Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ε ναι, δεν νομίζω να πάει αυτή ειδικά, αλλά και η Στριπ κάπου δεν μου δένει -ότι δεν ταιριάζει εδώ.

Μακάρι να μπορούσε να σώσει την κατάσταση η Στριπ, αλλά αν δεν πέσει πρώτα κανένα χαστούκι στην Kennedy και ίσως και στον J.J. (που συνεργάζεται άψογα και χωρίς προσκόμματα με την Kennedy) δεν νομίζω να σώζεται το πράγμα παρα το ότι ευαγγελίζονται στο 9 συνένωση όλων των τριλογιών και συγκλονιστικό κλείσιμο αυτής της τριλογίας που αυτό που κυρίως είχε να προσφέρει ήταν να αποδομήσει ό,τι σοβαρά και μετρημένα είχε στήσει ο Λούκας...

https://www.youtube.com/watch?v=s8J8-uREJYs

Να έκλαψε από συγκίνηση ή από απογοήτευση;

Είχε πει επίσημα ο Χάμιλλ, για τον Λουκ της νέας τριλογίας, "Not my Luke"... και μετά από κάποιο καιρό εξαναγκάστηκε από την Ντίσνεϋ να ανακαλέσει.
Πρόσφατα είπε ότι δεν θα θελε να παίξει σε νέα τριλογία (υποθέτω ως force ghost ή σαν φλας μπακ από το παρελθόν).

Anyway, φαντάζεστε να παίξει η Στρηπ στο 9 και να θέλουν κανένα φλας μπακ από τα παλιά της Λέιας;

images

:p

Ε ναι, όντως. :rolleyes:

Μιας και ασχολούμαστε με το Lost in Space, και τον Γουίλ (Ρόμπινσον), με το ρομπότη του, αλλά και ενθυμούμενος την ημέρα ανεξαρτησίας που έπαιξε κάπου πάσχα στην τηλεόραση, είπα να ψάξω κανένα επεισοδιάκι κμαιάς σειρούλας που να τα συνδυάζει όλα τα ωραία αυτά χαρακτηριστικά, βρε αδερφέ!

https://www.youtube.com/watch?v=vDxNPxbpFmo

:p

Και να σας γνωρισω το απολυτο Nerd girl (οσοι ψαξετε παραπανω θα καταλαβετε γιατι ειναι nerd και γιατι απολυτη)

oGL6Pv7.jpg

Boba-Fett-cosplay-by-LeeAnna-Vamp.jpg

BM-r2d2-11x17-400-600x600.jpg

aRkqvKj.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Και να σας γνωρισω το απολυτο Nerd girl (οσοι ψαξετε παραπανω θα καταλαβετε γιατι ειναι nerd και γιατι απολυτη)

oGL6Pv7.jpg

Boba-Fett-cosplay-by-LeeAnna-Vamp.jpg

BM-r2d2-11x17-400-600x600.jpg

aRkqvKj.jpg

Πρώτο πράμα
t2823.gif
,
6d4e5969a750a0b1fb14f2ef75499c75--jive-laughing.jpg

ξυπνά και πεθαμένους!
30704688_1122479427894752_5865871125991040106_n.jpg

t2814.gif

Για R2-D2 δεν την κανεις με τιποτα ! :laugh: Πολυ vamp .... παρα πολυ vamp :rolleyes:

Το τελευταιο που μας νοιαζει ειναι αυτο!!! Η σκεψη και μονο που γουσταρει να φορα τετοια μαγιω και Lingerie ειναι αρκετη... bite me now!

Eγω τραβαω κολλημα .... με αλλη ! :rolleyes:

Την "διαβαζω" ... τακτικοτατα :love: ....

View attachment 151261

View attachment 151262

View attachment 151263

View attachment 151265

View attachment 151264

Δεν ξερω ουτε καν το επωνυμο της :nounder: ...

ωραιο κολλημα, αλλα ειναι κι αυτη δηλωμενη nerd η απλα διαφιμιζει? εχει σημασια η διεγερσης του εγκεφαλου!!!! χαχαχαχα

Aν σου πω .... ειναι δεν ειναι .... δεν με απασχολει καθολου !?!?

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ! .... :proud: ....

She will become fluent in 6 million forms of "communication" ! :flute:

Last edited:

Δεν ξερω ουτε καν το επωνυμο της :nounder: ...

Δεν θέλω να την μάθω.. θέλω να την φάω..

.. που έλεγε και ο Κωνσταντίνου! :p :laugh:

Mαλλον εχει φαγωθει τοσες πολλες φορες ... ωστε απαγορευεται σκετη, οn the go !
Σερβιρεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με σαλατα, φρουτακι και γλυκακι (εξτρα το κουβερ). :rolleyes:
Πορσελανη πανω σε σατεν τραπεζομαντηλο, με κηροπηγειο και ασημενια σερβιτσια. :smash:
Υποθετω επιβαλεται και ενας στοιχειωδης ενδυματολογικος κωδικας ....
γραβατα με σακακι ! :proud:

Last edited:

Παντοκρατορια SR71 στην ενοτητα .... :proud: .... παλι !

View attachment 151266

Μην φοβαστε βρε. :smash:
Δεν σηκωνω τηλεφωνα σε διαφημιστικες εταιριες :rolleyes:
ΒΡΑΧΟΣ ! :proud:

Ούτε στο fb απαντάς... :p