Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Χραπ!
a706914283b55c0020e4a91533638185.jpg

Κι εγώ παρασύρθηκα.
:p
---------------------------
Πες το κι έτσι!
meme___star_wars_vs_star_trek_by_silverbuller-dbytkos.jpg

Υπαρχουν oμως και αλλα .... που δεν μου λειπουν καθολου ! :icon15:

tumblr_o65rd46TWA1uvhnh7o3_500.gif

Toσα TIE fighters τι δουλεια εχουν τοσο κοντα σε πυργους ελεγχου ISD ?
Μεγαλωσα πολυ, ε ? Ναι ρε πουστη μου .... και πως να ξαναγυρισω στα 16 ? :nounder:

Μου έλεγε, προχθές, ένα πιτσιρίκι (σχεδόν 6) κάτι πραματάκια για Σταρ Γουόρς και ξαφνικά μου πετάει κάτι "Σμερφτρούπερς"...
Μόλις σκέφτηκα λίγο τι έλεγε, κατάλαβα ότι δεν είχε πιάσει καλά το α´συνθετικό Στορμ, και το κάλυψε με κάτι άλλο, γνώριμό του...
:laugh:

Του είπα εγώ περί Στορμτρούπερς, αλλά αναρωτιέμαι κατά πόσο η αντίληψη του και ο συνδυασμός ήταν λάθος, τελικά!
:flipout:

Η πλάκα είναι ότι, στο ίντερνετ, ο πιτσιρικάς δικαιώνεται...
SMURFTROOPER_opt.jpg

Βρε λες να το είδε σε κάνα κανάλι ντίσνεϋ; :p

Πάντως, ότι θέλει να γίνει σπάιντερμαν και όχι κάνας τζεντάι, αυτό κάτι μου λέει για την νέα τριλογία..

εντιτ:
Χμμ, βρε μπας και υπάρχει κάνα κόλπο να τον παρασύρω στη σκοτεινή πλευρά;

7d41582855f27b26be64c99b7669cf2f--classic-comics-darth-vader-star-wars.jpg

Έτσι, κάνα crossover,
qXUJvwl.jpg

για να τον τραβήξω λίγο-λίγο πιο δω...
spider-man-stormtrooper.jpg

:rofl:
:laugh:

Last edited:
:chinscratch:

Έλα μου ντε!
Το At At; Μήπως η ίδια η πόλη με τους κεραυνούς;

Τα bonsai δέντρα δεν νομίζω να είναι force trees, ούτε ο C3PO αυτός που στέκεται δίπλα τους.

---------------------
Πρώτη φορά βλέπω puzzle cosplay, δύο σε ένα!

[video=youtube;_UIkhL_xScA]https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=_UIkhL_xScA[/video]

h1502.gif

Re: Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ωπα ... φρενο ... το βρηκες ! :proud:
Δεν βαζουμε δυσκολες ερωτησεις ημεις :flute:

Βρε πως δεν βάζετε! Δεν ξέρω καν γιατί είναι λάθος!
Σχεδόν πόνταρα στα καιρικά φαινόμενα ή στο στυλ της πόλης.

Ανάλυσις, παρακαλώ...
il_570xN.1394110643_m4e4.jpg

Τι ακριβως κανει ενα AT-AT στο κεντρο μιας ΕΝΤΕΛΩΣ κατακτημενης, απο την αυτοκρατορια, μητροπολης ? (Dromund Kaas)
Εαν εχει καποια χρησιμοτητα, οποιαδηποτε χρησιμοτητα, λογικα θα ηταν ΠΕΡΙΞ της πολης. Για να μην πω ουτε εκει, αφου το
Dromund Kaas ειχε την δευτερη πιο βαρια αμυνα (σε τροχια) μετα τον Coruscant. Ειδικα εκει που το εβαλαν, στο κεντρο της
πολης (η εστω σε μια plaza με bonsai) ειναι οτι πιο αστειο για θεαμα (μαλλον πιτσιρικας το φιλοτεχνησε ... 12 με 16 ετων).
Kαθε πατημασια .... και ΖΗΜΙΑ :laugh:

Α μάλιστα. Τελικα είναι το Atat σε συνδυασμό με την πόλη. Να μου πεις, ακόμη κι αν δεν ξέραμε την πόλη, κοτζάμ θυρεούς έχει της Αυτοκρατορίας.

Τώρα να είναι ο αρτιστ πιτσιρικάς ή να απυθύνεται σε πιτσιρικάδες και να θέλει να εντυπωσιάσει με κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο;

Αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για επίσημη εικόνα του Battlefront II ?

ccdbf3_62389cc10661463d8c68278ef5df7413~mv2.jpg

Παίζει μες στο παιχνίδι να υπάρξει τίποτα περίεργο που να αναγκάσει την αυτοκρατορία να κάνει deploy ΑΤ ΑΤ "εντός έδρας";

(Αλλά, να μου πεις, οι άνθρωποι στο τοπίο φαίνονται πολύ χαλαροί και ανυποψίαστοι)

By the way, πολύ μπονσάι και κεραυνός, βρε παιδί μου! :p

ccdbf3_fc0e9d6e22c94104be1bf3926068cf63~mv2.jpg

Βλέπω έχει και άλλα ενδιαφέροντα ο τύπος:
https://www.nicolas-ferrand.com/starwarsbattlefront2

:a0210:

Το οτι μπηκε στο Battlefront δεν σημαινει οτι εγινε MEΛΕΤΗ λογικης και αιτιοκρατιας.
Μπαμ-μπουμ παιχνιδακι ειναι. Εαν το αγοραστικο κοινο γουσταρει 2-3 Slave-1 παρκαρισμενα
διπλα στα bonsai, η καμια δεκαρια ISDs πανω απο την πολη και δυο sandcrawler στην πλατεια
.... ΟΛΑ γινονται. Το ποπολο να ειναι ευχαριστημενο. :proud:

Ή κάτι τέτοιο ε;

35239706_1158025627673465_2089734638724448256_n.jpg

Παίζει να θέλει να εντυπωσιάσει, όπως προείπα, αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον η μελέτη σου.
Για να δούμε στο μέλλον μην τυχόν και όντως υπάρχει κάποια, έστω και υποτυπώδης, εξήγηση.
(Ούτως ή άλλως, όταν βγει θα μάθουμε τι "παίζει" :cool4: )

Σε αφισες promo (οπως αυτην που ποσταρες) ειναι αγραφος νομος να μπαινει η Αρτα με τα Γιαννενα
για να εχει σε μια ματια (ο υποψηφιος πελατης) τι θα δειγματισει. Οποτε εκει μπορεις να δεις jawas
να πιλοταρουν X-Wings. Δεν απαγορευεται.

Ιδιως αν τυχει και ειναι ιαπωνικο promo ....

CzlarwFWQAEslWd.jpg

.... το γαμησαν και ψοφησε ! :laugh: Δεν παλευονται οι τυποι :flipout: .... καταλογος IKEA ! :proud:

Eν τω πολλω το ευ ... :bang:

Last edited:
Α αυτό δεν το 'ξερα - δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με online παιχνίδια.
Οπότε τι να κάθομαι και να αναρωτιέμαι αφού μάλλον είναι κανόνας η υπερβολή στις αφίσες;
(Αν όντως "σκάσει" τίποτα περίεργο στο II, θα κυκλοφορήσει αμέσως στο ίντερνετ. :proud: )

---------------------------------

Λοιπόν, κόμιξ νέα:

Τρίτο Last Jedi τεύχος,

detail.jpg

το ξεπέταξα σε ένα "ξεφύλλισμα"... :p

και δεν θυμάμαι αν είπα για το Λάντο #01,

detail.jpg

θα το δω με την πρώτη ευκαιρία, αλλά δεν περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο...

υπέροχο #17 Darth Vader,
(ΑΥΤΟ να κάνουν ταινία spinoff :smash: )

detail.jpg

Στο οποίο εξηγείται πώς βρέθηκαν τα Mon Calamari σκάφη στον επαναστατικό στόλο, αλλά και ποιανού η (σκοτεινοσατανική) διορατικότητα
έφερε έτσι τα γεγονότα...

το 5 από 6 τεύχη Thrawn, στηριγμένο στη Νουβέλα

(Πολύ καλό :a0210: )

detail.jpg

Αλλά και τα προηγούμενα, που, αν θυμάμαι καλά, τα ανέφερα πιο παλιά.

detail.jpg
detail.jpg
detail.jpg
detail.jpg

και, τέλος, το Star Wars #49.

detail.jpg

Που κάπου ανακατεύεται με τα γεγονότα των Mon Calamari (αλλά δεν το έχω δει ακόμα).

Re: Απάντηση: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Marvel και StarWars ..... :icon15:

ακομα προσπαθω να το χωνεψω :icon15:

E ναι, γενικά... δυστυχώς :frown: ...
Κάποια είναι για "πασατέμπο", κάποια σκουπιδο-υποστηρικτικό υλικό για μέτριους χαρακτήρες της νέας τριλογίας, αλλά τα Darth Vader... μια χαρά!
Και τα Thrawn, καλά! :a0210:

Επίσης, το Solo (προ διετίας) είχε πολύ ενδιαφέρον.

(Για παρηγοριά, κατά τα άλλα, γρήγορα όλοι επιστροφή στα Dark Horse!
Εκ των οποίων, ανά διαστήματα, προκύπτουν cannon επισημοποιήσεις. ;) )

Το έχω ψιλοσκεφτεί εδώ και κάτι μέρες, τι λέει το άρθρο εδώ, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα έπρεπε τα sequel που είχε κατά νου ο Λούκας για τα επεισόδια 7-9 να στραφούν σε μικρόκοσμους, Midichlorons και τα συναφή.
Εκ πρώτης σκέψης, η προσέγγιση της Ντίσνεϋ για συνέχεια σε επίπεδο Γαλαξία μού φαίνεται πιο σωστή.

ΑΛΛΑ

είδαμε τι υλοποίηση κάνει η Ντίσνεϋ στα 7-9, και δεν ξέρουμε τι υλοποίηση θα έκανε ακριβώς ο Λούκας, αν συνέχιζε να έχει το τιμόνι.
(Πάντως, τα τόσο "κραγμένα" πρήκουέλς του, μετά την παρέμβαση της Ντίσνεϋ, φαίνονται σχεδόν αριστουργηματικά! Γιατί όχι και τα 7-9 του επεισόδια, που θα άνοιγαν δρόμο για το μέλλον του SW? )

Τέλος πάντων, κάτι από αυτό που είχε κατά νου ο Λούκας έχει εμφανιστεί κάπου/κάπως μέσα από τα ανιμέισον.

Ωστόσο, αλήθεια, ο Λούκας έδωσε το Star Wars γιατί τον έκραξαν οι φανς, μέχρι και σε επίπεδα μπούλινγκ, όπως λέει ο συντάκτης του άρθρου?
:chinscratch: