα σε ίνες και φωτιά η μορφή του. Πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα, που δεν βρίσκω στο ίντερνετ, και μακάρι να βλέπαμε κάτι τετοιο και σε ταινία.

Επίσης δίνει και μια συμβουλή ο Sidious στον Vader, να μην τα δώσει ολοκληρωτικά όλα στη σκοτεινή πλευρά γιατί θα χαθεί ως αυτόνομη οντότητα.
Screen-Shot-2017-11-15-at-12.11.29-PM.png

Eχω μεινει πισω στο comic του Vader ρε γμτ.
Οσο για το κορμακι R2D2 δεν σχολιαζω. Γουσταρω που ο δημιουργος επικεντρωθηκε στα σημαντικα πραγματα.... δεν χρειαζεται καν "σακουλα".. απλα edit τη φωτο :)

το dr aphra ειναι spin off του vader; Δεν το εχω διαβασει καθολου.

Δεν λες τιποτα ... :proud:

5-majors-signs-star-wars-new-hero-poe-dameron-is-gay.jpg

Προθερμαινομαι ... :proud: ...

1d5df9bdf9764e120403a052f4a0dfb1-fabulous-darth-vader.jpg

Μην σας τον στειλω στην εξωπορτα ! Κανονιστε ... :proud:

η lgbt community εχει μπει δυνατα στο παιχνιδι! Χαλαρα θα γινει καποια τετοια αποκαλυψη... εδω κοτζαμ βαλκυριες τις εκαναν ιερο λοχο στο thor ragnarok! :D

το dr aphra ειναι spin off του vader; Δεν το εχω διαβασει καθολου.

Μπα, η πρώην..."συνεργάτης" του Vader (στα Vader του 2015), ακολουθεί σόλο καριέρα με το να κρύβεται από αυτόν που νομίζει ότι την έχει ξεπαστρέψει...
(Είναι δυνατόν κοτζάμ Σιθ να ξεγελιέται τόσο γελειωδώς;
Τέλος πάντων, αυτό έκαναν οι δημιουργοί για να σταθεί ο τίτλος...)

Απο εκεί και μετά, κάνει και κανένα περασματάκι ο Vader, έτσι, για να ανεβαίνει η κίνηση του τίτλου (προς το παρόν μόνο μία βολτούλα, περαστικός, και δεν την πήρε χαμπάρι ότι ήταν κάπου κοντά, ο κοιμισμένος! :p ).

Γιατί μας την έχουν πασάρει και σε δικό της τίτλο, ίσως να μας περιμένει κάτι από αυτήν σε καμιά ερχόμενη ταινία SW, ποιος ξέρει;
:hmmmm:

Συν τοις άλλοις, κάπου, κάποιοι, θέλουν Chloe Bennet για doctor love ... εεεε. Aphra spin off (πολύ χλωμό το κόβω το spin off!)

κοιτα στην φαση που βρισκεται το franchise τιποτα δεν μου κανει εντυπωση. Ευκολα φανταζομαι σειρα τυπου "The Love Boat" μεσα σε sandcrawler των jawas :love: